Хайде заедно да направим КОЛЕДНИТЕ ПОСТИ

• 19 227
  • 407
  •   1
Отговори
# 390
 Елинор, да ти е жива и здрава майката и много хубави неща да й се случват! newsm59
  На всички хубава вечер и леки пости,че сме на "последната отсечка" от финала! sohappy

# 391
Елинор, да ти е жива и здрава майката. Нека ти носи само радост!!!   bouquet
Гледах Двете ти лица. Страхотна промяна. Страхотен успех. Поздравявам те!

# 392
  • под дъгата
Хеййй,къде се изгубихте на финалната права? Бързо на отчет!  Kissing Heart
Вчера парвих постния ябълков сладкиш само че с тиква. Хубав стана,но малко сухичък ми се получи не знам защо.Тквата ли ми дойде малко(че я слагах малко на око) или защото я задуших предварително... Thinking Ама се изяде де  Joy Ако някой е правил с тиква да сподели   bouquet
П.П.Ели,на няколко патерици-да ти е жива и здрава маминка  bouquet

# 393
  ХЕ-Е-ЕЙ, Мацки !Как сте?Минавам само да ви поздравя!Малко остана и ще се заръфат мръвките(тези,които ядат мръвки) smile3508!Бъдете здрави и щастливи и Бог да ви пази! Hug Hug Hug

# 394
добро утро момичета Hug

весело посрещане на празниците и не спирайте да се усмихвате newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Hug

# 395
 newsm62 - два дни и на който му се яде месо, ще има тази възможност. Аз спадам в тази група. Все ми се въртят едни свински ребърца в главата, въпреки че на коледа ще ядем пилешко, след коледния ден ще ядем заек, че ще имаме гости, а след това заминавам аз на гости за дълго... и там каквото ми сервират -  Laughing
Сега обаче е по-уместно да си поговорим какво сте намислили да наготвите за утре вечер. Обичам БЪДНИ ВЕЧЕР - вкусен фасул, вкусен ориз, много цитрусуви плодове, а трябва да измисля и прясната салата, защото свекървата само наобикаля и подпитва.
Всъщност тя е виновника да знаем вкъщи до 26.12.2009 г. какво ще ядем. Тя винаги е с план в главата!!! Аз го карам повече на - "На мен днес ми се яде"!!!
ХАЙДЕ ЧАКАМ ДА ВИ ЧУЯ как ще се представяте в кухнята -   chef , че после като свършат коледните пости, къде ще Ви търся - не знам!!!

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 11:49 от gergan75

# 396
къде ще ни търсиш,в сайтовете за диети къде Joy аз лично януари ще карам на системата минус 60,февруари на житна,а след това като ми свърши захранването ще направя 90-дневната диета,план графика е направен за половин година напреде,само да има кой да го изпълни Whistling Thinking за бъдни вечер ние ще си правим,постни зелеви сърми,,боб или леща зависи,салата от грах,царевица,моркови,кис.краставички и соева майонеза ммммм  chef,друго питка или тиквеник с късмети, а ако има и някоя ябълка ,орехи и хлябна масата бъдни вечер ще е готова Hug

# 397
Благодаря Ви момичета за милите думи относно празника на майка  Hug
gergan75 благодаря ти, относно моите две лица, струваше ми доста усилия, но сега като се погледна си казвам, че си е заслужавало  Simple Smile
Тя Валентинчето правилно ти е казала къде ще се издирваме след постите, аз лично наобикалям и тупалча мацките от 90 дневния режим и чакам Валентинка да ми дойде под опеката и да я поконтролирам малко.
Иначе мръвки още не са ми се дояли, ама баница оххххххххххххххх с бозичка, или кисело мляко  Embarassed
Тази вечер бях на кисело зеле готвено, кисели краставички и филия хляб за вечеря. Утре специално ще си направя бобена салата, в момента бобеца се вари с лютеничка и кисели краставички. Другото го обмисляме, исками се да направя или тиквеник или щрудел, но утре сутринта ще видя.
И така още малко и режим лентата.
Лека вечер!

# 398
  Здравейте,Момичета!Ами какво за утре вечер-содена питка-естествено постна,сърми лозови постни,боб,ошаф, плодове,туршия,жито варено-май станаха 7 гозби-ние ги правим даже и без олио-съвсем постно,а питката да не залепва мажем тавата със свещ.Аз много не се подвизавам из форумите,че нямам време,но се надявам,че след около месец ще се съберем на"Великденски пости".Прекрасна Бъдни вечер , с много подаръци и прекрасни преживявания!Бъдете много здрави и обичани! newsm51

# 399
Здравейте! Аз днес направих повечето неща, че иначе утре /то е вече днес 12  е минало/ ще ми дойде в повече. Аз сготвих боб чорба, сухи чушки пълнени с боб, сърми с кисело зеле, щрудел с ябълки и халва/ защото мъжа ми го обича с халва/, ошав и остава питката. А за Коледа съм се мераклисала да правя пълнено обезкостено пиле. Много слушах от една позната за тази рецепта, та мисля да я направя.

# 400
  • под дъгата
Здравейте и от мен.Бързо да се отчета и бягам,че няма да ми стигне времето.На масата тази вечер ще има пълнени чушки с боб,сърми с кисело зеле,ошаф,плодове,зелена салата,туршийка,питка,смятам един тиквеник да направя,лук,чесън,жито-май станаха 9. А утре....ще цвърчи пържолката,после баклавичката,винце...все такива неща  Laughing
Момичета, пожелавам ви весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници.Нека чашите бъдат винаги пълни, а сърцето Ви спокойно и доволно!Нека здравето и хубавите неща съпътстват дните Ви дълги години! Hug  newsm51

# 401
И аз тичам като Буба Лина, но да се обадя!!!
Направих списъка за "Сани"!
Моята част от трапезата е да направя пълнени чушки с боб и царевица, както и разядка от боб. Свекървата е свила сърми и ще прави питата. Ще бъдем на зелена салата. Плодове ще сложим, орехи, чесън. Станаха 9. Ако излезе още нещо, ще ги направим 11 и така.
Днес разнообразието от постно е голямо   chef .
Весело посрещане на коледата!!!

# 402
Момичета, това беше!!!
Свършиха коледните пости. С вас бяха много леки и много приятни ...
Пожелавам Ви весели празници и много щастливи дни...
 newsm51

# 403
Да...наистина свършиха постите, и наистина в началото ми се струваха доста време, но с такава приятна компания като тази тук те минаха бързо и неусетно, за което Ви благодаря момичета.
Весела Коледа и Щастлива 2010 година Ви пожелавам от сега, и нека тя да е изпълнена с повече щастливи мигове и късмет  Hug

# 404
Честита Коледа на всички!Наистина с подкрепа е по-лесно.Надявам се за Великденските / които са по-дълги и по-тежички,строги /,отново да се срещнем Wink

Общи условия

Активация на акаунт