Слух!

• 6 386
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
  • в голямото село
Аз пък си представих как отивам на лекар и казвам: " Докторе помогнете, чувам всичко, а не искам"

# 31
  И аз съм като вас-всичко чувам. Като се прибера, веднага пускам аспиратора, независимо дали ще готвя или не, защото така се заглушават другите шумове. Компютърът вечер не го изключвам, защото иначе чувам телевизорът или разговорите на съседите, ако не са си легнали.
Много ме дразни като яде някой ябълка, ама като отхапе здраво-храас, като прасе, направо полудявам. Хъркащи и сумтящи хора не мога изобщо да понасям. Подсмърчащи непрекъснато също.  И аз надушвам разни миризми, не особено приятни. Ако някой се храни в офиса с нещо готвено, много ме дразни миризмата на манджа. И аз съм мислела да отида на лекар, ама май трябва на психоаналитик. Моля ви, кажете ми за тия тапи, бях си купила, ама или аз не ни ги сложих както трябва, или на тапите нещо им имаше, защото всичко чувах-какви да си купя?
На вас харесва ли филма Монк? Не знам дали заради силната чуваемост и лесната дразнимост, но много ми харесва този сериал!

# 32
На вас харесва ли филма Монк? Не знам дали заради силната чуваемост и лесната дразнимост, но много ми харесва този сериал!
Joy Joy ooooh! Верно не сме съвсем в ред! Шефа ми ме нарича понякога Монк... Mr. Green

# 33
    Много е хубаво да знаеш, че не си сам, че има и други като теб-шантави, луди, просто искаме спокойствие, поне аз така мисля! Като започнаха да излъчват филма, стана ми едно такова радостно, викам си не само аз съм така, а сега и като прочетох темата, значи сме доста. И на мен ми викат Монк понякога, ама какво да се прави!

# 34
И на мен ми викат Монк понякога, ама какво да се прави!
Ама то лошо ли е? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт