ЮЛСКИ бебоци - тема 15 :)

• 18 913
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Мушмул, добре завърнала се Simple Smile.
Емили, ах, Емили, почнах го аз този сериал, добре че заваля, ама сега кажи как да се спра да го гледам  Joy. За сега ми е много интересен, надявам се да не е от онези по няколко сезона и това да е единствения Grinning.
Дарка, седнали са само за снимката, не трябва да се слагат да сядат, докато не седнат сами, никакви възглавнички и тем подобни, трябва да са на равно сложени.

# 91
  • София
Разсмя ме с глас с тая песничка Simple Smile Радвам се, че съм помогнала за измислянето й  bowuu. Не мога да ти кажа около нас ли е, защото аз пък живея в ОК от юни тая година  Mr. Green Никой не познавам и си излизам самичка... и ми е малко скучно честно казано. Като се приберем и оздравеем задължително ще ги запознаем, стига времето да ни позволява ще се радвам да си правим компания Simple Smile Сега ще потърся в нета къде се намираме една спрямо друга Simple Smile
Обещавам да я изпея на Преслава, но няма да ми се смееш. Ние тук излизаме заедно 4 майки, ще се радвам да се присъединиш към нас. Нашите кукли са най-малко, но пък мамите дават много ценни съвети.  Hug
Дарка, слагам я да седне за 10 секунди за снимката, иначе не смея.
Приятна вечер от мен!  bouquet

# 92
# 93
кукумявка,бубулечемече,солта,която сложих на пюрето,беше съвсем нищожно количество-въобще не се усещаше! Peace
Който иска да купува т.нар."копешки" зел.пюрета,които /от опит знам/ нямат абсолютно никакъв вкус.....за разлика от плодовите!
В края на краищата,всеки храни детето си по начин,по който той си прецени,нали така?
Съжалявам вече,че споделих......... Crossing Arms
Вики,  Peace

# 94
  • София
Хайде, пицата е готова, само трябва да я включа да се изпече.
За какви ципички говорите при момиченцата. Нас ни преглеждат винаги голи, но не ни "ровят" там, за разлика от педито обаче аз най-редовно разтварям и почиствам, но освен малките срамни устни, клитор и отверстието на влагалището нищо друго не виждам, хайде сега и аз да не пускам като Вирджинити нагледен материал, че вече ще ни изсели модератора.
Аманитка писах, че ги залепвам с двойнолепеща лепенка (едно мъничко квадратче) иначе се продават така без лепещи джаджи към тях, защото е предвидено, че могат и да се закачат. Купувах ги отдавна и въобще не помня колко струват имах и други покупки. Скоро ги видях, има ги, но въобще не обърнах внимание, защото не ми трябваха. Сега като пиша за Айко се сещам, че там обикновенно изкарват много интересни Коледни джонджурии и си мисля да взема да отида след седмица две да ги поразгледам (сигурно няма да миня само с гледане де).
Стеф пак нещо съм пропуснала-на какво казваш, че може да се дължи съня на Ивчо? Все има някой чел, чел не дочел. Laughing
Чочо-сан какво толкова си направила, дала си на детенце пюренце, хапнало си нищо му няма, какво толкоз е станало. А, защо казваш, че още му е рано за захранване, че и тук нещо съм пропуснала, днес явно съм чела между редовете. 

# 95
Чочо-сан, ще се изкажа в подкрепа на момичетата, които предполагам се притесняват не заради това, че пюрето е домашно приготвено, а по-скоро, че сол и масло не би следвало да се въвеждат на 3-месечна възраст.
Освен това храната на децата не се приготвя по вкуса на възрастните - има много съставки, за които детският организъм не е подготвен. Стеф пусна линкове за теми, които си ги има във форума за захранване. Peace
Върдж, ще има ли лекция тази вечер Mr. Green?

Аманита, ти верно заведе Габ на стоматолог  Laughing, сега на гинеколог ли следва Wink

# 96
Здравейте и от мен  Hug

Вчера на обяд дадох за първи път пюре от тиква на малкия. В първия момент отвори широко уста, очаквайки биогайа, но беше много шашнат като усети, че е е нещо друго...
Много шашава физономия, но си хапна 2 лъжички, днес продължихме с 5 лъжички и си ги похапва. Не плюе, но май още не осъзнава, че това е хапване, а не "някакви капки".
Имам и няколко въпроса - колко дни да изчакам преди да въведа следващото, според мен на 2-3 дни е малко ? Мисля следващото, което да дам да е тиква с картоф, може ли след него да дам направо тиквичка с картоф (т.е макар и смесено ще съм въвела картофа и мога да го давам в други комбинации с непознати зеленчуци ?)?
Кога мога да давам за следобедното хранене друго хапване ? И с какво мога да го заместя - плодово пюре или каша ?

Много благодаря на Стеф и всички останали за помощта  Hug

# 97
Zapis ot men! Pak sum na latinica. Rolling Eyes Izvinete za koeto... Embarassed
Puskam edin sait v Bg , ako ne go znaete i vi se stori chitav.
tuk:  http://--докладвайте на администратор--/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
Mambina: Bravo na mladeja shtom my haresva... neka si hapva.
Ne burzzai obache tolkova sus smesvaneto na zelenchicite oshte.
Izchakaai pone da dostignesh ednp po-goliamo kolichestvo ot tikvata , kato ne eneobhodimo oshte da zamestvash mlechno hranene.
Neka minat 2 sedmici i togava smesi zelenchicite.
S kashata ne burzai sushto mojesh da ya vuvedesh drugiat mesec.
A plodovoto pure ne moje da zamesti hranene, to si e plod i se dava mejdu hraneniata ili za desert.
Karai ya po poleka ne se yrvai izvednuj vsichko da davash. Ima vreme shte si hapva zanapred ot vsichko. Peace

# 98
  • Видин
Само да напиша набързо тва, което запомних!
Медула, не се подигравай де  Crossing Arms Първо детенце ми е и е нормално като видя разни бели големи топчета по венците, не където трябва, да се притеснявам.
Цветен прашец, мерси  Hug
Чочо сан, споделила си тук, следователно знаеш, че ще се коментира това нещо.Никой тук няма цел да те обвинява в нещо, момичетата ти писаха с най-мили чувства за да не правиш грешки за в бъдеще.Ако искаш се сърди, ако искаш приеми съветите им  Tired
Буболечемече, Габ като тръгна да го изправям и главата му върви преди гръбначния стълб, щото е решил че ще може да си лапа ръцете  ooooh! И като "седне" веднага ги захапва и прави доволна физиономия  hahaha
Мушмул, добре дошла отново   bouquet
Вики85, може ли да пишеш в друг нюанс на синьото, щото почти нищо не виждам  Embarassed

# 99
Аманитке, закачам те, не подскачай, релакс! HugHugHug

# 100
  • Canada
Мамо Диди, много лошо че всички сте се разболяли, без значение какъв е грипа. Но хубаво че вече сте на оправяне. Няма отърване от грипа без значение къде ще се завре човек... И при нас Кари пак е болна, както и аз, но да чукам на дърво Нико се държи мъжки засега... Praynig
Някой коментираше прегледа при педи без памперс - Кари също никога не са я преглеждали така, а това за ципата го чувам за първи път. newsm78
Вече виждам че доста мами са почнали захранването... Ние вероятно ще изчакаме до 5-ия месец заради коликите.
Кукумявче, Мадрид няма общо с коликите на Нико, защото той не беше с мен. Аз бъх с майка ми, а децата останаха с мъжа ми, който определено е голям герой... Peace
По повод обръщането от гръб по корем и обратно - Нико още не го е правил, но и ние почти не го държим на равни повърхности...
Обаче докато съм била в чужбина е започнал нов номер - както си стои в шезлонга в полулегнало положение, започва да се пъне да се изправя... и даже един път се килнал настрани... Joy ooooh!

# 101
  • Видин
Медула, взехте ме за мезе май  smile3533 smile3514 smile3512 smile3505 newsm12 hug

# 102
  • Варна
аз уж щях да се записвам днес, ама на два пъти премигна тока и не ми се занимаваше  Rolling Eyes

не мога да ви прочета, че гледам Лора да не направи кеч хватка на Кайо - на леглото са двамата и тя го забавлява  УЖ  smile3506

гледам някои вече сте започнали захранването.... ами ваша си работа, пожелавам ви леко и безалергично захранване  Mr. Green
Лора я захраних на 4 м по ред причини, няма да ви съдя  Peace но все пак ще изкажа лично мнение - изчакайте поне 4м да направят Peace а който още е на кърма - не замествайте изцяло хранене - ще ви намалее кърмата. гледайте 50/50 да е съотношението храна/кърма  Peace

Мама Диди - да се оправяте  Sad Praynig
Карелия - добре заърнали се  Peace пусни некой фотос от испанско, да оплакнем очички  Flutter

# 103
  • Кърджали
Така... Пак аз. Макар, че и идея си нямам какво ще пиша.
Кати заспа този път много бързо. Иначе по сто пъти ни разкарва до спалнятас жесток рев и последваща доволна физиономия, тип "Разкарах ли те аз теб?  Mr. Green "
Кати все по уверено хваща играчките  и ги  напъхва в устата. Дори залъгалката стана интересна. Не толкова за сучене, а за игра.

# 104
cveten prashec,явно си пропуснала този мой пост:
Скоро Дани няма да я захранвам с каквито и да е пюрета,колкото и да ми се иска вече  Confused. Вчера я пробвах с малко картофено пюре /домашно/-плюе го. Днес я пробвах с пюре от ябълка на Ганчев-и него го плюе. Явно ще ми се наложи да почакам още поне 2-3 месеца,за да я захраня с каквото и да е  Confused

amanita,подразни ме факта,че някой си помислиха,че съм дала картофено пюре на 3-месечно бебе,направено като за възрастни  Confused

Както и да е-минало-бешало,казвамИ ние в РусИЕ  Wink

Общи условия

Активация на акаунт