Отговори
# 255
  • софия
Честито на всички месечинки!

Днес като гледам ще има разходка. 1stroller
И аз не съм знаела,че моркова е алерген и започнах захранването с пюре
от моркови.Но да чукам на дърво Ицето няма проблем.А каша още не съм
му давала никаква.Мисля от другата седмица да я въведа и нея.
Разискваше се темата за секса.И аз не се сещам за него.Само гледам вечер
да се завлека до леглото и заспивам за секунди. smile3524

# 256
Ани Борисова, извини ме. Май наистина съм те объркала или ми са се запечатали в главата последните ти постове. Но като цяло, аз небях много активна, до като бяхме бременни, поради трудната ми бременност. Може би съм хванала само което ме е впечатлило, че тогава две невиждах. Честитката обаче си остава  Grinning

# 257
Здравейте  Hug
Честито на месечковците!Да са здрави,весели,щастливи и много игриви! Топли,топли направо от магазина  Joy
За пореден път се убеждавам,че тук не се чете   Wink Зайо
Цитат
Зайо,и аз давам бисквитки с вечерното мляко.На 150мл вода с 5мер. лъж. мляко слагам 2мер. лъж. бисквитки,но ги прецеждам през марля,че ми запушват бибероните(Ползвам Авент и Д-р Браун).Ползвам тези бисквитки който Роси е показала!Има ги в аптеки Ремедиум,Супермаркети Фантастико,Хит,тук се сещам засега!
Hug Не се сърди,но не е приятно когато напишеш нещо на някой и той да  не те отрази! yes
И така за тези които четат  Heart Eyes
katrrinka,идеята ти е добра,но доколкото аз знам не се препоръчва детето да лази на меко.А това което казваш,че ще сложиш си е мекичко! Peace
oli4ka,много кофти се е получило с Бубо.Дано да му мине бързичко и да нямате вече такива проблеми в бъдеще! Hug
Дикси,ти винаги си ми скривала шапката с твоите кулинарни умения!Браво   bouquet
Arksi,не съм я ползвала,но я дадох като пример.Както вече писах ние сме на пъзел,понеже разбрах че не е добре детето да лази на меко  Peace
idar,о ама как ще се сърдиш  Hug.Аз също бях изненадана от посещението на Алекс.За днес мисля да излезем,че много хубаво времето(поне от вътре така изглежда  Grinning) и ако ти се идва  callme  HugА за секса,ами аз не отказвам даже си искам  Blush
О,вече се олях  Heart Eyes
Чао за сега,ще се подготвяме за вън!
Приятен ден на всички  Hug

# 258
Плами, не се сърди, ама ЧЕТЕ се. точно благодарение на твоя пост открихме бисквитките в Хит. Извини ме, че пропуснах да ти благодаря лично.  Hug  Видях, че прецеждаш през марля, обясних си защо. Ама нали се сещаш в снощната лудница с ДВЕ бебета как щеше да ми се получи и цеденето. Докато децата плачат, гледаме да ги гушнем и успокоим, пък сме само аз и мъжа ми все пак. С една ръка става да направя обикновеното мляко, но не и да тръгна да цедя през марля.  Peace Освен това, друга мама (дивето, ако не ме лъже паметта) сподели, че ползва резките на Авент - реших, че няма лошо да ги пробваме. Нищо лично, не се сърди.  Heart Eyes А иначе млякото го прави таткото на бързи обороти, докато обличам едното бебе след банята, а другото е забаламосано с нещо на дивана и дебнем да не се изтъркули, въпреки че уж сме обезопасили. Него е абсурд да го хвана да цеди през марля - ще ми тегли една ..... и ще караме без бисквити.   Peace

P.S. Ох, спирам да пиша тук, че големи драми предизвиквам...

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 12:01 от zaiobaio

# 259
Здравейте! Сега се връщам да чета, ама да си кажа, че ще забравя.
Зайо, Авент-ските биберони не стават за бисквитите. Пробвах различни номера, нищо. Само здраво се набутах от към пари. А за този трипозиционния с резките.... аз ли съм толкова зле, що ли, така и не разбрах как да ги въртя. Абсолютно винаги се улива. Пробвах и гъсто пюре през него - същата работа.
Сега съм си взела шишета на Канпол, като им смених бибероните с някакви обикновени (мисля, че са на Камера, три размера). Струват по 80 стотинки. Със средния размер давам бисквити и рядка каша. Перфектни са. А шишетата нарочно ги взех стъклени, защото ми направи впечатление, че след бисквитите много се мажат. А стъклото се мие много лесно.
Като почне да ги хвърля, ще видя с какви ще ги сменям.

Гледам, че за секс си говорите.....
При мен желанието не просто е умряло, ма и помен му правих. Пробвахме точно три пъти след раждането. няма въобще да коментирам. Горкото ми съпружие, много тъжно взе да гледа.
А и да питам, тези, които не бебеправят, как се пазите? Аз мислех за спирала, ама никога не съм слагала, та се колебая. Докторът ми каза, че е много подходяща за мен, да изчакам 3 цикъла и да отида да ми сложи. Е то пък още не ми идва.

# 260
  • София
Айде фен клуб има ли? Mr. Green
Да ходите да гласувате за Сиска с фразата за сока в клюто - златоуста фраза Peace/нали може да се агитира/
А, аз стига съм се мотала из нета, а да зачезвам на разходка, да не ме изпусне слънцето.

# 261
  • София
Аз до сега освен млякото нищо друго не давам с шише. Каша и пюрета - гъсти и редки давам с лъжичка, че бебка ако е гладна не се и омазва много, а и е по интересно и сама пъха лъжицата в устата (е тогава се омазва де). А вие защо ги давате с биберон - заради омазването ли? И в тази връзка някой учи ли още от сега бебчетата сами да се хранят с лъжичка?

# 262
waterlilia - говорехме за слагане на бисквити в млякото вечер, за да е по засищащо и да не огладняват през нощта мъниците  Peace
А иначе и аз смятам, че всичко освен млякото трябва да се дава с лъжицата, за да свиква детето с нея. Аз за сега няма да я уча да се храни сама. когато започне да дъвче може да и позволя да яде по твърди неща с ръчички, ама чак след 1 и два три месеца може да и дам и лъжицата. Просто като знам какво мазане ставаше навсякъде и ми настръхва косата. Въпреки че колкото по рано се научи, толкова по добре за мама и тати. Но .....Laughing

# 263
  • София
Привет и от нас.
За захранването още си трая,защото чак тази седмица започнах с каша.Пюретата по нататък.
malachika,след като разгледах снимките ти във FB,гледам доста респектиращо на теб Mr. Green Peace
Браво,само не разбрах(пожарникар или полицай? Blush)Леле ,страшна си в униформата.Не съм подозирала,че имаш такива заложби Grinning

# 264
   Аз давам кашата с шише, защото моя мъник хич неможе да я яде с лъжица. изнервя се , зарязваме кашата и се налага да яде цици. Отново  Tired.  За мен е по-важно да заместя хранене отколкото да го уча с лъжицата. Все пак го захранвам от 2 месеца и е рядкост когато след пюре не си дояжда на гърдата. Първо да я заобича кашата пък след това ще я давам с лъжичка.
 И аз ще пробвам бисквитките на Плазмон. Поръчала съм ги в един магазин, защото в нашия малък провинциален град не могат да се открият, и ще се опитам да му заместя хранене с плодово пюренце и биквитки. Дано му допадне като комбинация, защото напоследък нещо на злояд ми се прави  Mr. Green
 И накрая да ви попитам биха ли ви ваксина този месец? На мен ми се обади личната лекарка и ми каза че имат забрана да правят ваксини и най-вероятно ще отложим хепатитната.

# 265
  • София
marsia__kzl , и на нас трябваше днес да ни бият  хепатитната ваксина, но се отлага докато премине грипната епидемия.

# 266
Момичета току що попаднах на това в здравния и направо ми се сви стомаха. От прочетеното ми се струва че е често срещано явление при момиченцата  Shocked

# 267
  • София
Момичета току що попаднах на това в здравния и направо ми се сви стомаха. От прочетеното ми се струва че е често срещано явление при момиченцата  Shocked
   Едната от близначките, Николета имаше такова срастване. Ходихме при доктора в Майчин дом да я разлепи. Това беше и едан от допълнителните причини да започна практикуването на ЕБХ с нея и да не ползвам памперси. След първото разлепяне не сме имали отново срастване. Не е нещо страшно стига да се хвана рано и навреме. Тогава манипулацията е лека и бебето почти не усеща нищо.

# 268
  • вече Пловдив
Марсия, на нас ни биха противохепатитната на 5.11., буквално ден преди да обявят националната грипна епидемия.
Зайо, аз давам вече 2 пъти вечерното мляко с бисквитките Плазмон с биберон на Чико (4 +) и няма проблеми със запушване или оливане - само млякото тече по-бавно.

Честити месечинки на всички бебоци, родени на прекрасната дата 13-и и много здраве специално на Гого на Ели!  bouquet

# 269
Здравейте мами и бебчовци!
Честити месечинки на малките месечковци и всички болнички да оздравяват!
И ние от днес сме в отбора на болните- имаме зачервено гърло, едното оче сълзи и много плачкаме! Засега само капките за очето са антибиотик, дано да се оправим с това, което ни изписаха и не се налага и да пием антибиотик!
Здравейте! Бебчето ми е с хрема,дайте идея с какво да се лекуваме Sad
Аз капвам кърма в нослето!

Общи условия

Активация на акаунт