http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=445567.msg13114986#msg13114986
loranholl
Ох много ми е смешна тази тема(по-горе)

около час.
Не ми се празнува.

Прегръщам те силно. Сигурна съм, че събереш сили и ще успееш да внесеш топлината и уюта по празниците както майка ти е правила това за вас.
Ако знаеш кога е най-вероятно да се е получило, на кой ден от случката си прави ЧХГ? 
Все пак малко те разбираме тези с две деца, от части де, защото знаем, как е да имаш две на главата и всяко да си има нуждите. Вярно, че за близнаци опит не можем да споделим, но се надявам искрено по някакъв начин да ти помагаме като споделяме и нашият опит с бебетийките. 
Иначе за теста ти, предполагам и аз че е някакво хормонално отклонение. Надявам се все пак скоро да ти покаже положителен и да е верен 

. Наистина е много гадно но както ти каза и Минолтичка по-добе гледай напред и си мисли за хубавите Коледи които ще имате с малкото човече.
А за кухо яйце аз знам че трябва да имаш доста силно кървене защото то си е пак спонтанен аборт. Възможно е наистина да си бременна - стискам ти палци за което.
Имах една колежка която след няколко отрицателни теста накрая все пак се разбра че е бременна.
и много шаренки.

Споделете и вашият опит

Много се зарадвах защото фирмата ни е много сплотена и не ни забравят,принципно тези мероприятия ги организират на морето или в планината с нощувки, но тъй като сме много хора и от цяла България вече от 2 години ни разделят по региони и тази година дори ще сме си тук в Стара Загора.Боби работи в същата фирма но техния банкет ще е на Карандила над Сливен.