Отговори
# 360
Ели, мъчно ми е за малкия Гого и дано утре на прегледа всичко да е наред.  Hug
Второ не мисля, че някой ще ти се разсърди в този труден за теб момент че не пишеш често и че не отговаряш на всички.  Wink Hug
 И аз да се оплача просто за да ми олекне. Катерина пак кашля нещо, направо не знам вече. тъкмо се оправи малко и пак   Cry Сега се чудя като е епидемия как утре да се вясна в болницата пълна с болни хора. Надявам се да не е нещо сериозно. Praynig

Toninska- Angelova - добре дошла, представи ни се!  Hug

# 361
eli дано се оправи, и моето е същия киселяк, пак не може да диша и покашля, утре май ще трябва да го види доктор, а за капак и мен ме хвана хрема и болки в гърлото, лоша работа дано скоро отмине това грипно време Sad
за проходилките ще му вземем и ние сигурно ще му е интересно  Wink
Тонинска хи  Laughing

# 362
  • Варна
Здравейте. Влизам специално да се извиня.
Извинявам се на всички, че написах, че не сте се сещали за мен и че не съм липсвала на никого   bouquet Не съм се обидила на никого, няма за какво. Надявам се и вие да не ми се сърдите. Доста неща се случиха покрай мен в личен план и време за форума почти не оставаше.
Минолта, благодаря, че си си направила труда да намериш публикации на момичета, които са се сетили за мен и сте коментирали отсъствието ми   bouquet
Наистина ми е трудно да успея да прочета всичко-  сега когато страниците станаха толкова много в една тема. Явно не успявам да се справя с децата и да си отделя време за себе си и да почета във форума.
Искам да внеса едно уточнение-включена съм в априлската тема, но и там започнах доста рядко да се разписвам. Оказа се, че една априлка ме познала по ника и може би по Маги и всичко каквото пишех в тяхната тема се разпространяваше на разни хора, на които не държа чак толкова да знаят какво се случва с нас.
Лианка, мисля, че ти писа за киселото мляко. Дадох на Маги защото започна да не иска всеки ден да яде каши. Пробвах един ден с една лъжичка, кисело мляко 2%, не видях проблем и така започнах един-два пъти в седмица да давам мляко с бисквити. Давам обикновени или "Закуска". Голямата ми дъщеря захраних с кисело мляко на същата възраст, но тогава тя беше започнала да отказва да пие АМ.
Много хубави подаръци сте замислили за близките си. Аз още не съм мислила, а трябва, че и таткото има рожден ден преди коледа и ще ми се съберат доста неща  Crazy

Минолта, тези книжки на български език къде ги видя, от къде могат да се закупят?

Много дълго стана, съжалявам Embarassed. Желая Ви лека вечер!

# 363
а за капак днес му сълзят очите. Прегледах чичо какво пише и май ще се окаже с конюктивит.
И на нас ни сълзи едното оче и точно тази диагноза ни поставиха. Промивам с чай от лайка и капя Макси трол. Бързо оздравяване!

# 364
ето я книжката тук и тук

# 365
  • Елин Пелин
eli_dechkin   да споделя какво ми казаха в Мед. академия в очния по повод очетата на ели които бяха и с конюктивит и запушени канали(оправихме ги) "Лайка в никакъв случай!" най- много да съм алергизирала детето и че по добре обикновена преварена водичка или физ. разтвор, отколкото лайка.А аз патицата, по препоръка от личния цял месец и мих очите с лайката. та пробвай само с водичка,а после предполагам ще ви изпишат някакви кортикостероидни капки и ще се оправи Гого. Браво че сте свършили с инжекциите.
Toninska- Angelova добре дошла и честита месечинка на детенце!
Честито и на другите месечковци! Да растат здрави и послушни, да спинкат и да папкат!
За подаръците  освен да взема от вас някоя идея че съм много зле и накрая все купувам глупости в последния момент. иначе ще окрасявам средата на декември че иначе вместо празник свикваме с украсата и настроението се изпарява.
 Дидочка добре си се завърнала!
Минолтичка мойто мъж и то фотограф и като помъкне раницата с обективите (самоче Пентакс влачи та и значки са си наслагали),а децата не ще да снима, все някой друг и нещо друго... а на мен взе някакъв Олимпус и каза снимай си ги,ама аз като не мога  ooooh!
Дендрина успех в начинанието!  Peace
Мийка и на теб успех!
Кайрен,Минолтичка,Nijntje и Катилиас ваште снимки винаги ми доставя удоволствие да ги гледам!  photo
Болните да оздравяват!   bouquet

# 366
  • София
Ние се прибрахме вече.Добре,че тръгнах по обяд,и взех за отрицателно бързо време Плевен-София GrinningМъжовете си правеха компания отзад,докато аз се правех на Фитипалди Laughing
Времето беше страхотно.
bobito2 ,кой "гений" ти изписа Макситрол бе душа.Те са за над 1год. възраст,(даже за след 3г. ако не се бъркам,нека лято! да ме допълни).За бебета и до 1год. единствено Fucithalnic(Фуситалмик) е регистриран,като подходящи капки.
Инфекцията често преминава от очетата в носоглътката (или обратно),когато капеш в очетата ако е хремав трябва и по една капка в нослето.Защото причинителят е един и същи.

# 367
Минолта много са хубави книжките чудесна идея  smile3501

# 368
  • гр.Стара Загора
Ели аз също съм на едно мнение с Валчето че никой не ти се сърди моля се Гого да се оправи по-бързо  newsm17
Toninska- Angelova,добре дошла на теб и малкото ти бонбонче  welcome .Разкажи ни за вас  Hug
Dido4ka ,дано проблемите ти и на теб отминат и добре дошла отново в маЙския отбор  Hug
animated , и ти отдавна не си се разписвала дано вече да е по-често ,аз съм на принципа на Мечо Пух КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Мийка ,късмет и на теб  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed няма нищо страшно ако знаеш на мен как ми се кара ама на Боби ми продаде колата миналата година надявам се 2010 да ми купи че много гадно без кола  Crazy
А тази книжка която е показала Минолтичка е страхотна и аз миналата седмица я видях в Хиполенд и може би това ще е единия подарък на Евита ,невероятна е  Peace
Приятна вечер от мен ние отиваме на свекитата на гости  ,че те обикновенно ни посещават в неделя за да се нарадват на Евита но днес не успяха и за реванш получихме покана за вечеря

# 369
По повод публикацията на бобито тръгнах да пиша преди 10 мин , ама Борко ме привика, че преди да почнат да си самолекуват децата, на първо място мамите трябва да потърсят лекарско мнение, защото сега майката/не визирам никоя конкретно/ която прочете, ето моето дете има тоз проблеми ще си каже "и аз така ще мажа". Ама това изобщо не е редно. Както и с зачервяванията /обривите по телцето да детето. На първо място трябва да се търси мнението на лекар, защото един и същ на вид "проблем' може да е предизвикан от съвсем различни дразнители... и съответно да е лечим по различен начин.

# 370
Stasita заведох го в петък младежа при личната да го види защото от 4 сутринта се събуждаше с рев и не се успокояваше по 2-3 минути. Притесних се и реших да го водя да го види. Тя ме прати при друг педиатър(защото и тя е педиатър) за консулт. Съответно при консултацията ми казаха конюктивит, и че най-вероятно е "набъбнала лигавицата на носоглътката и прелива от очето". Искаха да ми изпишат Торбекс, но ние като новородени имахме секретчета по очите и тогава ни изписаха Торбекс, но след като мина само на едното оченце ни изписаха Макси трол. И понеже от Макси трола бях по доволна затова й казах, че след като ще ми изписва Торбекс по добре Макси трол. Иначе педиатърката с която се консултирахме е от старата школа.
Това Fucithalnic(Фуситалмик) не съм го чувала, а и никой не ми го е изписвал, а и не знаех, че тези капки не са за бебета.
Минолтичка аз просто споделих на мен какво ми предписаха Mr. Green

# 371
Минолтичка аз просто споделих на мен какво ми предписаха Mr. Green

знам, знам.. аз само казвам по принцип, ей така....  Peace

# 372
По повод публикацията на бобито тръгнах да пиша преди 10 мин , ама Борко ме привика, че преди да почнат да си самолекуват децата, на първо място мамите трябва да потърсят лекарско мнение, защото сега майката/не визирам никоя конкретно/ която прочете, ето моето дете има тоз проблеми ще си каже "и аз така ще мажа". Ама това изобщо не е редно. Както и с зачервяванията /обривите по телцето да детето. На първо място трябва да се търси мнението на лекар, защото един и същ на вид "проблем' може да е предизвикан от съвсем различни дразнители... и съответно да е лечим по различен начин.
Абсолютно  Peace Докато четях,точно това си мислех!
Мадам Стасита,добре си се завърнала! Simple Smile Имам да ти "давам" нещо,като имаш време ми драсни на скайп  Peace
За капките,нямам никакъв личен опит/и слава богу/,но мога да кажа само,че като родих , на бебчето на момичето в стаята ми ,му слагаха капки Тобрекс за конюктивит. Не препоръчвам,разбира се,без лекарско предписание.
Виж за бабини рецепти/от рода- ако не помогне,няма да навреди/ съм по-склонна да препоръчам и да "поема"  Simple Smile
Аз украси все още не съм правила,ама и няма да правя толкова от рано.....
Както бях писала,нямам никакво настроение ,съответно и желание... Confused
И за подаръци не съм мислила.....ама знам какво искам да получа.. Mr. Green

# 373
Добър вечер, мацки!Влизам да се похваля, че принцеса Рая вече има първото си зъбче  newsm44
Минолтичка, може ли да обясниш каква точно е идеята на книжката в смисъл какво прави? Ако съм пропуснала обяснението вече, моля за извинение Hug
За капките за конюктивит и на Алекс само Торбекс са й изписвали или промивки с преварена водичка, но всеки си знае най-добре Peace
Добре дошла на новата мама, ама май е срамежливичка Blush

# 374
Денислав беше със запушени слъзни канали като се роди. Слагахме капки Бивацин, но излекуваха само едното око.  изписаха ни Тобрекс -никакво подобрение. След това отидохме на преглед при очен лекар и той ми препоръча масаж на едно определено място по посока на изтичане на канала и капки Офтакуикс и от тогава очичките на Дени са като 'нови'  Mr. Green
 Честито зъбче на Рая. Да е беличко и здравичко .
 Честита месечинка на празнуващите днес. Живи, здрави и много послушни  Gift Gift Gift
 Подаръци не съм мислила, защото това ми е най-отекчителното занимание. Само за детето имам разни хрумвания за нещо полезно и нещо занимателно плюс някоя друга дрежка Blush
 Успех на Мийка и на Дендри.
  Добре дошла на Срамежливата мама  welcome

Общи условия

Активация на акаунт