Отговори
# 480
Добро утро  Hug
Благодаря за отговорите още веднъж!Специално на Минолтичка и Валчето Hug
Miika, Hug дано следващия път да ги вземеш!
И аз да си кажа  WinkДо към 5-6 месец си карах,но след това на мъжо му стана нещо и като каза вече няма да караш и край.На мен ми имал доверие,но на другите не та затова!Като  родя тогава ще карам пак,е да ама не.То моето чаве нали се захласваше като зареве и аз се страхувах да не ми се захласне докато карам,че то как се спира ей така.Но да се похваля от скоро си се возкаме двамцата и Влади е много послушен.Даже ме наблюдава и му е интересно,така си мисля  Wink
Деси,мерси за закуската.Аз съм напълно съгласна с това за местата и позите.Малко воля и въображение и готово  Grinning
Ели,кофти работа с тая бронхопневмония и АБ-то.Милото Гогенце,дано да не му се налага да го боцкат много и бързо да се справи с "гадината".
И в този ред на мисли,пожелавам на всички болнички вече да здрави и никога повече да не се разболяват!
ООО Маева най-сетне си успяла да махнеш дразнителя от дома си.
Днес май не се очертава да е слънчево,дано поне да не е дъждовно че да си направим разходчица.Лек и спокоен ден  Heart Eyes

# 481
Оличка, незнам горния венец е снежно бял. Може да са зъби, може криза на растежа. Ама като не иска да яде друго в нормални количества как да не е гладно... ooooh!

# 482
Здравейте МАЙчета!
Благодаря на всички,който помогнаха за бебчето на Петя(приятелката ми),но тя още не е родила...
Термина й беше на 2-3 ноември.На 10-ти я приеха в шейново за преносване и й казаха,че на 12 ще направят секцио,но отложиха...сложиха и система за предизвикване и нищо-на апарата за тонове излиза,че има контракции,но тя казва,че не ги усеща...отложиха секциото за понеделник(16.11.09г.)но се явил някакъв доктор и казал,че няма причина да я режат и за това в сряда ще й сложат някакво вагинално хапче и ако нищо не стане до петък в петък ще я оперират.Иначе се чувства добре,а за последните дни няма да ви обяснявам колко и е пораснала пупата Simple Smile
А аз се извинявам за отсъствието обаче бяхме малко при свекър ми и свекърва ми.
Свекърва ми я приеха в болница и вчера й направиха операция на счетовидната жлеза,вече е по-добре и утре ще си я прибереме и пак ще ходиме там,да й помагам,че все пак си е операция...
Дядо също е в болница и общо взето се разпокъсах да ходя на свиждания,а сега се връщам да ви чета,че тази темя пропущих... Heart Eyes

# 483
  • София
Здравейте, майчета Hug
Фелинка, и аз се радвам, че си се включила така ведро!
Дидочка теб си те свързвам с началото на бремеността ми ...та нали ти пускаше новите теми! Стискам палци за Маги.
Ели, мила...направо браво, че успяваш да запазиш равновесие. Толкова тревоги ти се насъбраха, милата душица да оздравява и да не страда повече от болести!
Чеситит зъбоци на всички новопоявили се.
Мийка! Ще се справиш, Късмет при следващото явяване!
Цвети! благодаря, че писа как е Петя. Браво, че бебо расте и тя се чувства добре. Всичко ще е наред. Близките ти да закрепват бързо!
Плами, впечатлих се от шофирането ти!Благодаря за хубавото пожелание! Влади хапва ли добре?!Дано!
Днес, въпреки облачното време планираме разходка и се надявам отново да се засечем с Лиленцето!

# 484
Момичета, докато прочета всичко и забравям какво ще пиша. Отговори винаги давам, макар и със закъснение от седмица (ми тогава успявам да стигна до края). Ако обаче някой е отговорил подобаващо, си спестявам писането. Ми то не е гласуване. Иначе и аз почнах от време навреме да чета по диагонала, че времето съвсем почна да не достига.

За проходилката - слагам я малката колкото тя иска. Като замрънка я махам. То детето си знае. Не му засичам време.

За акането. Забелязах, че от както я слагам на гърненце и лесно си се изаква. Много повече успява да свърши, сравнимо с това да го прави в памперса. По-лесно й е. Застава на гърненцето, крачетата опират в коремчето и като се напъва, по-лесно и става. По някога просто я слагам да се изпишка, а тя и другата работа свършила. Shocked  После ми се усмихва любовно, за добре свършената работа.

За зъбчетата. вчера научих нещо интересно, но нямах сили да пиша, макар да прочетох, че още две бебенца са се сдобили с такива. Първо честито! Това, което научих е: Като порасне първото зъбче, се купува нещо бяло, та да са бели зъбките на детето. Изпукват се пуканки - да пораснат бързо, както пукат пуканките. И... се сварява царевица, та да се подредят така, както се подреждат зрънцата в царевицата. Незнам за вас, но аз мисля да го направя, че все пак мома имам.

За поста на Felina - много дълъг (ама май аз сега направих такъв  baby_neutral). Докато го прочета, мина половината вечер.  Blush Четох го на много пресекулки. Тъкмо седна и някой иска нещо. Та така. Сега и аз да неостана назад.  bowuu

# 485
Сега на спокойствие да питам и аз....
Момичета по колко бисквитки слагате в млякото? Аз купувам от тези дето се пускат цели и се разтопяват на Плазмон.
Млякото му вечер е 240мл. , никъде на кутията не пише някакъв ориентир-мл/бр.

Онзи ден/или вчера/писах,че удържаме фронта с болестите и вече сме със сополи.... ooooh!
Много се притеснявам да не стане по-зле...инъче си е живичко детето,но от време на време текват.
Довечера ще го заведем да го прегледат,въпреки,че хич не ми се иска да го водя по кабинети.
Дано успеем да стопираме нещата  Praynig
За секса,вечер е просто мисия невъзможна....докато легнем и умираме....но сутрин..виж тогава е друга работа... newsm35  Blush

Дикси и на мен не ми е приятно изобщо...не за друго,а заради мъжо...
Той милия е вечно между чука и наковалнята.Не му е лесно и на него,знам това.И не е виновен,че собствения му баща мисли само за г'за си и не признава никой друг.То това е дълга история,с която не искам повече да занимавам никой.
Стаси,имаш и моя глас  Peace
mam@cvety,дано близките ти се оправят бързо.

# 486
  • София
Стели, пиши как е Ради! Свалихте ли температурата?
Късметче! Да ти е жива и здрава половинката (на патерици).
Вяра ама това с гърнето ми се вижда като фокус...ПОЗДРАВЛЕНИЯ!......хич не си представям малкото ми момченце да се спарви с такава задачка.....
Маева....не се давайте....ей....много болнички станаха.....

# 487
Познайте дали съм спала тази нощ SickНаправо не знам къде съм...Не само, че пак ми се намести в кревата, ами и цяла нощ искаше да суче...То не бе реване, ръмжене, тръшкане, пъшкане, крякане и така до сутринта!Грам не съм мигнала
За секса, не е задължително да е в леглото, то ако е само там до сега да съм забравила как се прави.И не е това причината да  искам да я махна от спалнята, а просто да си спи в нейното легло!
Ели, дано Гого бързо се справи с гадния вирус Praynig
Маева, евала ти правим!Добре, че си го изгонила най-накрая Peace А за бисквитките, мисля, че на това количество мляко можеш спокойно да сложиш 2 бисквитки!
Мийка, айде на кръчма!Аз ще черпя Mr. Green

# 488
Мигле,засрами ме  Blush. С Влади още се борим с папкането,но като че ли вече е по добре(да не дърпам дявола за опашката)
Маева,аз ползвам също Плазмон,но тези на прах и на 170-180мл готов разтвор слагам 2-3 мер. лъж. бисквитки.За другите незнам,понеже са с глутен,а ние още не сме го въвели!Рони,произнеси се  Heart Eyes
Мамацвети,дано и приятелката ти и роднините ти да се справят  Hug

# 489
 waveyНашта операция е отложиха заради тоз гаден грип чак за 6 декември. #Cussing out Пак ще пиша после,но с това малко ревящо чудо мира няма-а докато заспи и да свърша някоя дом. работа...Тези зъби да излизат,че ще ме побърка/с баткото хич не усетих кога избиха,ама тоя мъник/ ooooh!Ето сега спи от 10ч. -ми неможе ли да си спинка спокойно вечер и майка и душа носи Shocked  love001 на всички и болничките да оздравяват,че много лошо-най-вече Гого милото то. HugЕЕЕЕЕ събуди се.

# 490
Здравейте момичета. Пропусна ден-два и вие пак сте написали "Война и мир"2. Ще се връщам да ви чета, но преди това, да не забравя да ви благодаря на всички за пожеланията относно бизнеса (днес беше слабичко, но няма да се обезверявам от първия необоротен ден,я), за отговора на Айла относно ПЗ и за милите ви думи.

Честито на всички с повод и без повод. Бъдете усмихнати и позитивни. Свикнеш ли, животът става по-красив и лесен.
Месечинки и месечковци да са живи и здрави и много послушни и весели бебчета.

Мийка, мернах за изпита... Не се ядосвай, на всеки се случва преди да превземе нови върхове и предизвикателства, да се забави малко в подножието на планината.

Ще ви се похваля мъничко... До вчера имах МЦ (и то доста обилно Crazy),та ми беше много трудно с кърменето. Кърмата ми беше намаляла доста, Рада се сърдеше, ръмжеше, тръскаше си главичката като кученце играещо си с любимата играчка (но неизпускаща гърдата Laughing). Тъкмо се бях уплашила, че млякото ми намалява трайно и постепенно ще спре и... днес освен че вече не съм в цикъл, забелязвам и увеличение на кърмата, както и наблюдавам Рада, която спи с надумкано коремче.  newsm18
 Прочетох само последната страница, но виждам че освен секс, коментирате и по-авангардни места и пози за вършене на туй изконно человеческо удоволствие...  hahaha КайРен,игривкеее. Каква скрита лимонка се оказа... Laughing
Аз не мога да се включа, имам чувството, че вече забравих какво е. А за Борис, който винаги е имал много здравословни сексуални апетити направо ми е жал. Надявам се, че скоро ще подновим плътските забавления. От тази вечер почвам лечението, а след десет дена освен пушка може и секс-тигрица да стана... Laughing

Валчеее, ми що да не те взема за сестра. Взимам тА, бре. Една повече - по-весело! Joy Joy Joy

# 491

Валчеее, ми що да не те взема за сестра. Взимам тА, бре. Една повече - по-весело! Joy Joy Joy

Ураааааа newsm18  Благодарско како  Mr. Green

П.С Отивам да ви чета че от снощи имам да наваксвам Rolling Eyes

# 492
здравейте ,гласувах за слава, и се записах-демек се отчетох във темата за партито идвам с едно ремарке със сигурност може  и с две ще видиме.Ще пиша Лс на кай рен да ме добави във списъка и ще бягам  да ви чета че сте изписали цяла книга hahaha

# 493
Плами, не са с глутен!Не знам защо си се заблудила, че са.Току-що прочетох на опаковката, че не съдържат глутен.Започваш с две бисквитки и увеличаваш според апетита на бебето.Поне така пише Peace

# 494
  • софия
Секса при нас е мираж. SadМъжо само ми се точи eatАма умората и неспането надделяват
над доброто ми желание. smile3507Незнам,кога ще ни се случи тоя кеф luvbedи
на нас.

Общи условия

Активация на акаунт