МЪжо от сутринта ми е окупирал компа и чак сега го изгоних да води на кафе голямото момиче
Maria-Chiara - много ми стана мъчно като прочетох за приятелите ви. Да не дава господ такива неща да с случват. Дано все пак да оздравее детенцето

Кати, фонтанелата на Катеринка е малка още от самото и раждане, но все още не е затворена напълно. Аз също съм чувала, че се затваря напълно до към 1 и половина -2, но може бити не я напипваш добре.
Иначе аз витамин Д давам всеки ден, ако не забравя де, което ми се случва понякога.Маева радвам се че малчо е добре

Ани и аз мисля, че без проблем може да си слагаш куклата в стола, щом стои добре седнала
Мисля подаръка от баба и и дядо и за Коледа да е такова столче 
За шоколада - аз до годинката на Симона не съм и давала , след това позволявах. сега яде доста сладки неща, ама пък шоколада не и е любим де.
Да питам и аз нещо майчетата дето са давали вече попарка (за Роси се сещам) - слагате ли захар и по колко?
Аз днес направих попарка, ама май прекалих със захарта, направих я както на Симона някога, ама май Катерина не обича чак толкова да и е сладко
и хапна малко, но видях по едно време че и се повдигна и спрях. Направих мляко за да се донаяде. Утре ще пробвам без захар да видим как ще е, ама все пак ще съм благодарна да видя и вие как я правите, с чай или вода, колко сухара, сирене, масло, по колко ядат бебчовците и такива неща 
Отивам да поизчистя малко из къщи, че направо бомба е паднала
в спалнята.Ние см епо нестандартните пози.Най много 5 пъти да е било на спалнята като бели хора.Даже веднъж се наложи докато го правиме да люлея кошарата на каката че се беше размрънкяла.Тогава беше на около 1 годинка.Единствено на тавана и на полулея не см его пробвали щото не сме паяци
с таткото.Шоколад яде по половин шоколадово яйце на ден.Д а
Сиана няма зъби, но с венеца си отчупила и го смуче.

Ни с бисквити, ни без, никак го не щат. Хапнат сутрин по 70тина мл и стига толкова. Вечер пък това количество е оптимистично направо. Чудя се дали не е от това, че слагам мляко в почти всичко друго, което им давам (само в чая, водата и сокчетата няма мляко, иначе каши и всякакви пюрета са редички и млечни). Дали не си наваксват с млякото по този начин? 
, знам какво е да чакаш такива резултати!
Викам си, ще направим само едно кръгче. Да, но Ваньо заспа в парка и се наложи да го поизчакам да поспи, пък тогава да си ходим. И какво - прибрахме се и изгря слънце.

Голям зор е.Върти се,суче се,лапа си краката.

Честита месечинка на Евелинчето! Да е жива и здрава, щастлива и усмихната.