Отговори
# 585
Сис, часовника е разкошен!Искам и аз, ама няма да ме огрее, щото си имам вече два  Sad
Аз се отчетох лекинко в темата за Резил на годината Mr. GreenТия хора освен да се заяждат и да завиждат, друга работа нямат ли си?

# 586
Ще грабнем приза като стой та гледай  Laughing

Попара още не съм давала, защото не съм захранила с глутен. Само се кумя, ще се покумя още около месец и ще го давам пусти глутен.

Памперс само не мога да сменям по корем. Иначе за обличането му хванах цаката. Калин дори във ваничката си седи по корем  Crazy

Вигантол не давам. Фонтанелата е почти затворена. Всъщност никога не съм давала Вигантол.

Мария, стискам палци за бебенцето на приятелите ви!  Hug

# 587
Сиска, аз на Симона в попарата още в началото и слагах захар, по рецептите така я дават и затова съм слагала. Много я обичаше. малката обаче явно не обича много сладко та днес не съм слагала и си хапна.
А иначе подаръкът ти от мъжо е супер  Peace
Рони, браво на теб със свекито. Аз трябва някой път да и се озъбя хубаво и да си мълчи  Mr. Green
При нас още е една мъгла, ама ще мръднем, че са отворили най сетне някакъв по голям магазин в нашия тъп град, та да го видим - Пени маркет. Не го знам читав ли е ама поне е широк, каквито при нас липсват  #Cussing out

# 588
  • София
Добро утро!Няма време за друга, че ще бягаме навън. Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=447500.0  дайте тук  глас за златен профил на Минолтичка.

# 589
  • Пловдив
Дайте глас и за Nijntje - и тя е от наш'те  Joy

# 590
  • софия
Сиске,много е готин часовникът Peace
Ох,ЕГН-то е голяма работа ooooh!.Исках да пиша и още неща,ама
съвсем изключих. newsm78

# 591
Здравейте  Hug
Честито на днешните месечинки!И по-специално на Яна на Платина.Да са здрави и много послушни!
Мерси за закуската и кафето,добре ми се отразяват само виртуални  thumbsup
Аз набързо да се разпиша,че тези дни малко са ми натоварени.Нали мъжо ще ме води на СПА,по случей годишнината ни в неделя.Та нещо нови дрешки това-онова и за форума време-само да прочета.О забравих да се "похваля",знаех че точно сега трябва да дойде МЦ,но благодарение на Платина разбрах че има някакви хапченца които го забавят.Е намерих ги,но не щеш ли още на следващия ден след приема на едно от тях цъфнах. Казвам ви няма такъв карък.Поне ще съм 4- ти ден в събота та не ме е яд толкова,но можеше и без него  Wink
Ще пиша каквото се сещам  newsm78
Дано всички дечица с проблеми,за които сте писали да се оправят и да няма повече такива лоши новини! newsm17
Добре дошла на новата мама mozila и нейното бебче Гого  wavey
Фонтанелата на Влади преди 2-3 месеца започна да се затваря много бързо и педи каза да спра Вигантола,но преди няколко дни я опипах и ми се видя че не е много затворена(около 1см на 1см) и отново започнах да го давам-по своя преценка  Wink
Честито столче на Макси,голям е сладур в новия си трон!Да си го ползва със здраве!
Ние още сме със старото,но и на Влади краката стърчат от него.Да видим кога ще отидем да му вземем,че той е тези на които не им седи вече полегнали!
Аз още попара и бисквитки не съм давала,нищо че вече сме яли всички пюрета от почти всички зеленчуци,меса и плодове.Абе луда работа  Crazy А от няколко дни слагам в плодовото пюре и няколко лъж. каша. И в този ред на мисли-Филимонка,вече сме по-добре с храненето.Яде буден!Пюрета от големите бурканчета-190мл-е с помощ от страна къде на приятелка къде на домашните играещи някакъв театър  nuts feedingНещо такова се получава  Mr. Green А това че и той постоянно е на ръце спор няма,скоро ще си мерим мускулите  Joy
Памперса и при нас е трудно сменяем,но пак благодарение на по-горе описаните става факт  Wink
Крустички имаме но вече са много малко дори почти ги няма.Не съм мазала с нищо,паднаха си сами! Peace
Пишето и Влаги като го съблечем започва да го търси,но татко му не дава да му разрешавам игра с него,та го пазим.Нали е на тате наследника и да не си направи нещо  yes
Аз както не веднъж съм казвала имам страхотна свеки.Не само че много ми помага( е понякога дава акъл,но в рамките на нормалното),а и от време на време  обзавежда гардероба не само на Влади а и моя  newsm44 С две думи перфектна жена!
Хайде бегам,че имам още задачки.Лек и слънчев ден на всички  Heart Eyes

# 592
Един глас и за моята златна свекърва! Обичам я тази жена! Вчера отново беше успяла да приспи Мира без рев и драми (и без кърмене както се разбира), докато аз бях на зъболекар. Krem4e, има надежда и за такива като нас с пристрастени към сукането (и майките си) бебчета!

# 593
  • софия
Я,имало и свестни свекърви! newsm78

# 594
Момичета здравейте.
Сиска, радвам се че се появи. Hug

Дикси, и да го вземем приза, тайно си знаят кой се изложи най-много с простотия. Wink

Рада крустички няма, но докато е в банята, и четкам кратуната редовно с четка с естествен косъм.

Честито на месечинките и месечковците. много здрави, щастливи и успели да са в живота. Tada
И аз се включвам към общото пожелание всички дечица със здравословни проблеми да се излекуват. Praynig

Малко ще се похваля и за да има равновесие във личната ми Вселена Mr. Green... и мъничко ще се оплача:

Лечението на инфекцията ми върви добре. Трети ден от както се обработвам със свещички и мазила и вече почти не изпитвам болка, парене и опъване. Обнадеждила съм се, че ще става и по-добре.  newsm18
Мъничката неприятност, която ми се случи е болезнена бучка в гърдата. И то на дърти кърмачески години. Мислех си че съм минала и заминала през този етап, но ей на - появи се. Мисля си, че е защото докато имах МЦ преди няколко дена, кърмата ми беше малко, а сега доста се увеличи. Може би от това се е получила бучката - защото млекоцентралите са се налели изведнъж с увеличена продукция. Ще се оправя де... Сега влизам за горещ душ и ще си направя хубав масаж, ще слегам Джуджевидното по често "да копа на нивата" и така...  

Сиске и на мен не ми се почва със захранването още. Laughing Ако можеше до една година да си караме само на кърмене, щеше да ми е най-лесно, ама... скоро май ще става и мойта на 6 месеца, та трябва да се концентрирам към изкуството да се пазиш от замерване с лъжичка, омазване с храна и пране на лигавници. Laughing

Браво Ани за свястната свекърва. И аз мислех, че не съществуват, но ето че... съществували! hahaha

# 595
Я,имало и свестни свекърви! newsm78

Кое му е чудното? Моята е ЗЛАТНА. Само хубави неща мога да кажа за нея.

Ей, такъв карък като мене няма. Да си седя у нас, я какво слънце е грейнало. Но се счупи количката вчера.
Разчекна се на шпагат с Ники вътре. Още треперя.......След 5 години неотменна служба така да ме предаде.  Twisted Evil

Отивам да храня Ники с картофче. После пак ще пиша....

# 596
И аз да не се мина  Mr. Green, и да се запиша в отбора на готините свекърви  Heart Eyes

# 597
Ха добър ден и от нас.
Днес е един наистина чудесен ден.....пИрфектен за разходка,стига малкия да не беше заспал току що Thinking
Относно обсъжданите теми:
памперса мога да кажа,че лесно го сменям...върти се,но не много.
Крусти има малко,но той често сам се опитва да си ги махне като се чеша по главата докато заспива... Mr. Green
Да се похваля,че Георги вече си хапва и пилешко.Онзи ден му дадох за пръв път,хареса му.
Мами  Praynig  Praynig  Praynig за всички болни бебчета,наистина това е най-голямата мъка на един родител.Дано всички бързо се оправят  Hug
Фонтанелата на Жожи беше малка още като се роди и докторката каза да давам Вигантол по 1 капка през ден.Но само като се сетя го правя.....За свекърва ми(официално не ми е такава) не мога да кажа лошо.Не ми се меси,не дава акъл,може би защото е доста възрастна,тъй като късно е родила мъжО - на 42 год.Само малко разбиранията й са не мой тип,но това не е проблем изобщо.Даже мога да кажа,че доста ни помагат.
Да кажа и  welcome на Mozila вярвам,че при нас ще ти хареса.
Аз също изказах мнение по повод номинацията ни за резил на годината.....еййй няма такива лицемерни свраки като тези.Хем боли,хем сърби,драго ми е.....ааааааре У лЕво.
Леле,че дълго стана....

# 598
Здравейте и от мен  Grinning
Вчера не можах да седна да се разпиша от моткане насам натам и вие пак сте изписали 6 страници... Rolling Eyes
Снощи мойто дете ме побърка....цяла нощ не ни остави да спим - то не беше мръкане , въртене , скимтене....зъби ли са що ли ама ако са зъби по-бързо да излизат че не се трае...Днес сутринта като яде в 8 и заспа и така до 10 и 30  #Crazy цяла нощ буден и сутринта си отспива.... Crossing Arms
Честити месечинки на всички бебоци от вчера и днес! Да са Здравички  Heart Eyes Heart Eyes
.
Това че са се събрали паричките за Анджелина е прекрасно!!Сега остава милото детенце да се пребори с гадната болест !! Praynig Praynig Praynig
Надявам се всички болнички душички да се справят  Praynig   Maria-Chiara дано бебчето на приятелите ти се оправи и да няма последствия!! Ужасно нещо им се е случило !! Много сили и кураж!! Обаче историята на rosita__ дава някак надежда че всичко е поправимо!! Радвам се че племенничката ти се е оправила !! Да расте здраво и щастливо детенце !! Hug
.
.
 За фонтанелата - на Александър му е средна с твърди ръбчета - давам по 2 капки витамин Д ! Аз знам че трябва до годинката да се затвори и за момента съм спокойна  Peace
За столчето за кола - нашето за момента е от 0 до 13 кг ,обаче смятам до единн месец най-много да го сменяме , защото като го облека малкопо- дебело е абсурд да седи в него...не му е удобно ! Пък и той вече седи сам та не му е комфортно да лежи  Laughing и настава борба в колата  Mr. Green Като видях Макси на Maria-Chiara как се е настанил и още повече ми се прииска да купим и ние  Mr. Green
За крустите - като се роди Александър нямаше нито една ..После на 2 месеца беше и изведнъж цялата му главичка се покри с тези гадости , тогава купих кремче на Мустела за крусти и след 4-5 намазвания всичко изчезна!!! Много съм доволна   Mr. Green
Памперса и при нас е мъка с това въртене навсякъде , но някои път успявам да го залъжа с някоя играчка или пускам бейби.тв и така  hahaha абе надлъгваме се няма как  Laughing
Оф за падането - още не сме се рагистрирали ама е въпрос на време...вече няколко пъти го хващам на ръба...да видим кога ще е   Rolling Eyes
desive78 аз преди давах витамин Д директно в устата, но след като ми се случи да капна 3 вместо 2 капки няколко пъти реших да му ги капвам на биберона !!  Засега  нямам проблеми  Peace  И ние сме от тези дето се дърпат пишките  hahaha hahaha Ама аз го дебна...само да си доближи ръката и веднага действам ...Един път докато го къпех така я дръпна че помислих че ще я скъса....после 1 час му беше червено !! Naughty
mozila добре дошла!!! Браво че имаш 3 дечица !!  Нашата мечта е също за три деца ... Grinning
Да попитам - вие попарата сутрин ли я давате ? И преди нея има ли хранене с мляко? Защото и аз след няколко дена мисля да я вкарам обаче ако я давам сутрин трябва да махна първото мляко , защото то е в 8 някъде и после обяда му е към 11 и нещо...
За свекървите да кажа че и мойте е свястна  , обаче свекъра е друго нещо- той е свестен ама много ми се бърка...той донесе течния шоколад и то когато бебо беше на 5 месеца!! Аз на свекървата и обясних точно как ще си гледам детето и тя схвана как седят нещата обаче той е мн вироглав  #Cussing out  Ама ще се справя и с него !! Mr. Green Mr. Green
Айде стига толкова че се олях направо !! Сори  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 14:59 от diveto

# 599
  • Кьолн
Здравейте мами! Благодаря за топлото посрещане! Дивето, пожелавам ти мечтата ти да се сбъдне! У нас е голям купон. Като прибавиш и малка разлика на две от дечицата... Иначе и ние се захранваме бавничко. Не съм дала още глутен. Но си спомням при Ивка, че дадох чак в осмия месец. Обаче сега като ,че ли ще дам по- рано.гошко до три месеца хич не спеше вечер. Заспиваше в 6 сутринта. Но сега вече си спинка. И ние вече си имаме 2 зъбчета.Много го измъчиха милия.така ,че ви разбирам какво е да не спиш вечер. Бях станала като зомби.И Гошко е болничък. Кашля и сме на антибиотик. Сега е по- добре ама се побърках от тревоги. Пожелавам на всички бебчета които са болнички бързо оздравяване! Момичета, да ви питам вие домашни пюрета ли давате на бебчетата или купени? Желая ви лек и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт