Момичета, изобщо не се усетих, че в България кризата е ударила яко. Извинявайте, ако съм накарала някой да се чувства гадно с въпросите за Коледата и подаръците. Но знайте, че винаги ще дойдат и добри дни. В началото, като се преместихме с мъжа ми тук, толкова нямахме, че сме вървяли с километри пешачката, защото 2.50 долара за автобус ни изглеждаха някакъв невероятен лукс. Все още си спомняме, как си купихме печен картоф (нали ги знаете - тези, дето ги пълнят със салта, шунки) за 9 долара и това изглеждаше като страхотен лукс.. Или как мъкнахме 2 километра торби по 20 кг всяка от магазина, защото бяхме изпуснали рейса, пък такси - абсурд даже и да си помислим... Пък ето, нещата се наредиха, е, не сме богати... но има
Мен по Коледа ми става малко мъчно за мама и тате, за сестра ми и хубавите български традиции за Бъдни вечер, но гледам да не се впрягам много - това, е което имам, и по-добре да му се наслаждавам, отколкото да си пълня главата с мрачни мисли.Да похваля моя мъж - вчера направи напоителна система. Купи милион тръби, прекара ги от 1то езеро, дето майка му и баща му имат в двора (което е може би на 750 м. от нас), бе направо супер
За да ви разсея, да забравите лошите неща - пускам ви снимки от РАЯ. Някои от вас вече ги гледаха може би във Фейса, но за другите. Нали ви казах, че ходихме на гости на едни наши приятели вчера. Тези наши приятели са странна двойка -той е австралиец, тя е швеицарка, женени са от може би 45 години, не знам точно на колко години са (поне на 65 са според мен), но са много, много готини старчета. Имаме странно приятелство с тях, нищо, че децата са им по-големи от мен и мъжа ми. Никога не са имали телевизор в къщата (не защото не могат да си го позволят, а защото не искат). 3те им деца са нормални хора - момичето е графичен дизайнер, синовете - единия лекар, другия - занимава се с landscape architecture. Искам да кажа, че и без телевизор, са пораснали нормални хора. Жената има 3-4 стана и тъче страхотни неща, освен това, когато не тъче, плете
Част 1ва
Част 2ра
Нямаше плаж и биричка, ходихме на кафе и тортичка след това, че времето изглеждаше малко лошо в началото, пък после стана хубаво, но плановете вече бяха променени.
Лек ден от мен
минолитичка не знам дали е добре,че пиша по ноколко пъти,но само нощем имам време и гледам кой ще отговори нещо,ако пречи ще гледам да пиша по-дълго наведнъж

Значи от написаното от всички ви май пащърнак не съм давала, но се надявам скоро и това да открия на нашия пазар. Благодаря за идеите 

,щом е
и моля за мир 

по 3 страници с честитки. Нали сте ми сладурки и се чувствате длъжни да честитите... и темата ми е дежа-вю няколко страници.
или четете постовете ми, въпреки, че ако пък не ги четете или не ми отговорите няма да се обиждам, я. Аааа ма ха!

Не се обиждай мацко но е така