имате ли проблем със замундата от чужбина?

• 88 439
  • 586
  •   1
Отговори
# 255
Един много тъп въпрос: До сега свалях с уторент и ми се отваря тя като искам да свалям. Трябва ли да я изтрия, за да започна да свалям с другата програма или има и друг начин, без да трия уторент?  Embarassed

# 256
Един много тъп въпрос: До сега свалях с уторент и ми се отваря тя като искам да свалям. Трябва ли да я изтрия, за да започна да свалям с другата програма или има и друг начин, без да трия уторент?  Embarassed
Не,аз просто запаметявам някъде фаила с торента и после оттам го отварям с десен клик ,Open with  - избирам     flashget

# 257
Златна си! Благодаря ти много!   bouquet  bouquet  bouquet

Сваля се!

# 258
  • в шоки-land
аз съм с бг акаунт, но при мен не става.....явно страната е също от значение  Confused

# 259
аз съм с бг акаунт, но при мен не става.....явно страната е също от значение  Confused
Я си направете един експеримент,така и така сваляхте, инсталирахте Флашгет и т.н.
Опитайте да свалите който и да е торент  от първата страница.
Тези отгоре,които са най теглени и излизат първи.
Интересно ми е дали ще можете,защото моя приятелка само  от  там може да тегли
Явно аз съм голяма късметлийка newsm78

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 21:03 от 2+2

# 260
Какви неща ни карат да правим само.До миналия месец не знаех какво е прокси, смяна на ай пи адрес. На хакери ни превърнаха тези хора.
Колко лесно беше преди- влизаш, избираш фимл и теглиш.
Не,аз просто запаметявам някъде фаила с торента и после оттам го отварям с десен клик ,Open with  - избирам     flashget
Това не го разбрах как става. Изтеглих флаш гет, но като кликна вътху торента и ми се отваря бит торент.

# 261
Имаш на компютъра бит торент,нали?.Задай торента да се отваря с Флашгет и готово.

# 262
не става. изтеглих флаш гет, но като отварям торента не ми дава друга опция освен бит торент.Помислих си, че нещо не съм направила както трябва.Махнах флаш гет и го инсталирах наново.И па не става.

# 263
Тръгна.Махнах бит торента и стана.  bouquet

# 264
Много благодаря 2+2 за ценната информация Hug
При мен стана по следния начин:Аз използвам и биткомет и уторент и не се наложи да ги махна.Изтеглям торент файла на компютъра,пускам флашгета,отварям оттам файла и го тегля Wink еее супер,само дано не ни резнат скоро,че много ми липсваше замундата Laughing

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 02:35 от mery_79

# 265
  • в шоки-land
ЯВНО всички имате късмет....при мен не става по никакъв начин Weary no no no......

# 266
# 267
# 268
имах лек проблем за няколко часа, сега всичко е ок

# 269
  • ES
http://www.youtube.com/watch?v=urPMFhyBI4U
Всичко точно пич ама не пуска гювеч
http://i142.photobucket.com/albums/r110/gery_to/Dibujo-1.jpg
Като гледам доста неща не са разрешени.

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 03:03 от gery_to

Общи условия