имате ли проблем със замундата от чужбина?

• 88 438
  • 586
  •   1
Отговори
# 270
gery_to ако сваляш с флаш гет ще тръгнат филмите.Аз за 2 дни изтеглих 10 филма.

# 271
Изчакай 3-4мин, или го пусни със Force Start(с десният бутон). Щом долу пише на тракера "работи", значи всичко е ОК и ще почне да сваля.
Пробвай друг торент, искам да чуя положително мнение Simple Smile

# 272
  • ES
Тц, не дава и не дава. Виж с флаш гет-а хукна. Но ми се струва, че и това ще е временно решение и оттам ще дръпнат шалтера.
Благодая
ПП. Ама защо като спра флаш гета и ми се губят торентите, които се теглят, като ги сложа пак се възстановяват до процента до който са се дръпнали, но ако са 10 торента как ще ги помня кои са да ги зареждам наново.  newsm78

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 02:38 от gery_to

# 273
  • ES
tehif май стана  Peace

# 274
Честито Рождество!
Изпуснах ви дирите!Казвате с флаш гет върви?.
tehif ,само торенти от замунда ли става въпрос?
Гея ,при теб върви ли?

# 275
  • Германия
А как отваряте самата замунда? А през това прокси успях само началната страница да отворям, а сега даже и това вече не става  Tired

# 276
  • в сърцето на един мъж...
Аз още не съм го пробвала Embarassed и не мога да кажа дали върви Sad Но моя акаунт е паркиран и през проксито много трудно променям каквото и да било Sad

# 277
При мен замунда се отваря с проксито.Но от 2 дни флаш гет не тегли .

# 278
Sesiliq, само за торенти от zamunda e. Трябва всеки път да си променяш настройките на uTorrent ако искаш да сваляш и от друг тракер.
gery_to Felices Fiestas Simple Smile и други от Испания го позват без проблем.

# 279
http://www.nanoset.net/

Отново ви пускам този торент сайт.
Тегли се бързо и лесно.
Има достатъчно много филми.

На мен ми омръзна да се занимавам със Замундата.
Два месеца не могат да си оправят проблема, толкова и искат...

# 280
  • Германия
Наносет винаги ми изписва, че лимитът за страната ми е изчерпан. не знам как успявате да теглите от там  Tired Направо вече се отчаях тотално с тези торенти  Sad

# 281
Дори не знаех, че и лимити има  Crazy

# 282
  • Германия
zlatnata tolumba, в коя държава си?  newsm78

# 283
Живея в Нотингам, Англия.
Отварям Наносета много бързо и тегля филми за 5-10  минути, зависи от сийдърите..

# 284
  • The QC to be!!!
Ако не ви се тегли... тук Това е каталог с линкове на megavideo, за онлайн гледане... Има лимит колко време да се гледа онлайн, който лимит се байпасва много лесно. Като стигнете до момената в който ви дава, че сте гледали за...  мин, гасите раутера си за 30 сек, включвате го пак и продължавате да гледате. Ако това не работи, тогава преди да продължите да гледате си изчистете cookies или направо блокирайте в браузера си cookies oт megavideo.com.

Няма Български филми, и както ще видите каталога не е кой знае колко богат, но има доста филми Peace Ако искате да си ги запишете като свършите да ги гледате, без да плащате и за това има начин  Peace

Общи условия

Активация на акаунт