Обичате ли чай?

• 6 124
  • 44
  •   1
Отговори
# 15
И аз пия по много и всякакъв, без мляко, захар и прочие добавки.
Загадка е само защо темата е в КМ. Mr. Green

# 16
..Загадка е само защо темата е в КМ. Mr. Green

Ето отговора  Crazy Mr. Green  Laughing  :

...им е много "напарфюмиран".  Е, аз обичам и парфюми... Mr. Green

По един (TR) чай за всички за хубав есенен ден  Wink

# 17
Много обичам чай!Пия постоянно,след задължителното сутрешно кафе.Най -любим ми е Earl Gray ,както и English Breakfast.Обичах много и зелен,но той сваля доста кръвното и спрях.

# 18
Да обичам да пия чай,независимо от сезона,любим ми е от ройбос,харесват ми от мента,липа,лайка и смесените Simple Smile,тези които са плодови ,хич не ги харесвам,струват ми се ,че са си чиста химия(имам предвид готовите във филтър)Много отдавна не съм си купувала от каркаде GrinningНаскоро видях и чай от жасмин,но не съм си купила все още,ако не се лъжа имаше и парченца портокал в него Party

# 19
Пия чай рядко,предпочитам мащерка Peace

# 20
  • София
Туайнингс - лайка, мед и ванилия и Липтън- малина и шипка Heart Eyes

# 21
Всички на Twinings, напоследък доста пия от зеленият чай с мента на Lipton.

# 22
ми е много любим от известно време. Уважавам и нашенските чайчета - от липа/обожавам!/, мента, лайка, мащерка. И на Twinings с лайка, мед и ванилия - хич даже не ми е парфюмиран!  Naughty Laughing

# 23
Зелен, черен с мляко, плодов, билков - обожавам всякакви чайове! Hug

# 24

Точно този имам в момента - страхотен е!

# 25
обожавам чай! най вече зеления китайски и японски, без добавени аромати. купувам го насипен, имам любими сортове.
харесвам и смесени чайове тип индийски- черен чай с карамфил, канела и пр. подправки.
Харесвам и Darjeeling.

Чайовете в супермаркета са ми  блудкави, въобще не мога да ги пия, усещам вкуса на хартиената торбичка. Хубавите чайове тук са доста скъпи, но пак има и ценители Simple Smile

# 26
   Обожаваме чай в нашето семейство ! С милото си правим всяка вечер след вечеря ! Купуваме си насипен зелен чай , до сага сме пробвали с мента страхотен е и със сушени екзотични плодове ! Също така и микс от българси билки , страхотен е

# 27
  • Стара Загора

Аз много харесвам този, макар че на някои хора покрай мен им е много "напарфюмиран". Е, аз обичам и парфюми... Mr. Green
И аз обичам този

# 28
Обичам чай,но не мога да пия този на черна основа.Някой взимал ли е насипно(в халите има такъв щанд)?

# 29
"Слънцето на Изтока" - зелен.
Домашно приготвен - от шипки, трънки и глогинки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт