Есента листа събаря, юлското дете всичко добарва

• 25 217
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз съм изпуснала Кирова че Сашко ходи на ясла,мислех че още сте с гледачка Embarassed
На мен днес ми е сдухано,от сутринта ме избива на рев е още не съм ревнала ама има време

# 106
Иве, защо така?Ядосал ли те е някой?Аз пред цикъл съм такава, готова съм да ревна от най-малкото нещо  Rolling Eyes
И аз съм пропуснала да честитя РД на Гого   bouquetМного весело детство  Hug
Хриси, това е доста неприятен момент.Не може ли да се орагнизирате нещо с мъж ати- той да вземе отпуск за няколко дена.Безумие са тези ваканции ,но пък сме безсилни пред болестите  Peace

# 107
Иве тази седмица ни първа без детегледачка ,майка ми гледа трете деца тя работи в ДГ и нейната сигорно ще е затворена и ще се наложи пак тя да го гледа , а Сашо трябваше да тръгне от понеделник за първи ден на градина .Притеснява ме това че ще ни изтече срока на медицинското и после ще ми се усложнат нещата.

# 108
  • София
привет
леле мими какво става с малкото бре? егати температурата, мина ли всичко, какво стана, как я свалихте? Боже дано да е добре, аз имам ужас от висока Т, направо съм си за лудницата.....

иве какво ти е на теб? мисля че си готова за здрач, скокни си я вземи и да видиш как ще ти размине  Hug а рева не ти се  губи така или иначе  Hug

почнах си книгата и съм в тих транс, това е моето скришно място в момента. забавното е че ицо се зачете в здрач-а и му хареса Simple Smile
до скоро от мен Hug

# 109
Здравейте   bouquet
И аз я мисля Мими и Кати  Дано всичко е наред Praynig Praynig
Не знам до колко е удобно да и звънна  newsm78 newsm78 Rolling Eyes
Иве  Hug има такива дни, наплачи си се /на мен поне тогава ми олеква  Rolling Eyes/
Ей,  "здрачихте" се значи масово, аз за сега мисля да си остана на слънце  Laughing
Хубав ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 110
  • София
Веси пусни и един смс на Мими,кажи и че сме с нея и я мислим

# 111
Ива&СиЕ  Hug мерси за съвета - така и ще направя
Ако има някакви новини ще пиша веднага  Peace

# 112
  • На края на вселената!
Здравейте, благодаря ви за подкрепата, на всички  Hug
Малкия звяр вчера сваляше до 39,6 и пак нагоре до 40, 40,2. През цялото време налагах със студена вода. Педито не дойде. Кати не даваше да я оставя в леглото и ми беше в ръцете. Когато писа Яна, че баща й я е взел, беше за 10 мин, че много ме заболя кръста, после за още 5мин да ям и стига толкова. Той също е хремав и само лежи. Днес е на работа. В 3ч през нощта дадох 4 капки хексалгин и я свали. Много е неудобно да се изпикам като спи в ръцете ми. А да я оставя почва да реве жално. Аз все така си кашлям, да си извадя и червата. Като ми спеше в ръцете обаче изобщо не разбираше и не трепваше.
Тази сутрин е с 37,4 и кашля. Очите са червени от Т. Но подскача и се смее. Като й казах да ходи в леглото, че е боса, тя си изрови скритите чехли и ги обу да ми се хвали доволна, че няма да е в леглото. Но пак ми виси в ръцете. Важното е че иска да пие вече и дори яде няколко хапки. Вчера от 3ч следобяд нищо не е пила, нито яла.

# 113
Мими  Hug Hug Представям си колко ти е трудно в момента  Hug
Имаш цялата ми подкрепа и ако нещо трябва съм на среща
Оправям се и ти и Кати   bouquet

# 114
  • София
Мими,а хомеопатия не ползва ли за Кати?Бързо оздравяване

# 115
Мими, дано повече не вдига толкова висока Т   PraynigРадвам се ,че тя се чувства по добре GrinningБързо да оздравява малкото пате, а на теб да ти минава кашлицата  Hug
Аз ще полегна с Ева че ме чака тежка момичешка запивка довечера  Wink

# 116
  • София
Ками  Peace

# 117
Ех, Ками  "жал" ми стана за теб  Mr. Green
Шега разбира се! Хубаво изкарване  Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Вики да не се зачете и тя в "Здрач"  Wink
Сама ще си говоря май  newsm78

# 118
  • sf
Ааа тук съм. Така и не си купих книгата.
Ама бях на работа, готвих, после ще скалъпя един сладкиш, а сега отивам да гледам Малкълм. Слабост ми е.

# 119
  • София
аа вики, айде де, купи я, само плашиш гаргите начи  Laughing Wink

мими, направо ми настръхна косата, да знаеш, слава Богу че си свалила Т, аз като знам коки как плюе хексалгина да не дава Господ да свалям такава Т.... пазете се  Hug

ками, и аз имам подобен на твоя "проблем" довечера, но ще гледам да съм кротка, че утре коки си е изцяло на мое разположение  Laughing

веси на мен много ми се чете ама днеска си имам пак бол задачки така че нема да стане.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт