Есента листа събаря, юлското дете всичко добарва

• 25 221
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
  • sf
Ами няма я наоколо. А работат почна и нямам време да ходя из центъра. Днес като взема Вико ще мина по Сакъзов, дано там я намеря,че инак не ми се мъкнат децата из Мола.
Днес времето не ми стига нещо.  Rolling Eyes

# 121
  • София
КАто се разтакаваш как ще ти стигне

# 122
  • София
Ох, Мими, добре е свалила Т, толкова гадно...

Това с карането при силна кашлица - амиии... трудна работа, но ако не ти е много далеч педиатъра - хайде, поне да не е с минаване на целия център - можеш да пробваш да включиш аварийни и на пристъп просто да спираш - пак по- добре, отколкото да пощуряваш и да се чудиш... не че педиатърът ще вземе да направи някоя магия, де...

Много трудно осъществимо, но дете с висока Т е по- добре да не се гуши - не за друго, ами собствените ни тела действат като печки в този момент - а по- скоро да се седне до него и да се гали, по възможност с мокра ръка...

Друго нещо - обща насока - за медикаментите Т-понижаващи - най- бързо действат свещичките (нурофен - по- силно Т понижаващо от панадол), после - течния аналгин (т.е. хексалгин), сиропчетата са за... ами, по- леки случаи... докторът, която ме оперира ...  Laughing "от бебе" - дето извади Давид - казваше, че на децата Т се понижава най- бързо и лесно с мокро, студено - парцал, нещо - под мишниците / по ръцете и тялото в тази област ... и май зад колената... във всеки случай това с под мишниците - изобщо, толкова високо и близо до тялото - веднъж го опитах върху Давид и извадих боен писък. Но пък той плачеше и по ръчичките, крачетата и челцето като му слагах студено тогава...

# 123
  • София
donsita, така и не можах да разбера коя книга размятате, ама да ти кажа, повечето книги, ако ги поръчаш, ти идват или на същата цена, или на по- ниска - с все доставката до дома.

# 124
  • София
Днес като взема Вико ще мина по Сакъзов, дано там я намеря,
вики има една книжарница в която според мен не може да я няма. ако вървиш от кино левски в посока канала, практически почти на ъгъла с канала (евл. георгиев) има книжарница. не го обяснявам много добре защото не е баш на ъгъла, но просто няма друг ориетнтир. преди банките е, след магазин за дрехи непосредствено. Peace

кати, за здрач говорим и останлите книги от 4логията Peace

# 125
  • София
А какво е то?.. Автор?.. Жанр?

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 17:19 от katiABV

# 126
# 127
  • Бургас
 Hug

# 128
  • sf
Ели, точно и аз за тая книжарница си мислех, та си я взех все пак. Довечера я почвам.

# 129
  • София
Ужас не ти стигнаха гоблените бележките сега и почна да изневеряваш с книги
Готвя риба по една рецепта лесна и всички я хвалят,ще видим какво ще излезе.

# 130
  • sf
Кажи рецептата. Ние много ядем риба.
Аз днес сгтових две манджи и един сладкиш. Заслужила съм си четенето довечера  Mr. Green

# 131
  • София
Да не си заслужиш друго  Joy
Филе от риба запичаш с малко масло и подправки после изипваш отгоре разбъркани майонеза сметана или гъсто к.мляко/малка/лъжичка горчица и печеш под фолио,накрая запичаш и по желание поръсваш с кашкавал и копър.Ако е гадно утре ще ти пиша да не я правиш  Heart Eyes

# 132
а на мен една от любимите ми рецепти с риба е ред моарска сол, риба (аз я правя с лаврак) и отгоре се покрива с морска сол Peace

Мими Hug Hug Hug

тия дни се запалих по 90210, затова ме нямаше Simple Smile Добрата новина при нас е че след 2 седмици кашлица, Никола вече не кашля, не знам какъв вирус беше това, какво чудо. Утре сме канени на РД, но няма да го водя, защото от това боледуване развих вече някаква параноя. Само в парка и на Витоша, никакви детски клубове

# 133
  • София
Марти моите винаги си кашлят по 2 седмици.Какво те притесни този път?
Вики става рецептата,аз и картофено пюре направих идеално е че си е тежичко за някаква друга гарнитура.

# 134
  • USA
Марти, по стария или по новия (90210)? И аз не бих ходила на събирания с тези вируси, особено при вашето положение.
Криси е болен - пак има конюктивит + вирус някакъв. Дано по-бързо да му се размине.
Той напоследък само ме преследва с репликата "мамо, опраи си главата", което значи "мамо, вържи си косата на опашка". Вчера хем се докарах с нова прическа, ама иска детето да съм с вързана коса. Как да му обясня, че цял живот съм била рошава  Mr. Green.
Аз от 100 години се каня да се замъкна в библиотеката и да си взема нова книга, но още не успявам. Убеждавам се, че задачите за деня заемат точно токова време, колкото има в наличност, независимо от това колко малко са задачите и колко много е времето. Не знам как ще се организирам когато си намеря работа. Сега имам 5 задачи, дето трябва да свърша и само отлагам.
Тази вечер си направих кестени и вечерях с тях, защото моите консервативни мъже не искат въобще да ги опитат. Пекох ги - хубави станаха. Поне си начесах крастата.

Общи условия

Активация на акаунт