Есента листа събаря, юлското дете всичко добарва

• 25 223
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро!
Понеже е събота и сме без дете с мъжа ми се надигнахме още в 7  Crazy
Уинкс, дано Криси бързо оздравее  Praynig
Аз имам върпос - нали искаме довечера да поизлезем, ама и двамата с Ганчо не знаем къде  Embarassed Та дайте предложение за някое клубче  Hug
Кати, чу ли Дянков как се изказа за служителите на БАН - "феодални старчета"  Stop  Rolling Eyes

# 136
  • София
ДУ
Велина ДВ бързо да му минава на Криси,гледах едни снимки от 2008г в парка и ми стана мъчно,помниш ли?Хубави ли станаха кестените при вас сигурно са огромни?
Аз снощи си легнах в 22,3 и станах от самосебе си  в 7 поне съм отпочинала,но не и спокойна

# 137
  • На края на вселената!
Иска ми се да кажа добро утро, добър ден, ама нищо добро не виждам. Дано вие сте добре.

Вчера от 18ч имах час за хомеопата. Каза да не мъкна с мен Кати и я оставих на баща й. Връщам се в 19,30, Илияна лежи в леглото и ще заспива. Питам го него какво й е, той вика не знам и си гледа филм. ПОБЕСНЯХ  #Cussing out Меря Т - 39,7.  За капак ми дойде цикъла и ме боли и ми е криво. Цяла нощ лекарства на тях, на мен, рев сълзи, едното другото. Сега и двете са с Т 37,3.

# 138
Мими, дано скоро излезете от този омагьосан кръг  Sad  Praynig

# 139
  • София
Добро утро!
Понеже е събота и сме без дете с мъжа ми се надигнахме още в 7  Crazy
Уинкс, дано Криси бързо оздравее  Praynig
Аз имам върпос - нали искаме довечера да поизлезем, ама и двамата с Ганчо не знаем къде  Embarassed Та дайте предложение за някое клубче  Hug
Кати, чу ли Дянков как се изказа за служителите на БАН - "феодални старчета"  Stop  Rolling Eyes

Чух...  Crazy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446175.0
Впрочем, утре в София има избори...

# 140
  • София
Ох, Мименце... дано поне като го прекарате всичко да е наред и да нямате повече болести този сезон...

# 141
  • sf
Знаем,знаем за изборите, не сме толкоз залупени  Joy

Миме, кофти, не ви подмина грипа. Дано се оправите бързо всички  Praynig

аз изпратих мойте на разходка, отидоха на стадиона, дано Вико слуша,че мъжо скоро не го е извеждал сам.
Аз се заемам с чистене и бележки.

# 142
  • Варна
Аз пък изпратих моите на риболов/мъжете/ и се мотаме тука с Нелия и най-сетне се добрах до компа  Grinning
Добър ден  bowuu
Мими, много неприятно това с болестите.Дано по-скоро ви отмине. И ние се изредихме почти всички вкъщи. Слава богу при големите само с жестока хрема, а Нелито милото и ушета.В последните две седмици излизаме само семейно и не се виждаме с никого, но от другата седмица смятам да възстановя нормалния ритъм на живот. Няма как цяла зима да се крием  Rolling Eyes
Нелия от седмица-две много плямпа, направо е неузнаваема. Отчитам голям напредък.Сега се опитва да прави изречения от цялата информация която е събирала две години  Laughing
Блазе ви на всички за новите прически с които сте се издокарали.Аз нямам никакви варианти.Черна не мога да бъда, защото имам доста бели коси, къса също не мога. Единствения вариант е да се изправя, но мъж хич не ме харесва и затова го правя като го няма  WinkПреди месец ходих на фризъор да се боядисвам и реших да се изправя да го изненадам.Като се прибрах вкъщи- познайте. Twisted EvilХодих два дена на опашка с права коса и на третия сутринта ме набута в банята и пусна чешмата с вряла вода да се вдигне пара  Mr. Green
Ние от няколко дена двамата с него разполагаме с баба под ръка и си излизаме всяка вечер.Толкова хубаво си изкарваме, че чак не ми се мисли какво ще правя като замине- как ще се настройвам.  Rolling EyesА наближава... Sad

Къде се загубиха Галена и Гери. Някой знае ли нещо?Някакъв проблем имаше със Софи- дано всичко е наред  Praynig и скоро да пише.

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 11:09 от BOOTY

# 143
Мими, оправяйте се и горе главата.
Грип като грип  Hug  Praynig

# 144
Мими, бързо оздравяване на теб и децата Hug
Бързо оздравяване и на Криси Hug

# 145
  • София
ЕХООООООО,къде сте?
Мими  Hug важно че сте смъкнали Т,какво казва хомеопата?

# 146
  • На края на вселената!
Хомеопата каза, че ще ги следим. За сега се чистят след високата Т. Давам сии солт. И на двете не им личи че са били с Т. Днес играят и се смеят. За мен хомеопата каза, че нямам вече гъби и бактерии в дробовете, но е възбудена астмата и ври и кипи в мен. Та си пия лекарство за това.

# 147
  • sf
аз пържа картофи.

Яна де се губи? Май е инала в Здрач-темата  Wink
Почнах снощи книгата, но днес пак гледах филма. Повече ми хареса от миналия път,но сигурно заради нагласата. Едуард обаче хич не ми харесва, не е мой тип, въобще. Вижте Емет бих го изяла с парцалите  Mr. Green В краен случай може и Джейкъб  Joy
Но определено предпочитам да чета книга, пред това да гледам филм.

# 148
Ето ме,хм Емет а.  Joy Знаех си че ще го харесаш щото си падаш по якички момчета!Но хубаво е момчето спор няма.
Тук съм,днес бях на среща с мацките от темата за Здрач,ама аз от месеци вече се подвизавам и там.Купихме си билетите за премиерата и стана голям купон.Много луди сме хихи,всички ни гледаха.На кафето в Мола се засякохме и със сървайвърите от различните сезони,тоя Жоро изглежда впечатляващо,ама като знам какъв е прост.  Sick Аз разлях едно мляко с какао върху мацките около мен,върху себе си най-вече.Като се прибрах и мъжът ми ме оглеждаше странно,а аз къде съм трила къде не,с бяло по якето от млякото и какао между циците.  Joy
Мими,радвам се че сте по-добре!  Hug

# 149
  • sf
Янааа, ти ако продължаваш така, мъж ти ще ти сложи охрана да идваш с нея по срещите  Joy
И аз надникнах в Здрач-темата,ама не е за мен там- прекалено Роб-ствено е hahaha

Общи условия

Активация на акаунт