Есента листа събаря, юлското дете всичко добарва

• 25 224
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Идвай в темата и я направи Емет-ско,ти можеш!  Joy

# 151
  • София
Искам снимка на този Емет  Naughty
Яна ама той пак ли гледа децата?мъж за чудо и приказ

# 152
  • София
Здравейте, нямам напоследък никакво време за интернет и за форума и много ми липсвате!!!

Надявам се някога в близките седмици да ви позачета повече.Сега само отворих темичката и видях, че Мими е с грип (или е била, не погледнах датата) - Мими, дано вече си по-добре и да избегнеш каквито и да е било усложнения, дано са здравички и дечицата!

Ние сме добре, наистина ми липсвате, до скоро!

# 153
Ето ти малко Емет-Келън.
http://photos.twilightladies.com/displayimage.php?pid=17659&fullsize=1
http://photos.twilightladies.com/displayimage.php?pid=17656&fullsize=1
http://photos.twilightladies.com/displayimage.php?pid=3518&fullsize=1
http://photos.twilightladies.com/displayimage.php?pid=10382&fullsize=1
Ех,Галена яхна ви вас живота,не можем да се видим и чуем.Липсвате ни!  Hug
Да бе Иве мъжът ми ги гледа!Беше ми сърдит и снощи реших да провокирам най-сетне една хубава караница и така разтоварихме и на сутринта вече беше по-добре.  Mr. Green-сигурна съм,че този екземпляр ще го одобриш.  smile3521

# 154
  • sf
Не знам за Ива,ама аз от втората снимка няма да мога да спя  Joy
Яна, него има ли го във втория филм?

Ох, яко се натъпках с пържени картофи, трябва някой да ми забрани да ям толкова. Сега ще си легна с вико да си чета,докато той гледа Малката русалка. Всеки ден го гледаме от близо месец насам, как не му омръзна, не знам.  ooooh!

# 155
  • София
Яна последната снимка нарочно ли си я сложила? Mr. GreenУстата му не ми харесва и ми е рус малко в повече,а и като гледам е под 100 кг аз такива не харесвам,но не е лош за веднъж на 3 уискита става. Laughing Падам си по рецидивиски мутри
Сега ще пусна филма да видя за какво иде реч,ако стане нещо ти ще си виновна както винаги. Joy
Вико и аз се натъпках ама с картофено пюре и сега ме чака шоколад Sick

# 156
Ей перманентно недоволни,бой всеки ден за вас.  Joy Joy Joy
Иве,пускай филма там е с черна коса и над 100кл.  Mr. Green
Това са снимки на актьора,утре ще изровя и от филма снимкитему като Емет,ама сега мойте са подивели и отивам да ги приспивам.Ако не заспя пак ще дойда.  Hug

# 157
е не , започнахте и мен да ме навивате да гледам филма  Laughing Ще си го дръпна и другата седмица ще го изгледам ,после ще се включа в коментари
Мими, бързо оздравяване на двете кукли  HugИ на теб разбира се   bouquet
Галена  Hug
Велина, този конюктивит от градината ли го хваща?Той нали наскоро пак имаше  Thinking
Ние днес бяхме на един детски РД , беша забовно ,но нещо клуба не ми хареса.Ева става все по самостоятелна- влиза нейното приятелче да пишка( той е с 4 месеца по голям) и по едно време идва сестра му ,да ми каже че Ева е в тоалетната и пика.Отивам аз и какво да видя, Ева застанала с/у тоалетната чиния, със събути гащи и пика като момче  Shocked Оцъклих се и беше успяла да го направи без да се намокри SickВидяла е Бобо и решила и тя така да пика  ooooh!
А снощи купона беше толкова див, нищо че бяхмесамо 4 девойки.Първо ходихме във Веселото село, след това в Джим Бим в Ст.гр. Толкова щуряхме, диви танци до 5.30.Сега вече едва гледам  Tired
Яна ти ще пускаш ли Никола на ясла другата седмица?

# 158
  • USA
Ками, миналата седмица пак имаше. От градината е според мен, ама знам ли. Хубаво, че поне сега съм си вкъщи и мога спокойно да съм си с него докато се излекува.
Ще ме убиете с тези вампири. Аз засега няма да се хващам да ги чета, имам книги с приоритет, които чакат да бъдат прочетени.  Mr. Green
Евичка направо ме разби. Много е готино това дете.  Heart Eyes

# 159
Добро утро!
Аз в 8.30 съм на гинеколог-странен час за неделния ден,но ще си местят кабинета и това беше най-близкия свободен час за преглед.Точно година не съм ходила,а трябваше на 6месеца.  Embarassed Сега ще правя цито,микро,абе всичко що трябва  дано да е наред при мен.  Praynig
Велинче,от детската ги хващат и от пясъчника.Подсилвай и организма!Бързо оправяне!При мен винаги има книги с преоритет,не съм промит мозък,ама съм на път.хихи.Сега след като прочета Д.Браун,почвам Маккена ''Как да изградим една истинка самоувереност'' с диск за слушане,всеки ден по 30мин.Има и такава за отслабването.  PeaceМенят ми се приоритетите и тва е хубавото на живота,че тече и се развива,но това е и тъжното в същото време.Аз лично немога да давам за мойте мании повече отколкото те ми дават.Факт е че направих един рязък завой със здрач-завой към себе си.
Ками,супер сте изкарали!Браво!Ще разказваш повече като се видим.  Laughing
За пореден път да кажа колко Евичка си прилича с Надина-тази смешна случка и на мен ми се е случвала.  Joy Образ абсолютен е Ева!  Heart Eyes
А като ме питаш дали ще пускам Никола на градина др. седмица,направо ми забиваш иглички в сърцето.  Confused Никак не ми се пуска и това си е.Доволна съм от яслата,от лелките,добре ми е като остана за малко сама,но не съм готова още явно.Реално като се замисля трябва да го пусна поне няколко пъти,че тоя ноември ни веднъж не е бил.Или така или направо след нова година ако има начин,незнам чакам музата си че  да реша.

# 160
  • София
ДУ
До половината го изгледах,никакво действие,само любов.Тези чувства и действия 17 годишна неможе да ги изкаже,деиствията и мислите са като на 30 годишна жена,можеби за това се харесва на по възрастни.Айде той поне е няколко пъти по на 17г.Ще го догледам довечера.
Яна да мине по вода прегледа.
Отивам да разгледам малко коли че си търся трошка да разкарвам децата от фвруари

# 161
  • sf
Иве, предлагам корсата на мъжо, че ще пускаме за продажба  Mr. Green

Яна, стискаме палци  Praynig

# 162
  • София
Пък на мен само първата снимка ми хареса. Евала на фотографа. На другите... абе, много като скулптура ми стои. Или картина някаква... нещо... как да кажа? изкуствено ми идат чертите. За тялото да не говорим.

# 163
  • София
Днес ТАТЯНА има РД,да е жива и здрава,много здраве и щастие на цялото и семейство  bouquet

# 164
Честит рожден ден Танче!Много здраве,лека бременост и радост в къщи!   bouquet
Прегледа мина добре,на пръв поглед всичко е ОК,ще видим иследванията след седмица.
Едно огромно БЛАГОДАРЯ на Борянчето,че ми вдигна алото сутринта и ме насочи,аз бях се заблудила за адреса на лекарката!  Hug
Мога пак да ви заредя с други мъжки красоти.  Wink
Бяхме и на детското парти на детето на Клара после и Никола след сън стана изненадващо гладен.След три седмици най-после ми позволи да го нахраня,много съм доволна.Но и вече клоня към това,че голяма доза инат има в неговото неядене.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт