Аз се преборих с един джолан и сега е победен във фурната. Мотам се докато Вико спи и после ще гласуваме.

Явно не съм на такава вълна.
Аз пък за теб си мислех тези дни. Дано си се успокоила. Вече ми се иска да е лято, че нещо много депресарско го раздаваме тази есен 

, ужас. МОмичетата дето и те учат я кажете как го правите, ми аз нищо не мога да направя, първо дамокинската работа, хем бързо я върша, но три гладни гърла по три - четири път на ден да нахраниш си изисква време, както и да е, но седнали да чета ей няма оттърване от тия деца, да се зятворя в другата стая нестава - Вероника виси на вратата като изгонено пале и реве ли реве да я пусна, а като е при мен все в ръцете ми виси и все нещо си дърдори или пее, иска да и работи тлевизора и какво ли още не. ДА не говорим, че през пет минути и се пишка, ака, иска вода, иска солети и това направо вече ми вдига хептен кръвното, тъкмо се съсредоточа и тя все за нещо ме дрънчи, батко и и той, май няма да стане така с моето учене. ВЕчер вече съм труп и към 11 заспивам с учебниците, или и да чета повечко мозъкът ми блокира и нищо не запомням. Днес ми е последен ден и трябва да попрочета - поне от пищовите дето ги правих снощи да понауча нещо

Тва си е хем от рекламите,хем че го влекът,хем че вижда в по-големите момчета в квартала и ги гледа като хипнотизиран.Гормити,топки магнитни,рейджъри,трансформери,абе по цял ден е във филма.