Есента листа събаря, юлското дете всичко добарва

• 25 430
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • sf
Мога пак да ви заредя с други мъжки красоти.  Wink

Е,айде,де!

Аз се преборих с един джолан и сега е победен във фурната. Мотам се докато Вико спи и после ще гласуваме.

# 166
Здравейте!
Ние с мъжът ми сме сами в къщи за през деня. Гледахме Здрач. Не съм от фенките Wink Явно не съм на такава вълна.
Аз съм си изтеглила доста книги от спиралата.нет и вечер така запълвам времето си, както и с форума.
Днес ми е доста неделно. Така не съм мързелувала от преди да се роди Дели.

# 167
Ето сега съм се запалила по сериала с този ''вампир'' и Нина Добрев нашто момиче.
http://www.celebritywonder.com/picture/Ian_Somerhalder/IanSomerh … rant_10004058.jpg
http://images2.fanpop.com/images/photos/6200000/ian-somerhalder- … 02723-360-471.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_BcAhLr85Pvs/RmSe6AD1yUI/AAAAAAAAHQQ/np … anSomerhalder.jpg
http://images2.fanpop.com/images/photos/6800000/ian-somerhalder- … 17642-335-448.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_lLsdaCVk3Kk/R1BFgCqqCsI/AAAAAAAAIrs/-k … Somerhalder06.jpg
Този екземпляр ми харесва защото има стил и много умело се превъплащава от една визия в друга.Ако намеря пък снимка на плочките му,ех..
Ама Иве аз обичам високи и слаби...така че...
Ние готвихме зелен боб с телешко,отдавна не бяхме правили.Ох отивам да изям още едно парче торта от детското парти,те мойте балъци торта неядът,ама аз си взимам парченца и за тях.  Joy

# 168
  • София
Боряна тъкмо те мислех,радвам се че си добре
Яна млада душа си ти,няма да се засичаме с тебе явно  Wink

# 169
  • sf
аз ги харесвам по-едрички, инак са ми много крехки едни такива.
Тоя ми е сладникъв.
Виж за тоя точ лиги отдавна http://vbox7.com/play:362f9dc1

Ходих за червено вино- не продавали зарад изборите, язък! Ама си взех тортички от Била, край нема тая лакомия мойта  Flutter

# 170
Да бе Вики,като гледам Дидо не се е прекършил още.  hahaha
иве,не се знае,голяма дума не казвай.  Joy

# 171
  • USA
Янче, този вампир игра в Лост в първия сезон преди няколко години. Там по ми харесваше отколкото на тези снимки. И на Кристиан неяденето му е от инат, но и не му идва отвътре явно. Ето, аз не мога да не ям от инат.
Донси, за Вин Дизел съм чувала, че е доста по-дребен на живо. Нисък разбирай.
Това на пръв прочит, после ще се включа пак, че ще се опитвам да нахраня злоядото.

# 172
Иве Hug Аз пък за теб си мислех тези дни. Дано си се успокоила. Вече ми се иска да е лято, че нещо много депресарско го раздаваме тази есен Whistling
Янче, радвам се, че при докторката е минало добре Hug
Дели е в ужасен период. Като сме навън е добричък, не като преди. Почти не се бие. Но в къщи..... Няма нещо, за което да е съгласен- тръшка се, реве, чупи нарочно, абе страшно е ooooh!

# 173
  • USA
Иве, забравих да ти кажа, че и аз гледах снимките от парка наскоро. Много са сладки мъниците. Хубаво беше. Кажи как са твоите разбойници.
Бубе, защо така? Вие сте толкова активни и имате такава наситена програма. И Криси беснее доста и се опитва да се налага. С баща му са се вманиачили по едни влакове и само за влакове си говориме и редим релси.

# 174
Велина я ми препоръчай влакче и мойте са готови за него.
Аз понеже всеки ден ползвам евридейка,гинеколожката ми каза че не е хубаво всеки ден защото се променя от нея естествената среда и флора,памучно бельо най-добре-да споделя.
Ох и аз искам като мечките-зимен сън-отварям очички и о,лято лято...

# 175
  • София
Аз на вид съм го докарала от към мечка,само заспиването ми е чудно как да стане,но ако Дизелът дойде може и мен да приспи след Вики.А колко ще е хубаво заспивам и април се събуждам без мазнини,нали ги изгарят в съня си мечките  Mr. Green
Някой филм за децата да препоръчате

# 176
  • София
Дъмбо. На Давид му е любим.
А сутрин от 9.40 - Мани (по Дисни).

# 177
  • USA
Янче, нашите влакове са тези. Томас и приятели - дървени. Тук това е цяла индустрия - филми, влакчета, релси - има дървени, пластмасови и метални. И в добавка всичко, което душа иска с въпросния Томас - чаршафи, чаши, чорапи етц. Много се вманиячават децата по това нещо. Гледам го Кристиан като сектант е  Laughing, баща му тоже. Ако ги няма в България, да знаеш, че донякъде са ви пожалили  Laughing. Иначе, признавам, много се занимава с тях. Любимата му играчка са и все си измисля някой нов влак, който иска. Гледа филмчетата до откат.
Иве, за филми - Томас (разбира се), Колите (бяха много дълго на мода при нас, но вече не иска да ги гледа, интересно, че си спомня много от филма, въпреки че не го е гледал с месеци), Бейби Айнщайн (някои от тях са му много любими). Напоследък гледаме Blue's Clues, което на мен много ми харесва, защото е с обучителен характер. Интересно му е и научава доста неща. Това засега.

# 178
  • София,
ДОбро утро!  Laughing
Гледам наистина яко сте се здрачили  Mr. Green, но и аз като Велинчето ще пропусна Rolling Eyes, не за друго ми имама много задачи - утре съм на конторлна, а вече пет дни немога да прочета шест теми Sick, ужас. МОмичетата дето и те  учат я кажете как го правите, ми аз нищо не мога да направя, първо дамокинската работа, хем бързо я върша, но три гладни гърла по три - четири път на ден да нахраниш си изисква време, както и да е, но седнали да чета ей няма оттърване от тия деца, да се зятворя в другата стая нестава - Вероника виси на вратата като изгонено пале и реве ли реве да я пусна, а като е при мен все в ръцете ми виси и все нещо си дърдори или пее, иска да и работи тлевизора и какво ли още не. ДА не говорим, че през пет минути и се пишка, ака, иска вода, иска солети и това направо вече ми вдига хептен кръвното, тъкмо се съсредоточа и тя все за нещо ме дрънчи, батко и и той, май няма да стане така с моето учене. ВЕчер вече съм труп и към 11 заспивам с учебниците, или и да чета повечко мозъкът ми блокира и нищо не запомням. Днес ми е последен ден и трябва да попрочета  - поне от пищовите дето ги правих снощи да понауча нещо Confused. ЗА сесията май ще я командировам ВЕроника при някой баба - няма начин.
Айде утре ми стискайте палци, и после ще съм малко по редовна Mr. Green.
Приятен ден на всички и лека и успешна седмица.
Аз чакам гладната тайфа да стане, щото снощи нямаше кой да стои с мен до дванайсет и да гледа как се правят пищови, ама не заспива диването докато не легна до нея на спалнята, ужас #Crazy

# 179
Добро утро!
Аз реших да не водя Никола този месец на ясла!Това е,не съм имеративна майка,той обича да си спи повечко,не ми и пречи засега,а и невиждам да има неоходимост да ходи.Ако имам възможност мисля към февруари чак да го пусна,ако не ще го пускам от време на време като ми дойде музата.Сигурна съм,че и с него ще влезем в ритъм-всичко е въпрос на време само.
Велинче знам ги тези влакчета,но наистина тук манията не е толкова голяма.Аз искам механичен влак и се чудя какъв да избера,здрав,красив,интересен.  newsm78
Никола най-обича все още Спортакус,Рейнджъри,Спайдърмен да гледа.Сега имаме и нови детски програми ''Джим Джам'' и там има доста образователни филмчета,много като театър направени и се заглежда.
Никола ме изумява колко в час е с момчешките играчки.  ooooh! Тва си е хем от рекламите,хем че го влекът,хем че вижда в по-големите момчета в квартала и ги гледа като хипнотизиран.Гормити,топки магнитни,рейджъри,трансформери,абе по цял ден е във филма.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт