Есента листа събаря, юлското дете всичко добарва

• 25 430
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • USA
Янче, какво разбираш под механичен влак? Такъв дето се навива и върви? Тук има едни с батерии, но на Кристиан му е по-интересно сам да си ги бута. Не знам колко интерактивен ще е механичният влак, освен да го навива и гледа. Не съм виждала такъв тук, но има много видове, ако се разтърсиш сигурно ще намериш.
Дани, знам колко е трудно да учиш с дете и да работиш. Адмирации на всички, които успяват и успех на теб.

# 181
  • sf
ДД
ко прайте?
През нас минаха вече три влака, ама пластмасови, смотани. Не оцеляха обаче, релсите са на парчета, вагоните разпилени. Не виждам как Вико ще остави влака да се движи спокойно по пътя си  hahaha
Питах го какво иска за Коледа, искал риба- луд е по малката русалка. Ще му търся нещо от тоя отбор. Телевизия обаче рядко гледа,та освен Мики маус и Мечо пух други герои не познава.
Бях малко на работа,ама пак ме е обзел страшен мързел. Не че ще ви учудя с нещо,де  Crazy

# 182
  • На края на вселената!
Хай
Снощи Лина с 40,5, Кати с 39,5. Къпах ги със хладка вода. Кати свали, Лина качи. На Лина после й дадох Калпол, сутринта почти нямаха Т. Мен ме цепи главата и се чудя днес какво ще правя.

# 183
  • София,
МИми кураж, ще се справиш, знам какво преживяваш в момента, но не се предавай, пращам ти мнотго положителна енергия  Hug Hug, дано се оправяте вече. Само хомеопатични ли им даваш за Т, ако не пробвай с Нурофен, при Вероника веднъж направи чудеса, но повече не посмях да и дам заради астмата, че е противопоказен. Peace

# 184
  • sf
аз само с Панадол свалям и действа. Чат -пат и свещички Еферелган.
Масларски ми е казвал при много висока Т, капки течен аналгин, обаче не помня как се изчисляваха капките.
Мими, дано е бил пика на болестта и вече да се оправят. Ти сама ли си с тях, на теб мина ли ти?

# 185
Цитат
Марти моите винаги си кашлят по 2 седмици.Какво те притесни този път?
Иве,първо ме притесни това, че продължи толкова...обаче не е само това - беше влажна, активна кашлица, пък тя предразполага към усложнения. В събота спрях сиропа, тъкмо си мислех, че сме се преборили и като се събуди на следващата сутрин се изкашля 2-3 пъти, тази сутрин също. Джипито ми казва, че било остатъчна кашлица и трябвало да мине време докато се изчисти напълно, но аз така искам да я няма вече

Велина, да го цункаш Крис Hug по новия, от стария не съм гледала и серия,даже не знам дали е със същите актьори  Simple Smile

И аз гледам дневниците на вампира. Нашето момиче е страшна мацка, за разлика от грозотията Бела. Вампирът от дневниците пък е копие на сина на кумовете на нашите. Но понеже ние с въпросния сме израснали заедно и никога не съм могла да го възприема като мъж, така не мога и двойника му. Виж Робчо е друга работа, точно мой тип  Laughing За мен книгите са по-добри от филма. То и книгите не са нещо особено в художествено отношение, грабва ме по скоро историята...а и любовта им е много епична. Аз като  бях на 17 бях влюбена по същия начин, мислех си, че е единствен и неповторим, никакви недостатъци не откривах в него...само, че на 18 като станах изтрезнях, значи не е било истинско

Янче на вампирската прожекция би ще ходите, от 00.01 на 27-ми?

Аз Никола се опитвам да го отуча да спи на нашето легло. По принцип иска да си спи на неговото, но по някое време се прехвърля при нас. Ние другата година лятото ще се местим в новия апартамент, но ще има един преиод след раждането на бебето, в който ще сме всички в една стая. И аз ги виждах нещата бебето при нас, Никола в неговото си легло, ама май само аз ги виждам така. Сега ми е обещал, че като му направим стаята ще си спи там, но това пак не ми решава въпроса.Опитах се да го изманипулирам като му кажа, че като се роди бебето, ще го сложим да спи на неговото легълце и го питах дали има нещо против. А той се замисли и ми каза много сериозно, че понеже било много мъничко трябвало да го сложим да спи на пода, не в леглото Confused

В събота ходихме на Витоша, много ми хареса, на Никола също, май по-често ще го качваме там.

Мими, кураж Hug И на мен Беличева ми е казала за такива случаи хексалгин Peace

# 186
  • На края на вселената!
На Кати съм давала Хексалгин два пъти, на Лина веднъж Хексалгин и веднъж Калпол. Всичко това съм давала наполовината доза за възрастта и кг им. Давам ги съвсем в краен случай и след консултация с хомеопата. Снощи дадох само на Лина Калпол. Сега Кати е с 37,1, Лина е с 38,5. Други лекарства освен хомеопатични не съм давала.

# 187
  • sf
По принцип ако е грип, няма нужда от други лекарства освен витамини и такива за понижаване на висока Т. Ако не мине за 3-4 дни би трябвало да се вземат по-сериозно мерки. Това го слушах наскоро по повод епидемията.

# 188
  • София
Мими, кураж, не искам и да си представям какво е и двете ти дечица да са с такава температура. Ти как си? Дано повече не вдигат така!

Да ви кажа, с тръшкането вкъщи е нещо страшно, Кая проявява страхотен инат и е способна да реве много дълго, като накрая обикновено заспива в резултат вечер с неизмити зъби, неизкъпана и с дрехите. Оняден направи такава истерия заради чорапите, напоследък постоянно иска да ходи боса вкъщи.

Иначе с апетите имаме обратния проблем - непрекъснато иска да яде, отделно че се научи и да яде много сладки неща, за което съжалявам. Не знам това рязко изостряне на апетита да не би да е от Саностол - какъв е вашият опит? Аз й го давам без прекъсване от около месец, след като изкара гнойната ангина. Имам някакъв бегъл спомен, че сте писалиу, че МАсларски е препоръчвал по схема да се пие с почивка, но не съм сигурна дали за саностол ставаше дума. Аз сега заради грипа не смея да го спра.

Марти, разсмя ме Никола с това бебче на земята!

Яна, точно в момента съм на твоята вълна с ежедневните - аз не  ходя без, и не се чувствам комфортно изобщо, ако нямам. Но и аз прочетох във форума, че само задълбочават проблема, както и ползването на интимни гелове (което също правя). Сега опитвам да избягвам и двете неща, да видим.

И за още нещо исках да ти кажа - Кая не може да си ляга рано вечер и сутрин с мъжа ми спят до късно, най-редовно я води на ясла в десет часа. Днес са отишли в 11, направо са им се смели вече лелките. Но иначе е ужасно кисела, ако ние я събудим, за да я заведем.

# 189
Мими, сега са си с нормални температури значи (са вирус де), стискам палци бързо да им мине  Praynig

моето се връща, от далеч се чува Simple Smile

Галена, беше ми казал на мен 10 дни да давам хи след това почивка  Peace

# 190
Ayka, сега са във възраст, в която има резки промени в апетита. Ники понякога не иска да яде у дома, а в градината оня ден изял 6 филии  Shocked едната лелка изрично ме предупреди на вечеря да не му давам нищо тежко. Не му давам никакви витамини. И непрекъснато намила за бонбони, само това му е в устата, гледаме повече от един на ден да не му даваме. КАто идем при баба му и дядо му те само това му купуват  Confused Вчера ми ровил в чантата, намерил пакетче с 4 дъвки и го хванах като трескаво си ги пъхаше в устата, извадих една възглавница буквално, чак не можеше да си затвори устата:)

Имаме пластмасов влак на Коло у дома, със сглобяващи релси ( голям кеф му е на Никсъна) и с батерии. Жив е вече цяла година, голяма работа излезе. Иначе се старая да не толерирам никакви марки, да видим докога ще устискам. Ясно ми е, че не мога да отгледам детето си изолирано, но Cars-Thomas- H2O- brand манията ми иде в повече  Confused.
Иначе пу-пу-пу, да не му е уруки напоследък става все по послушен, моментите на истерия намаляват, което ме кара да виждам светлина в края на тунела. И почна да ръси едни бисери- "Дай млякото, казах!"  ooooh! кога почна да говори, кога почна да заповядва. От два дни го улавям, че започна и да уцелва рода на думата- например "мама я няма" вместо "мама го няма". Дребни майчини радости  Blush

Lactacyd-а е ок за ежедневна употреба, а за хронични проблеми ( каквито и аз имам)  е добре да се приемат и пробиотици.

# 191
  • София
ДД
Марти и аз мисля че се изчиства,незнам вашия хомеопат но нашата ми казва че е добре да кашлят влажно и отхрачващо,аз не я различавам все още хем двама имам Embarassed
Мими  Hug пусто не минали вече  ooooh!
Радослав дне е отвратителен,незнам как ще го издържа,рев викане тръшкане хвърляне
Аз знам за Сан.20 дни даваш и 10 почиваш.Не съм видяла файда от него обаче.

# 192
  • София
Привет и от нас.

Томасе, да минават вече тези болести. PraynigHug

Сутринта ходих на работа, но се завърнах защото и в нас децата  са с хрема. Confused От петък вечер се опитвам да я стопирам, но ефекта е малък. Лошото е че Виктор вечер почва да ми свири с гърдите и по цяла нощ се разнасяме в полуседнало положение. Залепил се е за баща си. Днес като се наложи той да излезе на работа и такъв рев, такова чудо - беше се строил с две възглавници, шишето с водата и зайо. Crazy Имам чувството че тренирам борба, болят ме ръцете да го вдигам и слагам на леглото, а той да ми се свлича на пода /поне да е в стаята, а то на плочките в коридора/. Период, период, но нямам физически сили да го преборя. Tired Сега хлипа на дивана при мен, а изгоних Гого в спалнята докато заспи дребосъка. После ще им сменя местата. Довечера ще трябва и на лекар да ги заведа а като знам как ги обличам и че ми трябват поне още два чифта ръце, очи, уши и каквото се сетите....

Лек ден.

# 193
Мими,краж вижда му се края!  Hug
Ува,дано издържиш мила!Трудно е,но и през това явно трябва да минем!Мен затова вече не ме натискат да работя и се дразнят когато поема някаква иниациатива за себе си и си искам моето време.Свикнаха да съм в къщи на разположение,да върша всякакви дребни неща които си изискват времето и човека.Знам,че за децата е добре мама като си е в къщи,но ще се наложи да видят и другата страна.
Хриси,имаш ли линк към влакчето.Какви прибиотици пиеш?Е ако не с интимен гел с какво да третирам?
Марти,дай снимки на брадчеда,хихи!  Wink Да точно тогава съм на примиерата.Ще ви пусна после и снимки да видите какви сме лудички,с мацките които общувам от темата вярвайте ми все едно се познаваме и си пиеме кафето всеки ден,добре ми действа това общуване.Роб ми е вътрешен защото ми напомня за един реален субект-обект!Инъче не робувам на маниите си,а искам те да ми служат,да ме хранят.

# 194
  • София
вместо само запис, че нямам хич време....
та много добре казано янче, макар че аз се отплеснах миналата седмица по манията и съвсем му изтървах края на работа  Laughing Crazy тази седмица тр да съм по -сериозна Simple Smile напредвам със здрачния материал, вече съм на трета книга. Simple Smile
съжалявам само че не мога да отида на премиерата, много ми се ходи, но нямам нито билет нито знам къде ще е. като го "пуснат" масово, тогава ще е явно Rolling Eyes
хубав ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт