Дани, знам колко е трудно да учиш с дете и да работиш. Адмирации на всички, които успяват и успех на теб.

, дано се оправяте вече. Само хомеопатични ли им даваш за Т, ако не пробвай с Нурофен, при Вероника веднъж направи чудеса, но повече не посмях да и дам заради астмата, че е противопоказен.
по новия, от стария не съм гледала и серия,даже не знам дали е със същите актьори 
И на мен Беличева ми е казала за такива случаи хексалгин
кога почна да говори, кога почна да заповядва. От два дни го улавям, че започна и да уцелва рода на думата- например "мама я няма" вместо "мама го няма". Дребни майчини радости 
пусто не минали вече 

Имам чувството че тренирам борба, болят ме ръцете да го вдигам и слагам на леглото, а той да ми се свлича на пода /поне да е в стаята, а то на плочките в коридора/. Период, период, но нямам физически сили да го преборя.
Сега хлипа на дивана при мен, а изгоних Гого в спалнята докато заспи дребосъка. После ще им сменя местата. Довечера ще трябва и на лекар да ги заведа а като знам как ги обличам и че ми трябват поне още два чифта ръце, очи, уши и каквото се сетите.... 
Да точно тогава съм на примиерата.Ще ви пусна после и снимки да видите какви сме лудички,с мацките които общувам от темата вярвайте ми все едно се познаваме и си пиеме кафето всеки ден,добре ми действа това общуване.Роб ми е вътрешен защото ми напомня за един реален субект-обект!Инъче не робувам на маниите си,а искам те да ми служат,да ме хранят.
тази седмица тр да съм по -сериозна
напредвам със здрачния материал, вече съм на трета книга.