Есента листа събаря, юлското дете всичко добарва

• 25 234
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Цитат
За скрина въпроса беше че не искам да го правят,те после си го "подредиха".Ради му дай да чисти да мие,а Ники ми е подреден даже ме плаши ако някой гардероб не е затворен плътно ме вика ако неможе сам да го затвори,стола ако не е на място веднага ми се обръща внимание,оня ден едно пликче се подава от коша веднага отиде натъпка го затвори вратичката и дойде да ми се похвали.

Joy

# 556
  • sf
Иве, възползвай се- те ще чистят у вас.
Виктор така пък много се ядосва,ако чаршафа не е хубаво и опънат, а сакън от някое крайче да се подава матрака.  Joy

# 557
  • София
Вики да му мислят снахите  Joy

# 558
колко често е допустимо детето да яде варени яйца???Ева изобщо не обичаше яйца до миналта седмица ,когато ме изненада като изяде сама едно цяло яйце.И сега всяка вечер иска  ooooh!
Тези капки които й слагам са ужасни, така щипят и парят,незнам как ще й ги давам 10 дена Rolling EyesЗасега номера мина с подарък малко шоколад ,ама незнам дали ще поиска следващият път.
Иве, голями помощници си имаш  Heart Eyes

# 559
  • USA
Ками и Иве, да послушен беше при Мая. Ама то в нова обстановка с нови играчки е така. Сега сме понапреднали с ужасните две.
Моят човек не е от подредените. Тежко ми.

Ели, капки капеме в очите. Днес си остана вкъщи, че освен другото е и със сополи и кашля и има малко температура. До утре трябва да се оправи, че ще празнуваме вкъщи. Всички деца около нас са с нещо. Страх ни е да ги съберем да не размениме вирусите.

Янче, виж какъв запомнящ се рожден ден си си направила. Simple Smile Съседът като излезе какво каза?

Донси, на мен ми изглежда супер маловажно да се сменя паркет на антре в детска градина. Много козметична промяна някакси. Нямат ли по-важни неща за поправяне?

# 560
  • sf
Ами в общии линии през лятото общината направи добър ремонт. И сега отделно всяка група си решава какво иска да ремонтира в стаите си. така ние миналата година мсеихме настилката в игралната зала, а сега пък ще сменим в антрето .

Днес нещо ми е сдухано, нямам тонус,ама никакъв. Цял следобяд се опитвах да заспя ,ама не можах и ми стана още по-криво.
На всичкото отгоре едната кола още не е боядисана, а трябваше стане оня ден. Другата пък нещо се оказа с кабелите по осветлението не е наред и утре заминава и тя на ремонт и мъжо съвсем се е вкиснал.
Поне дадоха заплата ден по-рано  Mr. Green

# 561
  • На края на вселената!
Сега питам Кати иска ли да спим. Тя отговаря - Може ли маджата спи мен? (Може ли манджата да спи с мен? - като става въпрос за манджата за куклата в празна купичка. Питам я защо й е манджата в леглото, тя ми отговаря - Трябва мене, и това, и това, и това.... - започна да посочва всички играчки, които види. Започна да ги носи в леглото. Питам я къде ще спим ние, а тя - Ние няма спим  Joy

# 562
  • USA
Ками, за яйцето си мисля, че може да си яде, когато иска. Има хора, които всяка сутрин закусват с яйце. Единственият "проблем" е високия холестерол в жълтъка, ама това за 2годишни е бял кахър. Аз бих давала без претеснения. Пък и вероятно скоро ще и мине.

# 563
Марти, намерих си код в Бг мама, с който си намалих 10 евро от доставката, която всъщност е 15 евро. Но кодът важи само за нови клиенти. Аз поръчах и една люлка на Фишър прайс, ще правя подарък на приятелка. Люлката е със сто лева по- евтина. Така, че за двете неща плащам пет евро доставка. Мисля, че е добре.
Кати, ще се възползвам от съвета ти и ще дам още един шанс на операта с някое от нещата, които си изброила. Мюзикъли по- харесвам.
Яна наистина пише страхотно. Много е увлекателно, завладяващо.

# 564
  • Бургас
Тази Кати и тя философ се извъдила  Joy

# 565
  • София
Добро утро!

Сутринта Виктор и той беше с температура. Не е много висока, но пулсира. Освен това започна и да кашля. Ясно е накъде вървят нещата. Няма ли да свърши този омагьосан кръг.  ooooh! Оставих ги да рисуват, а аз да измия чиниите. Чу се туп, и Вики с кървава уста. Паднал от стола - то не е качване, слизане, качване и най-накрая с ударена уста. А още няма и 10 часа. Къде е онова скубещото се smile3511.

Лек ден и усмивки. Simple Smile

# 566
  • sf
ДУ
След поста на ува няма да се оплаквам от мойте неволи,че срамота.  Whistling

яна,ко стана с тия рамки,беееее, дай да ги видим.

# 567
  • София
Мюзикъли по- харесвам.

Аз май си търся компания за мюзикъли и оперети... по принцип, де - сега така кашлям, че не ставам за такива мероприятия.

Мими, не е много ясно дали ще черпя за влизане в градина - на Давид, де, не на мен - понеже е нова градината, ще "нулират" датите на граничната група и ще теглят номера, така че... я камилата...

ПП

uva_uva, дано се размине болестта тоз път...

# 568
  • София
Вашите дечковци могат ли да редят самостоятелно пъзел?

Извадих един бебешки с едри части /15 броя/, според мен е доста лесен, но Вики иска помощ от мен. Confused Докато го направим и го разваля и почва да реве че не може сам.  Crazy Сега се опитва, върти частите, но ги  натиска не на правилното място. С дървените и гумените няма проблем, ама с тези картонени, що така? Rolling Eyes

# 569
  • Бургас
Ивайло не може, дори и от тези не успява да сложи  Rolling Eyes Да не казвам че и формичките които се мушкат в разни коли или други играчки и на тях не може да уцели правилното място.
Е, да ама пък прави и говори други неща. Всяко дете различно се развива, и най-вече в различни насоки. Това че не може едно не значи че не може друго или пък е на по ниско ниво.

дописвам:
Защо е така - ми защото искат внимание. Вчера Кривайло като се тръшна - цяла вечер рева "Искаааам две коли" Баща му отиде на магазина и взе последната от тези дето са с бонбони. Е не та не, искал две коли. Скъса ми нервите. Накрая седнах на земята и почнахме да играем с батко му, с тези колички от промоцията на Шел. Тогава вече малко по малко миряса и той се заигра. Колкото по-голям по-крив става. Че и с претенции не една ами две. На всичкото отгоре в къщи е като авто и авио парк - 5 бр самолети и 20 коли. Мога да отворя магазин.

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 10:46 от шушоната

Общи условия

Активация на акаунт