А пък мен тази сутрин ме сюрпризираха, че една майка се е оплакала, че нашият Коце бил ступал девойката й.
Старшата обаче ме успокои, че не е забелязала у Коцето прояви на агресия. Каквото и да се е случило, не е било в нейната смяна, тя по-скоро предполага, че, ако наистина Коцето нещо я е наранил, е било, ако онова момиченце му е дърпало някоя играчка или го е дразнило нещо и той се е защитавал. Тя ме уведомява просто да съм подготвена, ако онази майка ме приклещи, да не се чудя за какво става въпрос. Каза ми още, че децата в момента са в света на фантазиите и като не могат още да се изразяват правилно и излизат какви ли не истории - кой знае какво е разказвало това дете на майка си!
Така оплаках се!
За пъзелите, щях да кажа, че ние сме още на етап такива като този, който е показала шушончето. За другите, той се ядосва, че не може и за сега не му ги предлагам.
Шушонче, много добре си го казала това за развитието на децата - напълно съм съгласна с твоето мнение!
Бягам да работя, че колежките ме гледат подозрително
Сега се опитва, върти частите, но ги натиска не на правилното място. С дървените и гумените няма проблем, ама с тези картонени, що така?

Весело изкарване днес

От сега се чувствам изморена