Есента листа събаря, юлското дете всичко добарва

• 25 232
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Привет,
А пък мен тази сутрин ме сюрпризираха, че една майка се е оплакала, че нашият Коце бил ступал девойката й.
Старшата обаче ме успокои, че не е забелязала у Коцето прояви на агресия. Каквото и да се е случило, не е било в нейната смяна, тя по-скоро предполага, че, ако наистина Коцето нещо я е наранил, е било, ако онова момиченце му е дърпало някоя играчка или го е дразнило нещо и той се е защитавал. Тя ме уведомява просто да съм подготвена, ако онази майка ме приклещи, да не се чудя за какво става въпрос. Каза ми още, че децата в момента са в света на фантазиите и като не могат още да се изразяват правилно и излизат какви ли не истории - кой знае какво е разказвало това дете на майка си! Confused
Така оплаках се!
За пъзелите, щях да кажа, че ние сме още на етап такива като този, който е показала шушончето. За другите, той се ядосва, че не може и за сега не му ги предлагам. Peace
Шушонче, много добре си го казала това за развитието на децата - напълно съм съгласна с твоето мнение!

Бягам да работя, че колежките ме гледат подозрително Laughing

# 571
  • София
Вашите дечковци могат ли да редят самостоятелно пъзел?

Извадих един бебешки с едри части /15 броя/, според мен е доста лесен, но Вики иска помощ от мен. Confused Докато го направим и го разваля и почва да реве че не може сам.  Crazy Сега се опитва, върти частите, но ги  натиска не на правилното място. С дървените и гумените няма проблем, ама с тези картонени, що така? Rolling Eyes

Не.
Но за сметка на това много добре се справя с пръскането на парчетата - затова и няма нищо пъзелоподобно все още.

ПП
Шуши, сигурна съм, че бързичко ще започне да улучва формите, дето се пъхат, ако има подходящите - с не повече от 4 - 5 силно различаващи се типа, различни по цвят (може и по размер), които да не влизат в неправилната дупка... и някой, който да се занимава известно време с него.

Повечето такива играчки, които аз съм срещала, просто не са добре премислени.

# 572
  • Бургас
Е, той всички тези части успешно ги пъха в резервоара на прахосмукачката де  Mr. Green И много е вярно че не са добре направени, даже и аз трябва изключително много да внимавам, че да го пъхна  ooooh!

# 573
  • Асеновград
Само за мако , че имам много работа ,
Ками , избрах си рецепти за сладките от Коледната тема в Готварския , но не съм направила всички избрани още.Правих линцерови сладки и маслените бисквити на Зори , ще правя ванилени кравайчета , и меденки.Мисля тази година да украсявам елхата с меденки.
И Тедо не може да нацели местата на пъзелите , само най-големите парчета успява и се изнервя като не може , а да ги нареждаме заедно много му харесва.
Като говорим за криви деца , напоследък много се тръшка и не знае какво иска , искал пантофи , като почна да му ги обувам , иска вълнени чорапи , взема ли чорапите , пак иска пантофи и така докато ми издържат нервите.Тази сутрин се събуди с рев в 6,30 , много искаше нещо , обаче не знаеше точно какво.
Тази сутрин ми казаха , че Тедо много пеел в яслата , питаха дали пее вкъщи.
Много ми са хаотични мислите , нали ?

# 574
Бубе, браво за добрите покупки

Кати, ще я нацелувам  Heart Eyes

Уинкс, бързо да му минава на Крис   Hug Весело изкарване днес

Никола реди от тези пъзели на Шушончето и едни други, които от пумпелина съм купувала - представляват картина, като картонените но са от дърво. Наизуст ги знае (има около 10-15 пъзела), но в интерес на истината аз от много рано започнах да му ги купувам. Купих му един картонен със Снежанка, нещо не му е интересен, къде нацелва, къде не и бързо му омръзва

Ели, вкъщи пък е строителна площадка, на всичкото отгоре цяла сутрин гледаме филмчета за багери в ю тюб  Laughing

Вчера цяла сутрин му пея "Тихо се сипе" и го карам да я учим. Той ми вика "ниисам тая песен".Аз му обяснявам, че дядо Коледа като дойде ще го кара да пее песничка преди да му подари подаръка, а той ми отговаря, че ще му изпее "мама ми купи днес". Казвам, че на дядо Коледа му се пеят песнички за сняг и той ми заключи, че ще пее за Снежанка песничката(не, че има сняг в нея, ама такава асоцияция си прави от името) ...а въпросната песен за Снежанка е от анимационното филмче, на френски е и той знае само една дума от припева, която си припява нон стоп (Блонше нежа или нещо подобно), тоест никаква песен не е, но му е по-лесно така...а дядо Коледа смятам да е дядо му, при вас ще идва ли?

# 575
Добър ден  Hug
Бубе Майтойс ми е фаворит за покупки на Коледни подаръци за дечурлигата тази година  Peace
Хубави подаръци си взела  Hug
За коледни сладки мога да похваля Джинджифиловите сладки - миналата година правих, тази пак Simple Smile
billie тръшкането, което си описала,  май е познато на  много от нас  Confused Същото е и в къщи - за дрехи, обувки, филмче  ooooh!
Ина обожава пъзели, и добре, че са те, че има малко спокойствие вкъщи  Flutter
в момента реди от тези - ЦЪК
Аз карам Бисер да стане Дядо Коледа,но той отказва  Crossing Arms
Ние довечера пак заминаваме за К-л  Tired От сега се чувствам изморена ooooh!
Какво стана със срещата  Rolling Eyes Embarassed Mr. Green
Хубав ден на всички, вече тук и  слънце се показа   Grinning bouquet  bouquet

# 576
  • sf
Ами 4ти отпадна заради банкерския празник. Евентуално на 11ти или 12ти ще има среща с кино.
Какво правите на К-л,та се изморяваш?

# 577
Мерси за инфото  Grinning
Срещи с родителските тела - и моите, и на мъжа  Tired
и само ходя и обяснявам защо не трябва да дават това на детето; защо не трябва да говорят еди какво си и т.н.
И не разбират и не разбират  ooooh!
Добре че са само за 2-3 дни  Wink

# 578
  • sf
Ясно, ясно- аз помислих нещо туршийка  Joy

# 579
  • София
Опитвам се да не  го сравнявам с другите деца /правя го единствено с брат му, като умения на съответната възраст.  Това също не е добре защото са много различни/. Исках да си сверя часовника - време ли му е. Явно още му е рано да прави цяла картинка и затова се сърди, ама като големия нарочно му реди под носа и той иска.

Поне от сутринта са нямали температура. Вдигат я нощем и след следобедния сън. Носовете им текат в повече. Confused

# 580
  • София
Моите редят от тези дето Шуши е показал,ядосват се но не играят с тях.Кубчета с картинки въобще не могат имаме две едно с 9 части с животни е и аз се затруднявам,купих на маккуин с 12 хич не го искат правят кули от него.Това с формичките които се пускат има едно кубче на плей..лилаво е него го правят ама то е най сполучливо.
Кой каза тръшкане  Crazy снощи мъж ми заяви че ще трябва да посетим психолог,защото аз не мога да се справя та някой да ми даде наставления,обзел ме е ужас и омраза и ЯД.

# 581
  • sf
Иве, кажи му на мъж ти,че той е за психолог. Те ако сега не се тръшкат децата, няма кога.
Аз снощи купих дървен пъзел-костенурка,ама Вико абсурд сам да го направи.
Кубчета с картинки прави на кула, друго не признава, даже не изтрайва някой да му пдреди нещо. Обикновен пъзел също не може да реди, колкото и малък да е .
Но пък тия фигурки дето трябва да се пускат в съответната дупка ги умее.

Виждам те, Янааааа, що се скатаваш?

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 13:39 от donsita

# 582
Ето ме,тук съм!
Скатавах се да видя дали ще пише някой,че неговото реди пъзели-беше ме срам да не излезе,че се хваля.Щото мойто реди и той наизуст ги знае-еле тоя музикалния с животните и ми иска и още и още други,но аз пъзели не обичам че губя частите.
Вики,ще пусна снимки само да ми ги прати брат ми,обещавам!
Ува,бързо оправяне!
Велинче и във вашта къща да оздравявате!

# 583
 Mr. Green Фук, фук  Mr. Green
Иве какъв психолог  Rolling Eyes
Нали затова им казват "ужасните 2"  Wink

# 584
  • София
Ужасните две ама той си има мнение за гледането на деца,нали го оставям да гледа та всезнайко ще дойде,че съм чепата чепата съм че съм мързелива и се щадя да.Ама опитвам и нестава,неможе да разберат че не се качва по маста не се взима картата на булсаткома и не се крие и че Ради неможе ад ме манипулира с удряне на глава/сега е по малко,изчезна за известно време ама почна пак/
Яна на баща си се е метнал Никола,единия пъзели реди другия 1,2,Х,то и това си е пъзел,вярната комбинация трябва за Яни-те капризи  Hug  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт