Есента листа събаря, юлското дете всичко добарва

• 25 230
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Хаха,Иве рекламата е позволена само ако е за нас женките!  Wink
Пиара прави чудеса!  Laughing
Днес ми идва нанагорно,че трябва да се подмажа малко за довечера!Нали пак ме няма,ще съм на предпремиерата!Тоя път ще си взема ключа!А утре незнам как ще съм,дано адреналина ме държи!  Crazy

# 586
  • София
Ох, аз цяла сутрин се боря тук с едни глупости (безуспешно - накрая се предадох и ги направих.. не както исках) и Давид, горкия, си се занимава изцяло само сам, даже и филмчето му ми се наложи да спра, че ми трябваше да записвам диск - той си строи кули. По едно време се поизнерви, каза, че бил изморен, аз само му казах ако му се спи да си отива в леглото... и той си изчезна в стаята. Сега като пратих документа отивам да го погледна - той, милия, заспал по пътя за леглото - на голямото легло в стаята му, от където си прескача за в кошарата, легнал напряко, краката висят, коремът на малка възглавничка, главата - надолу от възглавницата, а той си спи...  Heart Eyes Преместих го, завих го, той само се обърна.
Напоследък кара така - един - два дена изобщо не заспива през деня, после направо се "отрязва", после пак не му се спи. Вчера беше с майка ми, ами... не е заспал - ни с книжки, ни с нищо (тя, за разлика от мен, се старае със спането - даже понякога заедно спят следобед). И е без памперс- гащи, а цяла сутрин се налива с вода - да видим какъв ще е резултатът...

# 587
  • София
Яна купи ли си новото сп.Паралели?

# 588
Иве,като изляза и ще го погледна аз!
Ето малко снимки:
http://juli2007.snimka.bg/children/2-godinki-niko.406021.16132242

# 589
Яна, много хубави снимки,предполагам това са новите рамки,страхотно ти стоят Peace

# 590
Янче, много си хубава   bouquet На Никола много му отиват доспехите Peace и спайдърмен костюмът е хубав, а като се има предвид че е 5 лв напараво е страхотен

снимки

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 16:57 от марисса

# 591
Яна много си хубава, направо грееш  Hug
Марти порастнал е Плувчо  Heart EyesДай снимки на теб ,да те видим с коремчето  Hug
В групата на Ева има скарлатина  CrazyТази шарка ми  "най-любима"Май и другата семдица ще й спестя ходенето на градина  Peace

# 592
Ками,пази я сега е с отслабен имунитет,в никаъв случей не я пускай и гледай да избегнете тая гадна скарлатина!  Hug По-добре ли сте?
Марти,чудестни сте!Искам и аз снимка с коремчето,айде де!  Grinning
Аз докато духах свещите си пожелах знаете ли какво...да съм слаба догодина.  Embarassed
Днес в Денят е прекрасен говориха на тема ''тайния любовен живот на омъжената жена''.Беше ужасно,ужасни историй,още ми се гади.

# 593
  • sf
И аз го гледах. Само мърморех и Деян ми вика, обади се да ги направиш на две стотинки.
Яд ме хвана какви съвети даваха. Говореха така сякаш е напълно нормално да си зарежеш децата, семейството и да си изживяваш любовта,която според мен въобще не се знае голяма ли е,не е ли. И аз съм го изживяла- добре че успях да си поправя грешката  ooooh!

# 594
  • USA
Янче, много си хубава с новите очила. Личи си, че добре сте си прекарали. Ако говорят за тайният живот на омъжения мъж може и повече да ти се гади.
Марти, много е сладък Никола. Има много чаровна усмивка.
Криси реди едни пъзъли, но те са с доста едри парчета и с камиони, което си е допълнителен стимул. Ако са с повече части му е трудно и се обърква. Дървените много ги разбира.  Той още е със сопли и кашля. Не знам как ще издържим докато мине този болнав сезон.

# 595
Да,Велинче то и мъж се обади да каже как нямало нужда да се разбира за този таен живот,да се казва,да се разделяш и жениш пак-точно по мъжки.Дори се похвали как от година си имал любовница,но въобще не си личало.  Whistling
А ми онази с 10 месечното бебе ме разби,кога си го намерила и хванала то ялюбовник,кога се вижда с него.Какво на мъжът си оставя бебето са да ходи да си го слага ли?
Нищо свързано с любовта не виждам тука,а само позор и болка.

# 596
аз сутрин хич не се дореждам до телевизора.Ева като стане и се почва детските едно след друго , та не съм успяла да гледам предаването
Яна, Ева кашля все по малко, на обядният сън изобщо.Но през ноща има 1-2 пристъпа и то все по едно и също време- около 23.30 и след това около 4.00  Thinking Надявам се скород а престане с тази кашлица ,че е изнервящо и много страшно звучи отстрани  Rolling Eyes
Определено ще я спря от градина,ама тя тази скарлатина си е сезонна и може д апродълви до март месец  ooooh!
Велина  Hug

# 597
Затва всичко си е до имунитета!  Peace
Ками,на път сте да купите втори телевизор!Ние сме така!  Grinning

# 598
А ние имаме три телевизора , че инъче няма оправия.
Аз съм подложена на разпит къде са майката и таткото на плюшеното мече и лъвче   CrazyКъде мама му се задвава за н-ти път и то със сълзи на очите ,защото те плачели за майка си и искали да дойдат и да ги вземат. Shocked Whistling ooooh!

# 599
Ех, Кирова, това Сашко ли го измисля - милото, дано по-бързо се адаптира на яслата  Hug
Ува, успех и на вас с преодоляването на болестите.
Мариян и той се справя с някои пъзели и формите за вкарване, но ги е научил на изуст, не се старае много много да ги търси  Grinning Но пък ме учудва - тази вечер набра баба си по скайп, после изключи, каза ще пусна музика и наистина го напрви. Много добре борави с мишката ooooh!
Откакто си го взехме и почти всеки ден се караме с мъжа ми - много съм го лигавела, много съм го търпяла, много се инател и тръшкал. Обяснявам, че всички деца са така, но не ми вярва.Никакво търпение няма, веднага е готов да го напляска  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт