Есента листа събаря, юлското дете всичко добарва

• 25 229
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ники ми е с Т 38,обаче рева да яде зор неможе да изстине попарата.Ради се опитва да се прави на дразнител пие от шишето и нарочно плюе да се намокри,добре че е петък и мъж ми ще помага че.....
Яна как изкара филма как е?

# 601
Ох,Иве верно ли?Какво му е ,гърло ли,корем ли?Обади ли се на хомеопатката?Дано се размине!  Praynig
Ами аз съм в облаците и верно адреналина ме друса,спала съм само два часа и половина.  Wink
Филма-еми мислих,че ще плачем на него защото това е най-тежката част  откъм чувства,емоции и т.н,обаче ние се смяхме,ама голям смях падна!  Joy Joy Joy
Ще ходиме пак с вас,който е навит.Другата седмица мисля и да проверя кога са прожекции,може и билети да вземем,но ако ще има много зали с излъчване,може и на непосрествено да си вземем.Но за пореден път видях какво е да живееш в Бг.,беше пародия на представяне на филм.Бяха направили надпис ''Новолуние'' от червени парцали,явно са си мислили че докарват кръв така.На мен лично ми приличаха на водорасли увиснали,на всеки различно.  Rolling Eyes
Имаше много забавни лафчета във филма и Емет пускаше едни хаха.
Поздрав с любимото ми парче от саунтрака към Новолуние и като го гледате-тва ми е любима сцена,но още го няма в нета и тук звучи на кадри от Здрач.
http://www.youtube.com/watch?v=VX9XJf2LJvk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=qf38XgF51IY&feature=related-тук само музика

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 08:35 от I.a.n.a

# 602
  • София
Яна защото си била в компания не си ревала   Laughing ама по хубаво така да се гледа филм аз сама немога и в къщи да гледам.
Звънях вече на х,ще видим за сега само ЗЕ и Коластра в 17ч отиваме да ги види.
той си е весел ей сега прави беля и ми се хили с онази дяволитата усмивка даже и ми намига,ау как го обичам

# 603
  • На края на вселената!
Чудих се вчера дали да ви се оплача, викам днес ще ми е минало, но не е. та ще ви се оплача.
Днес групата на Лина ще ходят на Витоша, плаща общината. Тя няма да ходи, защото не е включена в списъка и няма застраховка. Поради тази причина снощи рева много и не е вечеряла. Исках да отида с тях да си я гледам аз, но да е  с децата, те казаха че нямало места в автобуса. Ако я пратя на градина, ще стои цял ден с една леля и още 2 деца. Та сме си в къщи. Яд ме е, че никой не си направи труда да ми каже, когато го правиха този списък да я включа в него (тя беше болна тогава и не беше на градина, но можеха да звъннат по тел). Не знам доколко съм права да им се ядосвам, но съм тичала за всички покупки за групата (учебници, канцеларски материали, играчки и др) и им събирам парите.

Иве, дано няма нищо и мине тази Т

# 604
Ами пиши после какво е казало,дано се размине бързо!
Да и при условие,че от едната ми страна една девойка плачеше през цялото време.  Joy Мен ми беше смях и на другите в залата тоже.Аз като ходя на кино все сядам до някой ревящ,на Властелина пак така една до мен ревеше и се криеше пък хората мислиха че съм аз.  Laughing
Гледах трейлъра на Аватар,доста приказен ми се стори,но бих го гледала.  Peace
Мими,много гадно!Била съм в тази ситуация-просто няма обратна връзка,егоизма е до н-та степен,но често дори не е егоизъм,а мързел,нежелание да си мръднат задника с извинение.

# 605
Мими, и аз бих се ядосвала, ако е за събиране на пари няма да те пропуснат, ако Лина е болна. Качете се утре семейно на Витоша, аз ти препоръчвам полянката до хижа Момина скала, има пейки, масички, люлки, а отсреща има и заведение, в което може да се хапне  Peace

Янче, по-добър ли е от първата част?Аз лично се надявам да е така. Да ви призная нямам нито една снимка като бременна, ама ще се снимам и ще пусна. Кога започват редовните прожекции на новолуние?

Поздрав с моята любима песен от Новолуние

Как се казва това предаване и по коя тв го излъчват?

Много целувки на болничките патета  Heart Eyes

Вчера отиваме в мола и влизаме в техномаркет - Никола подивя както винаги като ходим заедно по магазините, бяга от нас, сваля някакви неща от стелажите, накрая ми писна и му казвам"айде чао, аз тръгвам". Той ми каза чао и продължи да си играе с някакви дискове. Скрих се зад един стелаж и го гледам отгоре, но той не ме вижда. След малко се усети, че ме няма, започна да се оглежда и като видя, че наистина ме няма отиде при една консултантка и я пита "де е тая мама?", ама с една учудена  интонация и вдига раменца, много смешен ми стана. После за пореден път говорихме за това бягане от нас, пак му обясних, че някой може да го открадне (не знам дали е правилно това), но май за пореден път нищо не му влезе в главичката

# 606
добро утро
Аз съм заела с приготвяне на багажа , наобяд тръгваме за Сандански.И все взимам много неща, как става незнам ooooh!
Иве, записах си името на лекаря от Токуда  Hug,сега ще купя и зелена енергия.Освен това определено бих се насочила към хомеопатията за тази трета сливица (сетих се за случа я с Лина на Мими).
А това Новолуние свързано ли е със Здрач,имам впредвид трябва ли да съм го гледала за да схвана Новолуние???
Този Никола  Laughing.Ева все още се връзва на номера 'аз, тръгвам ,чао " и веднага хуква след мен.Обаче сутринта със ставането така ме издразни,започна да плаче за нещо минимално ,вече дори не помня за какво.Отведох я в нейната стая и й казах докато не спре да не излзиа- рева 10 мин .посе спря.И когато отидох да й кажа че вече може да излезне получих удар като видях какво е свършила.Беше се наакала, опитвала да се бърше с една мокра кърпа,ама цялата от главата до петите беше в л..а ooooh!И това в 6.30 сутринта, съседите сигурно яко са ни псували  Rolling Eyes

# 607
  • София
Ками като вземеш Зелена енергия давай по 2-3 сега ако може направо да полепне по сливицата най добре,но незнам дали ще иска то си е гадно.Много е добър доктора и е против ваденето на сливиците,ще ти даде добри съвети и е внимателен към деца

# 608
Марти,за мен магията от Здрач я нямаше.Може да е нискобюджетен и всичко,но ме омагьосва всеки път като го гледам.И саунтрака е по-добър в Здрач за мен.А инъче сега в Новолуние всички актьори много се стараеха и има няколко незабравими сцени,особенно с ввампирите и при Волтури.

# 609
  • sf
Мими, грозна история-как не ги е срам. Аз бих се замислила следващия път ,когато поискат нещо от мен.
Много съм очарована от нашите- извеждали децата сутрин, а аз си мислех,че не го правят. ама шефката мерела температурата навън и следяла стриктно-супер.

Яна, нямам търпение и аз да го гледам, едва се свъртам да не го изтегля от нета. Гледах по кината- вече масово е пуснат, че и обедни прожекции има .
Ох, на работа съм из нашия квартал,ама метна 5 блока, върна се и пак пред копма, така до довечера ще я карама, а е работа за 2 часа  Rolling Eyes

# 610
ей, супер е, че е по кината  Simple Smile

Ками, опитва се детето да е самостоятелно  Laughing Приятно изкарване на Сандански, много е хубаво, че си се насочила към хомеопатията, стискам палци

Иве, как сте вкъщи? Толкова ли е добра тази зелена енергия наистина?

# 611
  • София
И аз съм чувала много добри неща за ЗЕ, на една позната детето й е колкото нашите (от августовски майки) и каза, че откакто пие ЗЕ не боледува, а е на ясла.

Тя и Кая не е боледувала вече близо два месеца (да не ме чуе дяволът!), даже в петък госпожата от яслата ми каза, че й прави впечатление как Кая не боледува за разлика от другите деца.

той си е весел ей сега прави беля и ми се хили с онази дяволитата усмивка даже и ми намига,ау как го обичам
Иве, просълзи ме!

Марти, е много се смях с Никола, представих си го как пита консултантката  Laughing

А за Лина така се ядосах!!! #2gunfire Децата много изживяват такива неща. Майка ми досега разказва как като ученичка спечелила за отличен успех екскурзия в СССР. В деня на заминаването отишла с багажа, а те й казали, че е отпаднала от списъка, защото не е потвърсила или нещо подобно, а тя изобщо не е знаела, че трябва да го направи.

# 612
  • София
То мене ме прозълзи Галена дето си го знам.
Марти добра е за профилактика по 1 за болни 3-6 броя ама е трудно за даване,като сух копър е.Т е 39 искаше да излизаме и аз го изведох сега ще опитам да му дам да яде,през цялото време на вън търси Ради само за него пита,а онова зверче хич не го търси  Twisted Evil
Да допиша Радослав изяде 2 скилидки чесън,на ситно му харесва ама като почне да люти и вика гадно,после пак иска.Какви деца отглеждам Crazy

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 13:00 от Ива&СиЕ

# 613
Браво на Ради Laughing, моето като усети чесън в таратора или салатата и плюе

Галена, няколко месеца след отбиването на дългокърмено дете все още има антитела, които го пазят, така все едно в момента е кърмено, т.нар коластра ефект в края на кърменето

# 614
  • sf
И Виктор много обича чесън. Ние на някои мандни си слагаме предварителмо направено чесън, копър, магданоз, зехтин и оцет. А той с лъжицата си го папка  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт