Есента листа събаря, юлското дете всичко добарва

• 25 222
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • София
я кажи на кои манджи и каква пропорция?

# 616
  • sf
Ами аз го правя туй в кафена чашка и всеки си слага по 1-2 лъжички, ако му е вкусно. Най върви на зелен фасул с картофи, мусака- ей такива разни, но е въпрос на вкус.

# 617
  • София
питам защото обичам

# 618
  • Бургас
уфффф накапах се  Mr. Green ама сте лоши.

# 619
  • София
Аз приключих работния ден за днес, все пак се трудих от 7.30.
Виктор ни разказа играта през нощта, като е сънен отказва да приеме каквото  и да било. Ако случайно нещо му попадне в устата се напъва докато не го върне обратно. През деня по търпи на обработка и уговорки. А нощите вдига страшните температури. Сега ми се спи, а той не заспива. Tired

Дано се размине болестта на Ники.
Наистина неприятна случка с Лина. И при нас пропускат да се обадят за разни мероприятия когато са болни, но винаги напомнят за събирането на някои неща. Mr. Green
Браво на Никола, може да се дели, но знае и към кого да се обърне за помощ. Simple Smile

# 620
  • София
Аз този ден, дето бил прекрасен, го отсвирих още докато се опитваше да е мамин час. На мама, друг път. И рака, и иначе, и на където и да го въртят - все е кудкудякане на 2 кокошки с допълнения...  Sick

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 16:34 от katiABV

# 621
  • sf
Някой правил ли е от Малките тайни на маги за макароните на фурна? Дето показват,че се слагат несварени- удя се дали ще се сварят добре така? Мисля за довечера нещо такова,че утре мислим да пътуваме.

# 622
  • София
 Sick Вики аз щях да повърна ама не ви знам вкуса.Нито готови супи обичаме нито готови сосове.Аз даже и претоплено не ям.Обичам да е на момента сготвено

# 623
  • sf
Абе за повръщането как да е, ама бяха ли се сварили ?  Joy
Инак ние всичко ядем, кат ходим по палатки да не мислиш,че готвя? Топлим вода и хоп_ супа или спагети  Mr. Green

# 624
  • София
Е значи ще ти хареса  Joy  аз ги варих предварително малко

# 625
Ехо!
Вчера мъжът ми имаше рожден ден и си направихме един ден само двамата. Ходихме на разходка на НДК, после на кино и кафе в Мол-а, а вечерта на ресторант.
Видях подготовката за Новолуние. Права е Яна. Ние гледахме 2012. Очаквах много да ме отегчи, но не- хареса ми. Е, не е върха, но си ме държа в напрежение през цялото време. На голям екран обаче трябва да се гледа.
Дели реди от дървените пъзели, които е показала Шушончето. Понякога обаче се глези и все ме пита мен- а това къде? Също така, ако даден пъзел не го е редил дълго време го забравя.
Иве, чакам да пишеш как е Ники.
Забравих да пожелая и на Ува най- после оздравяване в къщи.
 И двамата Никола са много красиви  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 17:46 от borianna

# 626
  • sf
Отказах се от тайните на Маги- направих макарони по моята тайна  Laughing

# 627
Мими днес прочетох  ими стана мъчно за Лина не може така да се отнасят аз също бих си помислила следващия път да ли да се отзова за помощ като ме помолят Crossing Arms
Дано му се размине на Ники . Praynig
А Никола е много оправен щом се е оправил в създалата се ситуация браво на него. Heart Eyes
Да ви се оплача днес отивам да взема Сашо от градината и госпожицата ме посреща супер изнервена и мърмореща защото Сашо от обяд запачнал да нарежда че иска мама ,тати ,кака ,бати.Събудил децата още в два часа и само мранкал не искал д ачува какво му говорят и много ги изнервил. Shocked

# 628
  • София
Мина прегледа дадохме капки сега ще чакаме подобрени спадна малко Т,татко им отиде за любимите каки-картофи,дано яде.
Вики а така сигурна съм че са станали както трябва а не да ядеш и да плюеш с Маги. Peace
 Кирова,това не е приятно да ти мрънкат.
Боряна толкова вечери с мъж ти само вие,натраво ти завиждам но не със злоба. Heart Eyes
Шуши мъж ми като видя пистата и каза детето е болно давай я,дадохме и тази на плей скул,айде сега мислете за коледа подаръци. LaughingМого ти благодаря   bouquetУтре ще ида да видя за влакове в джъмбо и ще пиша и снимам ако нещо ми хареса.
Мими,милата Лина. Hug
Марти оправен е твоя на мама ли се е метнал?

# 629
  • USA
Кирова, това им е работата. Какво очакват от 2 годишно дете, което скоро е търгнало на градина?

Мими, разбирам те. Права си да те е яд, аз бих си поговорила с директорката. Не може така да ти пренебрегват детето.

Ние оцеляхме голямото пуйко-плюскане, сега ще си почиваме Simple Smile. Криси много кашля, дано да се оправи до понеделника.

Общи условия

Активация на акаунт