111 Американски Пилигримки и пилигримчета пият Мейфлауърска бира в Плимут, МА!

• 34 315
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • САЩ
И моят брат е тук, но чааак във Флорида. Поживя 2 години покрай нас и реши че тук не му понася и се изнесе на топло. Абе отърва се от бейбиситване мен ако питате ама хайде  Laughing
Ама така пък имаме повод да ходим към Флорида  Wink

Моето детенце днес става на 3. Много е горд и обяви още с влизането си в градината "I'm threeeeee!" Моите кап кейкс станаха чудесни и се надявам да се харесат на мъниците.

# 121
Честит ти рожденяк Хитруша! Да ти е здрав, палав и много да ви радва! newsm59 Tada

# 122
  • при палмите и алигаторите,FL
Благодаря на Кюбит и Рая, за съветите, аз бейкинг содата я намерих, остана само пудинг, всъшност може и нишесте, сега оставя да се разровя как е нишесте на англ и да го намеря в магазините.

Хитруша, да ти е жив издрав рожденника, да е все усмихнат и щастлив!!!!!!!

# 123
Благодаря на Кюбит и Рая, за съветите, аз бейкинг содата я намерих, остана само пудинг, всъшност може и нишесте, сега оставя да се разровя как е нишесте на англ и да го намеря в магазините.

Хитруша, да ти е жив издрав рожденника, да е все усмихнат и щастлив!!!!!!!

В Kroger има пудинг без варене, има и с варене всъщност, не знам какво ти трябва.

# 124
  • САЩ
Благодаря ви много за пожеланията!

# 125
Бейкинг сода си е сода бикарбонат
а  бейкинг паудър(както бяха написали момичетата) е бакпулвер.
А царевично нишесте е Cornstarch.

# 126
nandi, бейкинг сода не е бакпулвер  Naughty, бейкинг паудър ти трябва.

Честит рожденик на Хитруша

Ники, ние ще сме в Милуоки, не знам още дали ще стигнем до Чикаго  Hug

# 127
Хитруша честит рожден ден на детенцето ти!!!!!
Много здраве ,щастие и късмет!!!!!
  bouquet

# 128
  • Чикаго / София
Hitrusha, Честит Рожден Ден на малкия! Да е здрав, усмихнат и късметлия! newsm59  ura
Три годинки са си сериозна възраст. Излиза от бебешката вече, право е да се гордее човечето! Simple Smile

# 129
Hitrusha, честит празник у дома! Много здраве и щастливо детство.  newsm67

nandi, в Kroger днес си взех cornstarch  за $0,78. Ето картинка да се ориентираш - http://img.meijer.com/assets/product_images/styles/xlarge/100102 … 0071045_A_400.jpg.

Като се заговорихте за дядо Коледа, та да кажа как моето днес направи извод, че е с червена рокличка.  Mr. Green

# 130
Здравейте момичета,
Първо много, много благодаря на всички ви за милите думи вчера.Определено имах нужда и помогнаха.Днес вече съм по-спокойна....абе друго си е като има някой, който те разбира през какво минаваш Hug  bouquet

Ванхорн, Петьо е много, много сладък и един такъв оформен....абе бонбон.да ти е жив и здрав и много послушен.Радвам се, че всичко е минало без проблеми... Grinning

Хитруша честит рожден ден и на твоето детенце- голям мъж е вече- да е винаги засмян и щастлив.... Grinning

Още нещо 6тиах да пиша , ама забравих.... newsm78

# 131
============
Моля, ако някой ако има опит- да сподели с пишман сладкарката бърза и лесна рецепта за джинджър-бред-мен (готова смес за целта продава ли се?), че искам да впечатля предколедно голямото пилигримче и малката пилигримка, също... и да украсяваме, нали разбирате Wink...

облак, рецепта не мога да ти споделя (не че нямам, но хич не ми се занимава, а и не ги докарвам, колкото и да са лесни), но готово тесто съм купувала. И тази година ще е така, надявам се пак да го пуснат. На Пилсбъри, мисля, че беше - в едни опаковки като салами. На мене ми върши работа, защото хем замирисва в къщи на хубаво, хем децата украсяват.

# 132
Блажка, Тина- 10х!!!

# 133
4естит Рожден Ден на Алекс!Много здраве и щастливо детство! Хитруша, 4естит празник на теб и семейството ти!  bouquet

облак, и в World Market имат няколко готови варианта на джинджър бред хаус. Ако не се лъжа и в Майкълс.

# 134
Честит Рожденник на Хитруша!  bouquet  bouquet  bouquet

Да направя публинчно покаяне -  и аз се обадих на ангенция за самолетни билети и ми шейвнаха офф нет прайса около 400$ долара  Shocked. Разковничето защо преди не е уърквало за мен е, че винаги полетите ми бяха България - УСА - България (за пръв път летя он ретърн тикет от УСА! от 11+ години насам).
Много доволна  bowuu, мерси на съставителките на листчето на първа страница.

Общи условия

Активация на акаунт