111 Американски Пилигримки и пилигримчета пият Мейфлауърска бира в Плимут, МА!

• 34 312
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
охооо ванхорн.   Hug ..я какъв е бузест и ококорен,страхотен е  Heart Eyes (пу-пу)
Да пиши като имаш малко време-как си ,как протекоха събитията,как се гледате в къщи? Simple Smile

----

Много е хубаво да си имаш семейство на около. Ей виж ни нас с Бубка имаме братя.  Mr. Green

и аз сестра, въпреки 4е не живеем в един щат Simple Smile

И аз брат ,3 племенника и снаха българка  Mr. Green ( близо живеем,гот е)

# 106
Руми, propolis. Wink

# 107

А сега познайте чий мъж няма да си легне скоро.  Grinning

# 108
Vanhorn голям сладур , да ви е жив и здрав.  Hug

Клеър ама колко си ми права само ,брех да можех да се "отърва" от свекито  Laughing
nandi  пудингите на Доктора само в международния магазин съм ги виждала . Американците имат тяхни - със и без варене .
Бакпулвер е бейкинг паудър - до брашното и маята е в Уол Март ( в кутийки не като българския в пакетчета).

# 109
Ванхорн, явно тъкмо навреме съм се сетила да надникна и аз в темата!
ЧЕСТИТО! Да ви е жив и здрав сладкия юнак!!! Много е красив- пу пу пу!!!

============
Моля, ако някой ако има опит- да сподели с пишман сладкарката бърза и лесна рецепта за джинджър-бред-мен (готова смес за целта продава ли се?), че искам да впечатля предколедно голямото пилигримче и малката пилигримка, също... и да украсяваме, нали разбирате Wink...

# 110
Благодаря ви момичета!!!

Всичко се случи бързо и неочаквано. В 3 без 15 през нощта ми изтекоха водите и усетих как бебо се смъкна още надолу за  броени минути...Болница, адмишън, операционна, епидурал и зор...голямо бебе тръгнало да се ражда нормално и с доста голяма главичка...
Всичко мина, това е по- важно, а аз се възстанових много бързо. На 8- мия час след операцията станах и се разходих. Сега всеки ден е по- добре и по- добре. За първи път съм в американска болница. Наистина нямат равни по отношение- Отношение към пациент, условия и всичко, което касае удобство.
Малчугана е много лаком и виси на гърдите ми нон стоп. Наложи ни се да суплиментваме веднъж с АМ и беше голямо плюене. Как ще се връщам на работа не ми е ясно..., а те вече започнаха да звънят  ooooh!. Напуснали 3-ма човека нам к'во....

# 111

Облак, в магазините продават в кутии готова смес, формичка дж. бред мен и по нещо за декорация даже. Аз за тази коледа купих от Костко готов комплект за дж. бред хаус. Има всичко вътре като гледам.... На мен лично дж. бред нещата не ми харесват, но ей така, за идеята....

# 112
Ванхорн, много се радвам, че всичко е минало добре. Петьо е чудесен!

# 113
облак сега по Коледа пускат готова суха смес на БетиКрокър( на други фирми не съм виждала,може и да има) за джинджърбред . В магазина можеш и готов айсинг да си намериш ,естествено можеш и сама да го забъркаш "цимента"
Тина  аз така преди 2 г купих готова кутия ,как се изложих - тоя айсинг не съхне ,накачих я аз , тя после падна  Laughing

Аз къщичка и от готово тесто за кукуси съм правила -исках да не е кафява.

# 114
Хахаха, Рая, ще имам предвид, но къщичката е буквално за мен и синът ми, да си поиграем..няма да нося в детската или нещо от сорта..та както дойде... Laughing

# 115
  • Boston, MA
О-о-о, изтървах Петьо, може ли на лични? Ванхорн, добре си се завърнала, радвам се, че всичко е минало бързо и лесно!  Hug

За нашите невероятни сладкарки - тук има конкурс за къпкейкс, победителят ще бъде в Parents списанието, мисля, че е много добър exposure за бъдещ бизнес. Нямам съмнение, че можете да спечелите!  Peace

http://www.mixingbowl.com/group/contest/view.castle?g=1294701

Аз този уикенд ще се боря със сладкиш за бейби шауър, но ще е моят изпитан и лесен морковен кейк.  Grinning

# 116
Ванхорн добре си се завърнала може ли и аз да видя големия юнак Петьо? Колко кг се роди?

# 117
Ванхорн добре си се завърнала.Много здраве на малкия Петъо и цялото ви семейство!!!!!  bouquet
За снимки закъснях ,ще се радвам ако пуснеш на лични.

Роднини наистина е хубаво да имаш наблизо(мама и тати са наблизо).

# 118
  • Чикаго / София
Pety как са малките?

И аз смятам, че тук е хубаво да имаш роднини наблизо.

Мерси от нейно име! Simple Smile

# 119

Ирка благодаря децата оздравяха,само големия малко кашля. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт