111 Американски Пилигримки и пилигримчета пият Мейфлауърска бира в Плимут, МА!

• 34 302
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
мики, прегръдка и от мен, и моята сестра ще ходи за виза лятото, да видим  Thinking

кюбс, за какво се използваше прополиса, противогрипно? гледах наскоро в магазина и се почудих, ама така и не проверих.

# 91
Привет момичета,
Да ви прочета ще ми е невъзможно, но като влезна в крачка ще чета по- редовно.

Благодарности за добрите пожелания!!!

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 07:14 от vanhorne

# 92
Ванх, Петьо е голям боМбон. Wink  Hug

Стела, още не го ползвам, но искам. Противогрипно - да. Ще чета тук разни рецепти из форума, които открих. Моят мъж е в рискова група и не искам да ми "довлече" нещо от вън. Аз съм много възприемчива - кихаш в Индиана и веднага прихващам.  Joy

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 04:37 от Кюбит

# 93
ванхорн, да ти е здрав и поспалив петьо!  Heart Eyes ти как се чувстваш?

кюбс, ама аз в ръкава ще кихам, бее. възпитана съм  Laughing за деца става ли и по колко? или да питам гугъл  Grinning...

# 94
Олеее, Ванхорн, какъв е хубав и оформен Heart Eyes Да го нагушкаш от мен Hug

А ти какво се оплакваше, виж каква стройна бременна си била ...За мен жената е най- хубава като е бременна, хормони ли, любов ли към 4ове4е в корема, от повръщане ли е  Laughing, но специален глоуинг имат вси4ки Heart Eyes

# 95
  • Чикаго / София
vanhorne, страхотен сладур е твоето момче! Да спинка и да е послушно бебе! Ти как си?   bouquet

Мики, много неприятно! Уф, дано намерите някакво решение и все пак да получат визите!

А пък аз да се похваля, че днес са дали на моя мъж на сестра му виза /то си е направо зелена карта де/ и сега ще ги чакаме с племенника /на 2г/ да се присъединят към нас в най-скоро време. Simple Smile

Аз застройки не правя на супите. Хапват ги повече като са без застройка.

# 96
Мики, много кофти случка. Дано писмата имат ефект
Ванхорн, Петьо е супер сладък
Кюбит, ей сега ме накара да търся прополис. Опитваме се малкия да го предпазваме от болести и да не е на антибиотик 3-4 месеца , както миналия път. холеопатични хапчета за кашлица, спрей за нос, осцило, засега помагат и действат

# 97
  • USA
Ванхорн, много ти е хубаво момчето! пупу Да расте здрав и весел!  Heart Eyes

# 98
МВК, Стела, аз от този линк се "запалих". Има и за деца съвет.  Peace
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-11-12&article=301507
Гръмна ми браузера  Rolling Eyes и загубих линковете от бг-мамма, но ще ги потърся пак.

Ирка, бравос!  Grinning Честити им зелени карти. Много е хубаво да си имаш семейство на около. Ей виж ни нас с Бубка имаме братя.  Mr. Green

# 99
Много е хубаво да си имаш семейство на около.
Хм  Thinking , абе зависи от семейството  Wink

Ирка честито  Peace
Ванхорн много е сладък бебчо  Grinning

# 100
  • при палмите и алигаторите,FL
Привет , аз нахлувам в темата с въпроси, признавам си е не я изчетох цялата, видях едно сладурско бебе.Да расте , здраво, усмихнато и спокойно момченце.
Искам да ви попитам мога ли тук да намеря, бакпулвер и пудингите на д-рЙоткер, харесах си тази рцепта http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=339455.0 ,  но се притеснявам че няма да открия подходящите продукти.
Наблизо имаме Улмарт и Крьогер.

# 101
Много е хубаво да си имаш семейство на около. Ей виж ни нас с Бубка имаме братя.  Mr. Green

и аз сестра, въпреки 4е не живеем в един щат Simple Smile
------
Клер, не знаеш колко си права Wink
Радвам се, 4е то4но сестра ми е тук, а не някой друг от родата.
Ирка, супер новина!

# 102
Клер, мила приятелко, извинявай.  Hug Не беше нарочно.  Mr. Green

nandi, добре дошла.
Вместо бакпулвер ползвам бейкинг паудер. Пудинги и ко. не употребявам, ще те упътят други.  Simple Smile

Ето малко забава. Видях я в друг форум.  Grinning
http://www.businessinsider.com/15-google-interview-questions-tha … in-a-school-bus-1

# 103
  • WA, USA
a kak e на английски прополис? аз на малкият давам сребърни йони за тази цел, капка на паунд, може да се слага и в уши или нос ако са запушени/възпалени.

Ванхорн, много е сладък мъника, да се гушкате много!

# 104
vanhorne, още веднъж да е ви е жив и здрав!  Heart Eyes

Мики, много неприятно, съжалявам!  Hug Дано има добро развитие въпросът!

Общи условия

Активация на акаунт