111 Американски Пилигримки и пилигримчета пият Мейфлауърска бира в Плимут, МА!

• 34 354
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Проблемът не е, че ще изпаднем на втора страница, ами че Коледа дойде, а ние още бира пием, пуйки ядем и тикви печем, срамота.  Mr. Green

# 586
На мен пък Коледа ми се струва тоооолкова далеч, че хич не я виждам на хоризонта  Thinking .

# 587
Чакайте тогава да се оплача какъв гаден диабетичен бременлийски тест имах днес.  Държаха ме в болницата 4 часа без да ми разрешат да излезна,гладувайки 8 часа преди това (+ 4те докато ме тестваха) -боцкаха ми и двете ръце  и ми изтеглига 6 епруветки с кръв и това перидочно на всеки 30 мин -и това всичкото само след като съм спала 2 часа снощи. Ръцете ми в момента тотално приличат на наркомански и все още си ме боли  Tired . А пък гадният глюкозен сок който трябваше да изпия ми се сервира супер топъл и не ми беше предложен лед и една "надзирателка" ми седя над главата докато го пия защото трябвало да го глътна под 5 мин.

Значи това всичкото на фона на спомените ми като бременувах с  с Елла си беше чисто насилие-със Елла си изпих сокчето в офиса на доктора ми и след 1 час ми изтеглиха кръв и това беше.
После ми казаха че резултата ще го факснат до 2пм и сега се обадих в офиса и естествено не е факснат и най-вероятно ще си науча резултата в Понеделник та ще си ме помъчат още.  Rolling Eyes

----------------
Аз пък се радвам че застудя малко  Mr. Green, на Елла съм и купила такива хубави шапка с ръкавици и днес най-накрая можа да сложи шапката   пък и ако не е малко по студено не мога да почувствам Коледният дух.

# 588
Коледа, Коледа...аз миналата година по това време бях купила всички подаръци. Сега не съм и намислила на кой, какво даже. Мъжът ми ще е наказан да ходи по молове и паланки, аз в тези грипозни времена на шопинг не отивам.

Вики нали и аз мрънках от този повторен глюкозен тест. Първият беше с високи стойности и този втория беше живо изтезание. На мен ми стана много лошо на края.

# 589
Ванхорн  Hug   да помня.Проблема който имам аз е че това ми е 1вия тест,не ми е повторен,направо ме накараха да правя този !   Rolling Eyes

Нищо не сме купили ние ,Елла е рожденничка също,аз имам РД,свекър ми има РД -партито на Елла още не съм и почнала да го мисля а детето се радва вече....да взема да се взема в ръце  Laughing

# 590
Аз купих вече подаръците и ги изпратих даже.  Само за съпруга ми не знам какво да купя. И си чакам подаръците (пратих списък с книги от България).

# 591
Ванхорн  Hug   да помня.Проблема който имам аз е че това ми е 1вия тест,не ми е повторен,направо ме накараха да правя този !   Rolling Eyes

Нищо не сме купили ние ,Елла е рожденничка също,аз имам РД,свекър ми има РД -партито на Елла още не съм и почнала да го мисля а детето се радва вече....да взема да се взема в ръце  Laughing

ми като не чета внимателно....и пиша с една ръка другата държа малкия и го храня даже...

Много странно защо са те накарали направо този тест да правиш, но нали мина вече.
Ооо и аз имам РД и съпружето също. Не виждам кога и как ще изляза да му търся подарък, но ще се напъна.

# 592
Zdaveite mami !! Nie jiveeme na okolo 300 km ot New York city V Binghamton shtat Ny . Ako ima drygi bulgari v raiona 6te se radvam da se zapoznaeme... Hug Praynig

# 593
az ne pisha, zashtoto niamam kredor  Blush

pri men e toplo i zadushno, low 80s ei i az dojiviah da se hvalias hubavo vreme
v moia kvartal ima mai samo edna kyshta s pleshivi girliandi, inache drugite si sediat neukraseni koledno newsm78
prodavat koledni elhichki, ama ne mi ide otvytre da si kupia

skoro shte chestvam the big THREE ZERO  Flutter

# 594
Само за съпруга ми не знам какво да купя.

Проблемът всяка година е един и същ.  newsm78

# 595
Лени честитка за местожителството,сигурна съм  че е страхотно.За постоянно сте тук нали?!  Simple Smile
Преди време нали за бъзик мислехме да си правим форумска среща в Маями,е сега може и по-сериозно да си помислим  Wink и без това мъж ми иска там да си прави Татоо ,най-добите били там  Simple Smile
Ти на кой декември беше?

Ванхорн и ти си декември така ли ? кога?

# 596
Гледам поживнала темата днес малко....само така.Аз още не съм купила никакви подаръци за родата тук,на сестра ми пращам утре колета, че трябва да е в Бг преди нова година, че да може да си ползва подаръка за новогодишната нощ.На нашите не е проблем също.Обаче за тукашните роднини още се чудя, а като се сетя че трябва и за децата на мъжа ми и ме хваща лудото.Много е трудно....винаги е голямо мислене...
Титина и аз пратих списък с книги за наще.То май в последно време все книги искам за подаръци....
Айде отивам да си нагледам вечерята и после пак...

# 597
Проблема при мен е, че вчера имаше и рожден ден, и докато се върне на 14 декември трябва да съм набавила поне единия подарък. Не може ли да е по-лесно, аз как си казвам какво искам  Mr. Green

# 598
benson10 камина нямате ли?
де тоз късмет...като се местихме от Аризона даже не съм си и помисляла това да е в списъка ми, но добре ме подсети за следващото място Hug

АУу, колко РД има следващите няколко седмици, поне с пожелания да изпишим темата, 4е Кюбит е права Laughing

Викс, много гадно, дано резултатите са хубави, да не повтаряш!

Ванхорн, дано се оправите скоро Hug

Подаръци- сестра ми и свекъри са купени, за Ейдж има още да майстора, може до РД да ги направя. За мъжа ми и аз се 4удя, бяхме решили без, но слу4айно разбрах, 4е ми е взел нещо и сега трябва да мисля. Баща ми си поръ4а снимки на внук си, та дядо Б. ще прави сесия тези дни Mr. Green
Останалото семейство имам идеи, дано намеря време следващите седмици.

Айде, отивам да омеся хляба, 4е гости 4акам Laughing

# 599
Ние пък имаме камина и никога не я ползваме-сега само закачих коледните чорапи, лампички и си редя картичките от суфорумки.Веднъж се беше развалил климатика и беше кучешки студ и я запалихе...ами нищо не е... Crossing Arms

Аз като се з Laughingамисля май няма да ми е толкова трудно с подаръците, защото харесах доста неща на black friday, но пък имам толкова много работа в офиса и след работа, че нямам сили да обикалям и за подаръци... Sad

Ох и да ви се оплача....нали мъж ми си мести бизнеса и сега има 2 пъти повече работа.Но не само за него ми и за мен документация... #Cussing outОт една страна хубаво, но пък няма никакво свободно време-дори елха не сме си купили още, че не мога да го хвана по светло да отидем...  #2gunfireтова собствен бизнес си е много грижи и работа.Едно време като малка като ни питаха какво ще работиш и казвахме собствен бизнес-ама май си е добре някъде другаде и като изезе човек от офиса и си оставя грижите....абе няма угодя... Blush

Общи условия

Активация на акаунт