ПрЪвУписТните мЪнЯци не са КОНСКИ ПАЦИ- 37 тема

• 40 257
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Цитат
Първо да чиститя на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти

Ми... мирси!

# 631
  • София
okrotitelka

Новорегистриран член на форума, почудих се къде да го сложа, тук или в никовете.

# 632
# 633
# 634
  • софия
Цитат
[....... шапка ти свалям!!! Shocked прияде ми се от твоята рипка!!!

И направо изби риПата!

# 635
Не знам това дали е за тук.

Цитат
Днес се самодоволявахме за закуска с мекици. Спомени от детството .
Лек ден на всички!

# 636
Не знам това дали е за тук.

Цитат
Днес се самодоволявахме за закуска с мекици. Спомени от детството .
Лек ден на всички!

Не е истина просто на какви извращения се натъква човек, ровейки се тук  Joy

# 637
Съвсем малко се усмелих връхчетата да и одрежа на ноктитес нокторизачка

Дано не оДреже друго Joy

# 638
  • UK
Цитат
Аз пък не мога да разбера какво търсят в саита тези които са против ПОП ФОЛКА защото тука се коментира ПОП ФОЛК а не Джас или ПОП
Цитат

Наджаскаха ме яко...

# 639
явно нещо е из коментирала ( пак за Гала става дума..)

# 640
Цитат
Вчера взех поръчка от 21.11.  с пуларчето. Искам да похваля това поло в черно и кафяфо (цвета е като в сайта).

# 641
Цитат
искам да снам малко бовече за краштаването кои кокжо носи кога е хубаво да се набрави кои ден моляжи отгожоре те ми и ас трябвали да кубя не6то на някои и какво благодаря

# 642
Цитат
искам да снам малко бовече за краштаването кои кокжо носи кога е хубаво да се набрави кои ден моляжи отгожоре те ми и ас трябвали да кубя не6то на някои и какво благодаря

Плаче ми се Tired Никога не коментирам пуснати в темата цитати, но от този ми идва да си оскубя косата. Имам опасения, че майки с подобен правопис няма как да не са опасни за живота и здравето на децата си и трябва да се наблюдават изкъсо от по-грамотни роднини.

# 643
Цитат
Хм нека споделя и аз какво съм решила да подаря. Значи реших да подаря на моя симпатяга ланец, сребърен, че са по- евтини   
ама да ви кажа евтино евтино ама варвят кам 160 лв   
За това реших да се спра на нещо, което знам че многоооо отдавна иска. Това е един фотьоил във формата на футболна топка, но проблема е че поне в Русе незнам къде има да се продават и сега търся в интернет 

Много са вАрвежни сребърните ланци тази Коледа  Mr. Green

# 644
Цитат

Плаче ми се Tired Никога не коментирам пуснати в темата цитати, но от този ми идва да си оскубя косата. Имам опасения, че майки с подобен правопис няма как да не са опасни за живота и здравето на децата си и трябва да се наблюдават изкъсо от по-грамотни роднини.

Цитат
Наистина в различните краища на Българиа, обичаите се различават.

newsm45

Ами сега?!

Общи условия

Активация на акаунт