ПрЪвУписТните мЪнЯци не са КОНСКИ ПАЦИ- 37 тема

• 40 229
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
кометирали Ко кайш?  Mr. Green

# 736
  • София
Цитат
Ако сега живеехме в 85-та в момента нямаше да можем така свободно да си пишим тук нали?

А сега си пиШим ли, пишИм... hahaha

# 737
  • Варна
Предвид огромния и нарастващ брой на населението, китайският ебай ще да е много як  Grinning

Аз съм го срещала и като ебей.

# 738
НИзнам дали някоИ е пуснал този цитат,извинИАвам се предваритерно.
Цитат
можели да кърмя бебчето когато сам хремава или ако ме боли гърло.И също така ако пия растворим панадол дали отива в кърмата
И раСтворим и нераСтворим да пиеш ...все отива в кърмата... Mr. Green Simple Smile Убедена сАм просто!

# 739
Цитатът не е от тук, от официален фирмен сайт е. Впечатлена съм, особено от еджъдневието!

Цитат

Тази услуга "Доставки по домовете" бива все по използвана и по използвана и ние с радост ви я предлагаме . В това забързано еджъдневие и вечно нестигащото времене ни позволява да свършим всичко което сме запланували. Единственото което трябва да направите вие еда звъннете на нашия телефон да ни кажете адреса и ние ще доидем при вас, ще вземем поръчката ви и на следващият ден по същото време или време одобно за вас ще ви я доставим.

Липсващите запетаи не ги броя даже.

# 740
Цитат
но незнап как да постьпя сега

# 741
  • BG
Цитат
Но мее страх да пия хапчета да не овредя бебчето дайте ми някой съвет благодаря предварително      Благодаря ви много че ме окоражихте 

# 742
Цитат
Сега разглеждам ромънският каталог. Цените са посочени в ron което предполагам че са техните леи. Може ли някой да ме ориенитра в курса за да добия представа кое колко струва в бг еквивалент?

Добре дошли в Ромъния #Crazy.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 01:38 от цонка-офи-дочка

# 743
Цитат на: link=topic=453651.msg13461060#msg13461060 date=1260731178
Това е било изискването и при нашите 12 апостоли, които идват след Кирил и Методий не да ни образоват, а да ни дадат писмено Божието слово на нашия си език. Това води до промяна във всяка сфера на живота за хора имащи достъп до Книгата и грамотни. Подобно на реформацията на Лутер.
Изумителен бисер, хора. 12-те апостоли, Кирил и Методи /и брат му! Mr. Green/ и Лутер в едно изречение по повод превода на Библията на новосъздадения старобългарски книжовен език. Laughing Четете и се наслаждавайте!

Апропо в "тъмните" векове кои хора са имали достъп до книги и са били "грамотни"? И, изобщо, какво са влагали в значението на думата "грамотен" нашите предци от Х век? Simple Smile

# 744
Цитат
Сещам се за един Муньо ,приятел на мъж ми. Много умен човек ама адски досаден. кажеш ли нещо на майтап(недайси Боже)веднага започва да и обяснява кое как било. адски много мрази да у се проиворечи,а аз съм единствената която спори с неги и чак ми прави кеф да го дразня.
Ама тва си е Муньо от класа-където и да идем тои почва да се оплаква baby_neutral ( иска все да е център на внимание)Утях е като в казарма и  все нещо не му харесва. идем ли на заведение редовнияномер е"намалете тази музика", Затворете вратата" "що за обслужване искам сервитьра да е до мен постоянно" #2gunfire
след една такава вечер му бях казала "а неискаш ли да ти опърше задника като отидеш до тоалетната,за да му дадеш бакшиш"  Rolling Eyesи от тогава като ме види замръзва и само мълчи
поне компанията са доволни Mr. Green
Mr. Green

# 745
как продираш очите за да станат така
 Thinking

# 746
  • София
Цитат
Моите притеснения относно възраста на възпитаващите е по-скоро в невъзможността на някой да отстояват позициите си.

И един цитат от друг сайт

Цитат
ТОлкова сте жалки с тези статий не сам я прочел даже.До вчера свинския грип бше толкова опасен, днес всички го забравихме и почна друг грип.. просто думи нямам такива наивни хора има да копувал лекарствата и хора да правят милиони от вас..не ми се пише повече даже.

# 747
  • Italia
Цитат
Аз го изтарвах....   Нищо ще го видим в некой други новини.

Стресира ме не друго, а това:
Цитат
Иначе съм практикувала в БГ, журналистика към 24 часа и към БНТ.
Практикувала съм микробиология и биотехнологии към уневерситета.
ooooh!

# 748

Общи условия

Активация на акаунт