Къде да изхвърля стар матрак?

• 11 768
  • 11
  •   1
Отговори
  • София
това ми е болната тема сега. Обадиха се за новият пристигнал е  и ще го докарат тези дни. Аз обаче в нета не открих къде и какъв е редът да се изхвърли старият матрак помогнете с инфо  Praynig

# 1
ако го оставиш пред входа до половин час някой нуждаещ се ще го е прибрал (или някой с идея да го продаде)
многократната употреба е още по-еко от изхвърлянето на правилните места Simple Smile

# 2
# 3
  • София
Не става за подаряване взели сме му живота от всякъде на матракът  Laughing. Хич не ми се иска да е пред входа до контейнерът едва ли някой ще го вдигне, а пък ми се вижда грозно  Sad Мислех,че има някъде място за такива вещи рових се дори в сайта на общината и нищо не открих.

# 4
Споко, всеки минаващ циганин тутакси ще организира бригада за отмъкването му..Wink

# 5
Наши оставени вещи са изчезвали само докато се придвижи асансьора нагоре. Специалистите не спят, бъди сигурна Simple Smile

# 6
Ако го оставиш до кофата за боклук, ще е изчезнал максимум до час-два. Гаранция.

# 7
Що си мислиш,че никой няма да го вземе-клошарите сега се обзавеждат за зимата и всичко им върши работа... Wink

# 8
  • София
Ами дано да е така,че не изчезне ли ще го махам аз утре ще видим какво ще се случи

# 9
Наши оставени вещи са изчезвали само докато се придвижи асансьора нагоре. Специалистите не спят, бъди сигурна Simple Smile
Peace

# 10
  • София
Точно и аз това щях да попитам, че ще купувам нов матрак. Мисля и аз да го оставя до кофите, пък дано братята сиган минат бързо с каруцата.  Grinning

# 11
  • София
Преди месец бях гледала график за всички столични райони - кога и къде могат да се изхвърлят подобни неща. Имаше и телефони - хората минават и безплатно ги прибират, но не успях да го намеря. Има много фирмички /момчета с камиончета/, които с/у определена сума извозват подобни отпадъци до сметището във Враждебна, но едва ли ще е изгодно само за един матрак.
Да се разчита на братята цигани е гадно - всъщност след техните каруци остава доста голяма кочина - разпарчетосват боклуците и  хвърлят наоколо това, което не им трябва, вятърът и кучетата довършват останалото. А гледката на стари дивани и матраци, превърнати от "добри съседи" в къщи на бездомните кучета в кварталите са на всяка крачка.

Общи условия

Активация на акаунт