Игрите във Facebook

• 50 804
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Аз да питам за тржъра тия карти дето се купуват с доларите има ли нещо интересно в тях  newsm78,вече 2 минах и не открих никакво съкровище,само злато,да знам дали да се набутвам  Thinking

# 571
  • UK
Те се водят Gold series и са само злато, има и Fruit series - с плодове. Simple Smile Нямат съкровища. Simple Smile

# 572
Те се водят Gold series и са само злато, има и Fruit series - с плодове. Simple Smile Нямат съкровища. Simple Smile
хм,много тъпо,значи няма да ги купвам,нищо от тях не ми трябва,мерси за отговора   bouquet

# 573
И аз да питам за Ресторант Сити на Зинга!
Та от 2 дни са ми невидими сервитьорите и готвачите, че и клиентите на ресторанта. Как да ги направя видими? Иначе продавача на зеленчуци го виждам.

# 574
  • Italia
Рошавата фея, мерси, нямам допълнителни паспорти. Във форума им пишеше, че на всеки "избранник" за бета версията дават още три паспорта, да покани приятели. Да, обаче моя паспорт го получих като събрах трите предмета, явно не съм от богопомазаните Simple Smile)

kikoikris, има смисъл да купуваш от fruit сериите - трупаш плодове и поне според други играчи е по- на сметка да си купиш карта с долари, вместо health pack. Аз не съм пробвала обаче. Покопах на голямата карта и успях да изкопая половината, паднаха ми се доста плодове, няколко боклукчета и един календар Simple Smile

# 575
  • Ботевград
imam edin pasport za mafiqta ...ako nqkoi iska i o6te nqma !
 можете ли да ми кажете дали може да се съхрани по някакъв на4ин и да се изпрати после ? ....
Ако не го пратиш си се съхранява, вече има и опция като правиш задачи да спечелиш още паспорти, въпреки че вече май няма хора с неотворен Бангкок .. аз имам 16  Laughing на някой ако му трябва да казва  Whistling

# 576
  • София
Някой играе ли на зоопарка през Birthday cards. Трябват ми спешно 2 животни за нивото Ноев ковчег, които се хващат само от стената Praynig

# 577
imam edin pasport za mafiqta ...ako nqkoi iska i o6te nqma !
 можете ли да ми кажете дали може да се съхрани по някакъв на4ин и да се изпрати после ? ....
Ако не го пратиш си се съхранява, вече има и опция като правиш задачи да спечелиш още паспорти, въпреки че вече май няма хора с неотворен Бангкок .. аз имам 16  Laughing на някой ако му трябва да казва  Whistling

Кажи ми моля те, кои са тези задачи

# 578
  • София
Мрато за кои задачи питаш, за тези които ти дават паспорт, който да пратиш или за тези които трябва да изпълниш преди да получиш паспорт за Банког?

Златна, аз имам приятели, които играят мафията и още нямат паспорт, ако ми пратиш някой и друг паспорт имам на кой да препратя.

Иначе ми е интересно, как си разпределяте точките.
Аз слагам на енергията толкова, че да имам за две нива на ден.
Останалото разпределям за атака и жизненост и по- рядко за защита.
Обичам да играя в нападение, както в игрите, така и в живота.
И пак така, нямам навик да играя в защита.
Или както казват хората, атаката е най- добрата защита.

# 579
  • Galaxy 13197853088
Мрато за кои задачи питаш, за тези които ти дават паспорт, който да пратиш или за тези които трябва да изпълниш преди да получиш паспорт за Банког?

Златна, аз имам приятели, които играят мафията и още нямат паспорт, ако ми пратиш някой и друг паспорт имам на кой да препратя.

преди качвах 2 атака, 2 защита и 1 енергия
сега докато не мина 3-я път на боса, ще качвам само енергия. и без това не съм срещнал някой на моето ниво който да е с мафия малко по-голяма от моята мафия и да не го отупам ...

# 580
  • Spain
аз пък дори не мога 1 ниво да ка4а на ден .. как ги правите тези неща .. имам 350 енергия и пак наи много 2 нива на ден .. ако играя
ако някои ме иска в клана му да ми пише на ли4ни Simple Smile
сега вси4ко влагам в енергия да видим дали ще сполу4а Simple Smile

# 581

За тези които дават паспорта

# 582
  • Ботевград
Ами на различни задачи ми е давало паспорта, по принцип на задачите в Бангкок, опция луут е  Peace
http://1.bp.blogspot.com/_UklJXiWjQCI/S2LTaHskwaI/AAAAAAAABHY/xj … ort+Loot+Drop.jpg
Ето така се пада, но от различни задачи, както се пада и инвентара  Peace

АБе значи  #Cussing out няма нещо хубаво, което Зинга са направили и да не са го прецакали  Sick
Днес от мини енержито получих  Joy hahaha Joy #2gunfire 1 ITR и това ми беше, егати щурото  #Crazy

Иначе скиловете ми са така

Attack:     300
Defense:    305
Health:    320
Energy:    2900
Stamina:    125

3-4 нива на ден минавам, ако играя редовно, до 5 стигах с мини енержито и XP то от gift hous-a  Sunglasses
Минах 1 и 2 ниво в Бнагкок и сега отново съм заключена ... казва ми да очаквам епизод 3 скоро ...  ooooh!

# 583
  • Spain
Златна зна4и на мен ми е по интересно  Simple Smile , щото толкова имам за минаване от зада4ите , 4е просто няма как да не играя всеки ден Simple Smile
 а кои са идеалните предмети за атаката и дефенса (тези по три които са отгоре) - нали автомати4но взема най силините или могат да се сменят ? 

# 584
  • Ботевград
Отвори на битките, убий някой, отвори ( show all items used ) и ще видиш кои са ти най-силните предмети, които ти сформират атака и дефанса, трупай от тях.

Общи условия

Активация на акаунт