Игрите във Facebook

• 50 805
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Кафето, го играя много рядко, но врата си я прибирам. Така никой не влиза, когато няма за ядене. Wink

# 61
Е само аз ли играя Island Paradise ? Играя и Cafe World , Roller Coaster Kingdom и фермата .

И аз я играя, не си сама Grinning Grinning Grinning

и аз  Mr. Green
а трежър мания не съм играла,но щом казвате сигурно е интр.,отивам да проверя  Mr. Green Crazy

# 62
Я да ви питам нещо за тоя аквариум.
Започвах я, гледам си рибите и по едно време не ми дава да си купувам повече риби и следоватлено събрах пари за по големия.Все си мислех че рибите ми ще се преместят, а те са си в стария.Какво трябва да направя-да гледам и двата аквариума или има начин да ги преместя.
Благодаря предварително Hug

# 63
  • София
Предполагам, че питаш за играта Fish Ville, защото има няколко игри-аквариуми във Фейсбук.
Ако е за Fish Ville, не можеш да местиш. Рибките могат да са 50 броя във всеки аквариум.
Във Fish World също можеш да си купуваш нов аквариум, но там няма ограничение за броя на рибките - можеш да я пробваш, не е по-различна от Fish Ville. А във Happy Aquarium можеш да си разширяваш аквариума, но и там в един момент мястото ти става ограничено.

# 64
А във Happy Aquarium можеш да си разширяваш аквариума, но и там в един момент мястото ти става ограничено.
Е за това питам, купих си втория аквариум.Доколкота разбирам трябва да гледаи малки които си имах и сега да пълня и по големия така ли.Не може да сипреместя рибите в новия.Или варианта е да си продам всичко от стария и да си накупя наново във новия.
Иначе играя и Fish Ville Peace

# 65
  • София
Happy Aquarium  ми беше най-тъпичка от всичките аквариумни игри точно заради това ограничение.
Спрях да я играя от около месец. Дори не знаех, че вече може да се купува нов аквариум. Нека да каже някой, който я играе.
Лично аз допускам, че не би могла да местиш рибките от един аквариум в друг. Досега не съм срещала игра, в която това да е възможно. И най-вероятно ще се наложи да направиш именно това:

Или варианта е да си продам всичко от стария и да си накупя наново във новия.

Т.е. да си поспестиш малко пари и да пуснеш рибки както в стария, така и в новия аквариум.

# 66
Благодаря ти много, Hug
Но нещо не ми допада това, да продавам постоянно и да правя нови аквариуми.Май и аз ще я зарежа Thinking

# 67
Никой ли не играе PetSociety?!Аз почти всички съм ги пробвала и съм се занимавала с тях,но тази си ми остана любината! Heart Eyes

# 68
  • София
Нещо ми е грозна тая Pet Society - не ми харесва графиката и не я играя.
Вместо нея играя RockYou Pets, където всичко е направено 100 пъти по-сладурско, а принципът й на игра е същият.
Другата още по-готина е Super Pocus, която за съжаление е все още Beta и няма много неща в нея, но с времето сигурно ще пуснат  Heart Eyes.

# 69
vesy1 можеш да си разширяваш аквариума с EXPAND,риби както и всичко останало, можеш да местиш в друг аквариум-цъкаш на рибата и отстрани в дясно има едни стрелки- и така правиш размяната Simple Smile.

# 70
Е аз вече продадох нещата от стария и си направих нов.За другия път ще знам.Мерси Peace

# 71
Айде запалих се по тоя трежър  Mr. Green,я който е по-наясно да обясни какво става като се събирт тия съкровища  newsm78 и всъщонст това е целта на играта,да отвориш всички карти ?И друго ме интересува,как да пратя сърчице на приятелите ми  ( helth ) само от откритията ми дава да подарявам  Thinking

# 72
eli_vivi а сега първия аквариум как да го махна, за не ми се отваря първо той при стартиране на играта

# 73
Айде запалих се по тоя трежър  Mr. Green,я който е по-наясно да обясни какво става като се събирт тия съкровища  newsm78 и всъщонст това е целта на играта,да отвориш всички карти ?И друго ме интересува,как да пратя сърчице на приятелите ми  ( helth ) само от откритията ми дава да подарявам  Thinking

Събираш колекции от по 5 съкровища и ги даряваш на музея, за което получаваш бонус- М$. Нови карти се отварят, като минеш ниво- купуваш си ги и играеш. Целта на играта и мен ме затруднява да я определя... май основно да ни забавлява, предоставяйки ни няколко рзлични игрички обединени в една по- обща?  newsm78 Healt Kit пращаш като кликнеш на "Send health kits to my team" долу вдясно до сърчицето. Недостатък е, че може да се ползва само веднъж на 24 часа, независимо колко от съотборниците ти са ти пратили.

Тези М$, дето ги споменах по- горе служат за да си купиш допълнителен Healt Kit (мисля, че струва 9М$), или сандъчета със съкровища (не помня колко струват). На картите като влезеш в меню Maps, можеш да видиш колко квадратчета общо е всяка карта, колко си разкопала до момента и колко процента е завършена картата (ако си я купил и започна, иначе виждаш само бр квадратчета естествено), напр.: "Tiles searched: 219/220 (99%) " Също така на всяка карта е отбелязано каква е вероятността да има съкровища или злато (пари) в нея- пример: "Treasure density: high      Gold density: very high "

Понякога, за да разкопаеш някъде в картата се налага да се купи динамит, капан за плъхове и т.н. Това става от меню "Inventory", влизаш в "Items". В същото меню, но в "Supplies", можеш да намериш и плодовете, които си намерил, докато си копал из островите, но не си изял в момента, в който си ги открил. Могат да се консумират по всяко време.

Имаш и т.нар. "Wish list", в който можеш да добавиш до 5 предмета, които търсиш и един вид "обявяваш" на съотборниците ти, че ги търсиш и им даваш възможност да ти го пратят. Добавяш предмет към списъка по следния начин: в меню "Treasures" можеш да видиш всички колекции, на които си намерил поне по 1 предмет, когато искаш да обявиш някой предмет за желан от теб, кликваш на "Add to wish list ", ако искаш след време да го махнеш (ако някой ти го прати или го намериш, той автоматично се маха от списъка), кликаш на "Remove from wish list".

Aз в момента съм на 36-то ниво, тая вечер може и 37-мо да стигна  Mr. Green

п.п. моите мили съотборнички няма ли скоро да си обновяват списъците?  Whistling

# 74
Корал4е,много ти благодаря за из4ерпателния отговор   bouquet
ако си минала картата Падлок бий4,кажи моля те как отключи тия кобри  newsm78,иска ми 5 спринцовки,дава ми да ги купякупвам и хоп ни6то не става  #2gunfire,похарчих към 5000 $ а нищо  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт