Игрите във Facebook

• 50 835
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
  • UK
Аз така и не се впечатлих от рециклирането. Не робувам на вещи, купувам си и пазя нещата, които харесвам, от тези, които харесвам повече купувам по няколко бройк. Принцеското легло, което струва 15 000 не бих си купила от магазина, твърде скъпо ми е и не ми харесва особено, купих си черното кралско легло, което беше седмично, но след това ми подариха същото, но розово, и него си държа в спалнята, иначе имам сигурно 20 вида легла. Simple Smile 4999ки натрупах по едно време, когато продавах новите неща в златните кутии, на първия ден от появяването си (обикновено петък) се продаваха за 2х4999, а веднъж дори продадох един предмет за 5х4999. Отдавна не се занимавам, обаче. Simple Smile Почти нищо не продавам, не си струва парите, рециклирам само плодовете от дърветата. Simple Smile

# 166
имате ли кафе  newsm78,аз нещо не мога да вляза  Rolling Eyes

# 167
  • София
Има кафе но пише и следното

Cafe World will be down for maintenance on Wednesday, December 2, 2009 10:00 PM Pacific (Thursday, December 3, 2009 at 06:00:00 AM GMT/Zulu) (Thursday, December 3, 2009 at 2:00 PM Hong Kong/Singapore) or, to check the time for cities near you, click here: http://---shoretner923-4KyW2n. The estimated time down is 1 hour. We apologize for any inconvenience to your gaming schedule. The Cafe World Team wishes to thank you for your support!

# 168
Имам въпрос за трежъра - иска ми 6 bugs net и ме праща в inventory но там ги няма.
Как да го взема?

# 169
Търся съседи за - island paradise , cafe world , ferm Vill, ferm lil, Burn buddy - rossy_f@abv.bg

# 170
Имам въпрос за трежъра - иска ми 6 bugs net и ме праща в inventory но там ги няма.
Как да го взема?

в inwentory разгледай горе има няколко линка има един items с едно като зъбно колело, отиди там и ще ги намериш.

# 171
Как да го взема?

в inwentory разгледай горе има няколко линка има един items с едно като зъбно колело, отиди там и ще ги намериш.
появяват се като минаваш нивата  Peace

# 172
# 173
  • Den Haag
Хе хе, запалих се по Трежър мания, засега съм на 5то ниво  Embarassed в самото начало, давайте съвети моля разни трикчета ако има цялата съм в слух  Hug Flutter  bouquet

# 174
Хе хе, запалих се по Трежър мания, засега съм на 5то ниво  Embarassed в самото начало, давайте съвети моля разни трикчета ако има цялата съм в слух  Hug Flutter  bouquet
аз съм на 50 ниво и ми останаха само слаби карти и тъй като много бързо свършва енергията,пък искам да си запълня колекциите гледам да отварям такива скали,статуи,лодки,там винаги има съкровища или злато и дава повече ХР  Peace,а на повечето дървета има плодове  Peace

# 175
Аз имам кафе, да.

# 176
  • Den Haag
аз съм на 50 ниво и ми останаха само слаби карти и тъй като много бързо свършва енергията,пък искам да си запълня колекциите гледам да отварям такива скали,статуи,лодки,там винаги има съкровища или злато и дава повече ХР  Peace,а на повечето дървета има плодове  Peace
Благодаря ти   bouquet
А когато продам колекция нали дава по 1 долар, какво да правя със събраните долари да купувам съкровища или.....

# 177
Благодаря ти   bouquet
А когато продам колекция нали дава по 1 долар, какво да правя със събраните долари да купувам съкровища или.....
не,най-добре е да си купваш енергия - health kit ,зая да играеш,ако даравяш на ден много съкровища ти дава повече долари,по 3-4  Peace,виж и на профила медалите,като ги събираш пак ти дава долари  Peace

# 178
Благодаря ти   bouquet
Или си купуваш Healt Kit, или сандъци със съкровища... Аз бях насъбрала около 200 долара и все за съкровища ги пръснах, падат се хубави неща, но щом си все още в началото те съветвам да купуваш или Healt Kit или да ги събираш за малко по- късно, като понасъбереш повече неща от колекциите. Simple Smile
Аз съм на 70+ ниво (т.е. знам, че съм над 70, но не се сещам кое по- точно) и както гледам някои от съкровищата няма и да ги намеря,  че имам още само карта и 20-тина квадратчета на една друга и до 2 дена ще свърша всичко, а не знам кога пак ще пуснат нови карти. Sad

# 179
Коралче,а тия съкровища,които си копуваш какво дават  newsm78,стават ли за колекциите  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт