Игрите във Facebook

• 50 801
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,
от скоро с мъжа ми играем Country Life и сега си търсим съседи.Ако някой иска да ни добави:
joana_doychinova@abv.bg  и  patci_007@abv.bg
Много благодаря!

# 631
  • Ботевград
на някой да му се намира валентинска татуировка че само нея не съм намерил
И аз  Grinning
Обаче мисля, че ще я даде като запълним на 100 % задачата от началната страница  Whistling

# 632
  • Galaxy 13197853088
не мисля, дава разни докато се бъхтем, и нея ще я дава но най-рядко.
аз задачата я подпуках по на 24ч и да видим.

# 633
  • Ботевград
на някой да му се намира валентинска татуировка че само нея не съм намерил
И аз  Grinning
Обаче мисля, че ще я даде като запълним на 100 % задачата от началната страница  Whistling
Грешка  Laughing и карти ми трябват, някой ако има да казва бързо  Sunglasses

# 634
  • Ботевград
не мисля, дава разни докато се бъхтем, и нея ще я дава но най-рядко.
аз задачата я подпуках по на 24ч и да видим.
Не е така - като отвориш на самата колекция и дава къде да ги търсиш - едни са в битки, други в задачи, а на татуировката препраща на задачата от 1 страница !!!  Heart Eyes

# 635
  • Galaxy 13197853088
Stolen Heart , Box of Chocolates , Love Bear , Valentine  имам по повече от 2
картите къде ми ги даде ....  ooooh!

# 636
  • Ботевград
Новини  Mr. Green

Значи татуировката се пада от първата задачка за 5 минути, както и колата  Laughing

Attack 21
Defense 12

От 12 часа или втората задача се пада пича зад щорите  Joy Joy Joy Joy

Attack 9
Defense 22

И от 24 часа това розово - лилаво оръжие  bowuu

Attack 19
Defense 30

Късмет на всички  Heart Eyes

# 637
  • София
Мерси за информацията.
Аз днес не съм играла и съответно още нищо не съм събрала.
Всъщност пуснах един уиш лист и ми пратиха мече май.
Но до толкова - отивам да играя и утре пък да видим.
Все пак до 16 има време да събера екстрите.

Редактирам.
Всъщност съм получила 3 мечета. И в момента, в който почнах да воювам получих 4то.

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 18:31 от mmm_

# 638
  • София
Сега, новият фейсбук нещо бъгяса филтрите или поне не са както бяха лесни и достъпни.

Направих кратки линкова за достъп до публикациите  на определени игри.
Страшно ми е удобно при вампирите, където имам не повече от 20 активни играчи и обирайки ковчежетата два пъти дневно, все има какво да си взема.
При мафията не е точно така, но също го ползвам.
Направих и за pet society опециално за Госпожица Мърморана, понече пита преди време.

Вампири http://www.facebook.com/home.php?filter=app_25287267406

Мафия  http://www.facebook.com/home.php?filter=app_10979261223

pet society  http://www.facebook.com/home.php?filter=app_11609831134

# 639
  • UK
Уау, много ти благодаря. Наистина си беше трън в... Глутиус максимуса... да търсиш кой какво е поствал по стената, половината неща не излизат, другата половина както си искат, така излизат... Много благодаря.

# 640
  • МАРС
Аз пък направих една глупост.Исках да махна от профила си картинката на кафето и отидох на страницата,откъдето ставаш фен и натиснах блокирай приложението и нито мога да вляза,нито на стената имам публикаций за него,нито подаръците идват,пробвах как ли не да вляза и ми отваря че съм заредила грешен адрес SadВлязох в на една приятелка кафето,копнах адреса на сайта и като го сложа ме праща на началната страница на фейса!Рових в настройките на приложенията и там никъде го няма!Имам нужда от помощ!Някой ако знае как да го оправя ще съм му много благодарна  bouquet

# 641
  • Ботевград
От Настройки - Настройки приложения  Grinning

# 642
  • София
Hada Despeinada да те питам тук трябват ли ти още лилии за вампирите.
Аз събрах 42, а мисля че ще ми трябват не повече от още 36 излишните не мога да ти пратя на приятел.
Та ако не ти трябват, казвай да не ти пращом повече.

# 643
  • Spain
MMM пращай когато можеш 4е имам само 12 - ти правиш ли "лилит" за магиите- в елдерс е последната отметка - там ако искаш да вземеш и 3-те бая лилии ще отидат , аз за първата съм на 42 процента и на следващото кликане за зада4ата ве4е иска 5 лилии ..сложна работа да кажа направо неизпълнима
 за Мафията - може ли някои да ми прати Валентика - първото сърце ,което всъщност е от колекцията такова нямам събрала съм едни кутии с бомбони ,едни ме4ета Simple Smile но някои неща просто не ми излизат - кутията с органите я нема никаква  и някои полу4авал ли е тези увяхналите рози , незнам има ли смисъл да пращам от тях ?

# 644
  • София
Днес навсякъде пише да не се пращат розите, като подаръци, че измествли по силните оръжия.
Иначе аз освен мечата друго нямам в колекциите.

А задачата с лилиите я правя в момента съм на 70%, следващ клик 8 лилии, в зависимот колко хора ми помогнат, ми остават още два или три клика. За това съм сигурна, че лилиите ще ми стигнат.

Общи условия

Активация на акаунт