Игрите във Facebook

• 50 798
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
  • Galaxy 13197853088
MMM пращай когато можеш 4е имам само 12 - ти правиш ли "лилит" за магиите- в елдерс е последната отметка - там ако искаш да вземеш и 3-те бая лилии ще отидат , аз за първата съм на 42 процента и на следващото кликане за зада4ата ве4е иска 5 лилии ..сложна работа да кажа направо неизпълнима
 за Мафията - може ли някои да ми прати Валентика - първото сърце ,което всъщност е от колекцията такова нямам събрала съм едни кутии с бомбони ,едни ме4ета Simple Smile но някои неща просто не ми излизат - кутията с органите я нема никаква  и някои полу4авал ли е тези увяхналите рози , незнам има ли смисъл да пращам от тях ?

изпратено

# 646
  • Spain
MMM пращай когато можеш 4е имам само 12 - ти правиш ли "лилит" за магиите- в елдерс е последната отметка - там ако искаш да вземеш и 3-те бая лилии ще отидат , аз за първата съм на 42 процента и на следващото кликане за зада4ата ве4е иска 5 лилии ..сложна работа да кажа направо неизпълнима
 за Мафията - може ли някои да ми прати Валентика - първото сърце ,което всъщност е от колекцията такова нямам събрала съм едни кутии с бомбони ,едни ме4ета Simple Smile но някои неща просто не ми излизат - кутията с органите я нема никаква  и някои полу4авал ли е тези увяхналите рози , незнам има ли смисъл да пращам от тях ?

изпратено

мерси разбира се и за това- пратил си ми татуировката - Simple Smile и нея нямах Simple Smile ...Валентинката сърце е в безплатните подаръци първата - преди малко я полу4их  и нея
увяхналите рози - лоша работа - пратиха ми и не искам пове4е -  Simple Smile  .. 4удя се само ако правиш обратен статус ..т.е. в "-" има ли награда .. примерно да 4укна -100%

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 16:44 от Hada Despeinada

# 647
Аз пък направих една глупост.Исках да махна от профила си картинката на кафето и отидох на страницата,откъдето ставаш фен и натиснах блокирай приложението и нито мога да вляза,нито на стената имам публикаций за него,нито подаръците идват,пробвах как ли не да вляза и ми отваря че съм заредила грешен адрес SadВлязох в на една приятелка кафето,копнах адреса на сайта и като го сложа ме праща на началната страница на фейса!Рових в настройките на приложенията и там никъде го няма!Имам нужда от помощ!Някой ако знае как да го оправя ще съм му много благодарна  bouquet

Здравейте, и аз имам същия проблем, само, че с Мафията. newsm45 В настройките на приложенията я няма - буквално потъна в дън земя.
Моля, ако някой знае как да разблокирам приложение да сподели.

# 648
  • София
diada
от настройко - настройки приложения - горя най дясно
падащ панел търсих мафията и от там я заблокираш едни чафки се слагат, за да публикува съобщения.

Това с розите е както се случи и аз получих три или четири пъти.
Но съм на път да стана 100% за не знам кой път, чудя се има ли смисъл.

Не знам дали можеш да стигнеш отрицателни проценти.

Иначе и на мен ми остана татуировката и колодата. Тръгнарла съм на просия, че нямам много време тия дни.
Ама все си мисля, че до 16 ще ги събера.

Labrador какви са тези войни. Преди да се вслюча, вече свършила, та са ни и отстреляли. Joy Joy

# 649
  • Galaxy 13197853088
защо не казвате за боя в банкок ... първо трябва да биеш само едните докато направиш 1500, а после да почваш другите

Цитат
Labrador какви са тези войни. Преди да се вслюча, вече свършила, та са ни и отстреляли.

ба ли маааму  свършват за секунди

# 650
  • МАРС
Аз снощи се оправих сама и определено я нямаше в приложенията ми играта,върви на настройки на сигурността и там ще видиш че си я блокирала и можеш да си я отблокираш!Сега пък имам друг проблем,нямам Concealables cameras в Мафията и не мога да си довърша работата,прося от съседите но никой не праща,а пък изписва че не мога да си купя,защото са от loot.Някой ако има идея от къде да си ги набавя!?

# 651

sysko kid, много благодаря  bouquet

# 652
  • E-CLM & CH-VD
Сега пък имам друг проблем,нямам Concealables cameras в Мафията и не мога да си довърша работата,прося от съседите но никой не праща,а пък изписва че не мога да си купя,защото са от loot.Някой ако има идея от къде да си ги набавя!?

От ниво Enforcer (lvls 13 - 17) и там Rob an Electronics Store, дава телефони, камери и лаптопи

# 653
  • Spain
и аз не знаех за  битките - аз си се бия "умерено " ту с едните ту с другите и то4ките ми са по равно - около 200 и за 2-та . какъв е смисъла да стигнеш до 1500 - можеш да си купуваш от оръжията и т.н. ли ?
 аз пък разбрах защо стават тези минус 5% -защото когато изпраща някои има 2 опции или затворената метална кутия или в слу4ая сега бомбоните , ако изпрати някои бомбоните те пак пристигат като затворена кутия и ти смъква 5 % за сметка на това ти дава наградата . и аз ве4е не виждам смисъл защото имам 2 купидона и не дава нищо друго интересно

# 654
  • Galaxy 13197853088
ако биеш първо само едните ще ти трябват 750 битки за да го направиш него до край, тъй като дава по 2 точки в увеличение, а на другите не става минус. след това ще ти трябва още 750 битки за другия отбор , но това  ще ти намали на първия с 350 т. след това можеш да дигаш едновременно с 2 битки за по 1т и на 2-та или още 350 битки или общо 1850 битки.
ако качваш едновременно и на 2-та ще ти трябват 3000 битки

# 655
  • София
Ами изобщо не съм мислила в тази посока.
Минах първото ниво два пъти, веднъж за триадата и веднъж за якудза по 150 за всяка страна.
Тогава пуснаха битките и само воювам в Банког.
По близо 600 за всяка страна. Видях, че има бизнеси, които се отварят като стигнеш, някъде по средата.
И за това реших, така равномерно докато ги отворя.
А и довършвам последното ниво в Москва, докато разработя бизнесите в Банког.
Ама страшно ми хареса, как се воюва там и само там воювам.
Цък, цък, цък за едните, после цък, цъъък за другите.
Иначе това което си сметнал е точно така. Но само ако междувременно не изълняваш задачи.
Но и тях би могъл да минеш по два пъти до края за едната фракция и после да повторих по два пъти за другата.

Ами тези игри са си и тактически. Колкото и да са обявени на тъпи от други.

А видяхте ли класацията на мафията отдолу.
Аз съм на 123 ниво поделено от моята мафия.
А тя не е много голяма - малко над 400 човека.
А в тях има и сумати фермери, които цъкаха до 10 ниво, заради супер трактора.

# 656
  • Spain
ако биеш първо само едните ще ти трябват 750 битки за да го направиш него до край, тъй като дава по 2 точки в увеличение, а на другите не става минус. след това ще ти трябва още 750 битки за другия отбор , но това  ще ти намали на първия с 350 т. след това можеш да дигаш едновременно с 2 битки за по 1т и на 2-та или още 350 битки или общо 1850 битки.
ако качваш едновременно и на 2-та ще ти трябват 3000 битки
....aaaaaaa  ми то "бъбреци" трябвало да има 4овек .....добре 4е имало умни хора на този свят , които да могат да смятат .. по4вам само с едните да се бия и така ще ги загубя то4ките

# 657
Хайде,МОЛЯЯЯЯ Praynig Praynig Praynig
Никой ли не играе Country Life?
Аз и мъжа ми си търсим съседи!!!

# 658
Хайде,МОЛЯЯЯЯ Praynig Praynig Praynig
Никой ли не играе Country Life?
Аз и мъжа ми си търсим съседи!!!
ако искаш дай мейл,но само съседка мога да ви стана, влизам веднъж на 10 дена в играта, подаръци разпращам чат пат, и не държа да ми се пращат  Grinning

# 659

[/quote]
ако искаш дай мейл,но само съседка мога да ви стана, влизам веднъж на 10 дена в играта, подаръци разпращам чат пат, и не държа да ми се пращат  Grinning
[/quote]
ок,търсим съседи само
joana_doychinova@abv.bg
patci_007@abv.bg
Благодаря!!! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт