1001 нощи - приказката , която завладя сърцата ни , не може да свърши - 108

• 29 580
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Пенда, пожелавам на детето ти много здраве ,късмет и щастие,а на теб дълголетие,за да споделяте хубавите мигове  в живота си! newsm38

# 646
МИЛА ПЕНДИЧКА ,ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ЩЕРКАТА !!!
ДА И СЕ СБЪДНАТ ВСИЧКИ МЕЧТИ !!!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Tada Tada Tada  ura newsm59  ura Tada Tada Tada

# 647
Здравейте и от мен! По въпроса за депресиите на Халит, за които говори Гизем, а и gab. Много пъти съм си мислела, че тази "депресия" всъщност е лудостта му по Бергюзар, страстното влюбване, преоткриването й като характер - жизнерадостен, открит, искрен. Представяте ли си, Халит е интелигентен, чувствителен, не му е било безразлично как се чувства Гизем, в това съм сигурна, но другото е било още по-силно. Той е затварял сърцето си за нея, мислите му са били обсебени от една страстна любов, това е депресията, за която се говори. Колкото до близките му с психични проблеми - никога не казвай никога! Да чукаме на дърво! Като се е случило всичко това, дай сега и него да изкараме луд.  Бергюзар казва, че е весел, общителен, такива хора са открити за света, за природата, те са жадни за знания, за приключения, а и с такъв човек до себе си!!! Изразих се много простичко, но така ги усещам нещата.

# 648
Мила Пенда,да ти е жива и здрава,много щастлива и засмяна дъщеричката ти.Весели празници  party023

bdbaloni hbday baloni newsm59 newsm67  bigdance2  ura  Gift

МММММММММММ,много е вкусно,отличана домакиня си,ЗЛАНИ ТИ РЪЦЕ,Пендичка smile3501 newsm51

# 649
мила пенда много радост  и здраве на теб детето ти и цялото семейство.

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 13:46 от Gerkaa

# 650
  • Plovdiv

ПЕНДА ,  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК В СЕМЕЙСТВОТО ТИ !
НЕКА ДЪЩЕРИЧКАТА ТИ Е ВИНАГИ В ОТЛИЧНО ЗДРАВЕ И НАСТРОЕНИЕ!

# 651
  • Plovdiv

http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3128546

ПЕНДА ! МИЛА !    Това е подарък за дъщеря ти!

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 16:41 от mar_tomova

# 652
Lilims ,в поста си 560 към теб от вчера едва сега забелязах една своя грешка,която неприятно ме изненада,защото уж преглеждам всичко преди публикуване-едно "ли" се е наместило и то разваля сякаш смисъла на това,което съм вложила в поздрава си към теб.Извинявам се за това!  love001

# 653
Lilims ,в поста си 560 към теб от вчера едва сега забелязах една своя грешка,която неприятно ме изненада,защото уж преглеждам всичко преди публикуване-едно "ли" се е наместило и то разваля сякаш смисъла на това,което съм вложила в поздрава си към теб.Извинявам се за това!  love001

Мила,вчера го прочетох ,но изобщо не съм го забелязала,не се коси,добронамереността струи от поста ти,и теб те  е залюляла  Joyлюбовта към мойта синеока муза bowuuпростено ти е Joy
Благодаря ти  bouquet

# 654
  • В центъра на България
Здравейте генджаминки!!! newsm51 newsm51 newsm51

19 Kasım 2009
Има  интервю с ERGÜN DEMİR, тъй като е много голямо  с едно натискане на снимката  ще го видите и прочетете. Правя го с цел да не заема много място. На този адрес има и други стари интервюта с артисти участвали в "1001" нощи

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 16:56 от bab4i

# 655
  • В центъра на България
Пенда,

на дащеричката ти. Желая и здраве, защото без него нищо друго няма значение, несекващ стремеж към знание  и късмет, които да и помогнат да осъществи мечтите си.

# 656
  • В центъра на България

# 657
.

ГОСПОДИ УСПЯХ!!!!!!

НА  GONI,БЕЗКРАЙНИ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ТОВА,ЧЕ СИ НАПРАВИ ТРУДА ДА МЕ НАУЧИ!!!!!

НА  MAR TOMOVA I GERKAA  БЛАГОДАРЯ,ЧЕ МИ ПОСОЧИХА ГРЕШКАТА!!!!

# 658
надежда и аз много бърках докато момичетата не ме научиха. благодаря на всички за помощта.

# 659

Общи условия

Активация на акаунт