1001 нощи - приказката , която завладя сърцата ни , не може да свърши - 108

• 29 588
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • В центъра на България

# 601
# 602
# 603
# 604
  • В центъра на България

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 20:17 от bab4i

# 605
  • В центъра на България

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 20:18 от bab4i

# 606
Интервюто на Гизем  аз лично не смятам да превеждам. Нека да говори сега, докато Берг и Халит са на меден месец. Новата плоча, която е завъртяла е "С Халит не можем да останем приятели" . Погледнах коментарите след интервюто в "Хюриет" и ми направи впечатление, че за разлика от преди няколко месеца, когато повечето симпатии бяха на нейна страна, сега всички пишат, че им е писнало от всекидневните й интервюта, в които непрекъснато говори за Халит. Та толкова от мен... Simple Smile

# 607
Мерси Варна!  bouquet Поне разбрах горе-долу за какво иде реч!
Струва ми се, че жената не е много в ред, то бива, бива, ама толкова време мина вече....да вземе да си изгради живота!

# 608
  • В центъра на България
varna72 доста се чудих дали да  поместя интервюто  във форума, но нокрая вземах решение, че е важно да знаем какво се пише за артистите в пресата. Нали сме в клюкарника та лошо или добро трябва да сме информирани. За мен бившата жена на Халит съжалява много , че не е успяла да запази брака си, а е предпочела парите / то само с пари не се живее/ . Според мен е по добре да се помъчи да си изгради нов живот. В края на краищата човек се учи от грешките си. Халид няма да се върни, то е очевадно, но защо тя още храни надежди незнам. newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 21:32 от bab4i

# 609
varna72 доста се чудих дали да  поместя интервюто  във форума, но нокрая вземах решение, че е важно да знаем какво се пише за артистите в пресата. Нали сме в клюкарника та лошо или добро трябва да сме информирани. За мен бившата жена на Халит съжалява много , че не е успяла да запази брака си, а е предпочела парите /то само с пари не се живее/ . Според мен е по добре да се помъчи да си изгради нов живот. В края на краищата човек се учи от грешките си. Халид няма да се върни, то е очевадно, но защо тя още храни надежди незнам. newsm78 newsm78 newsm78

Не е проблем, че си поместила интервюто, но аз не виждам какво повече можем да научим от тази жена. Ако е вярно, че си е наела медийни експерти, по-добре да ги уволни, защото са един месец, с постоянните си интервюта, вместо привърженици, си спечели врагове. В началото беше в ролята на жертва и мнозина й съчувстваха, но с пространните си интервюта, в центъра, на които неизменно е Халит, само увеличава антипатиите към себе. Както се казва зорлем ще направи Халит и Берг жертви, защото това нейното си е жив психически тормоз. Берг не само не споменава името й в своите интервюто, но и по никакъв начин дори не докосва с коментар тази част от живота на Халит, в която Гизем е присъствала.

# 610
  • В центъра на България

# 611
  • В центъра на България

# 612
Момичета, по повод на интервюто на  Гизем и то от това, което научихме от превода на Varna!  bouquet  bouquet  bouquet
Изпадам в екстаз от възможността на Берг и Халит да изконсумират меденият си месец, макар и със закъснение! Радвам се за тях, както преди години аз се радвах за себе си! Обичам ги, възхвалявам ги, боготворя ги!  love001  love001  love001
Със сигурност тук може би ще ме упрекнат много, но аз казвам това, което мен ме гложди : нека не забравяме, че има и една наранена жена - каквато и да е тя! Наистина ако всяка от нас се постави на нейно място, как би преживяла всичко това отстрани!
Да той е женен - но изведнъж пламва нещо в него и то много голямо. Той е неспособен да върви против себе си и против чувствата си, които го заливат всяка една минута! Шапка му свалям, че на часа постъпва коректно спрямо жена си -  и развод! Това за мен е най-правилния изход!   bouquet  bouquet
Честно да Ви кажа на моменти я съжелявам Гизем! Но в никакъв случай аз на нейно място не бих се унижавала постоянно да съм във фокуса на прожекторите и да говоря за моето състояние, за положението си и т. н. А тя е винаги в медиите? Аз бих се покрила в миша дупка и колкото време ми трябва, ще си ближа раните и когато дойде момента ще изляза с гордо вдигната глава! Но това момиче, със сигурност не е като мен! Наистина просто я съжелявам! Да  в -  един момент тя е потърпевша, но живота ни предоставя толкова изненади, че наистина в един момент се забъркваш и единственото нещо в момента е да разсъждаваш с главата си!
Надявам се да не съм Ви доскучала, но това е мое лично мнение с което не искам в никакъв  случай да засегна някоя от Вас! Обичам Ви!  love001  love001  love001

# 613
  • В центъра на България
Нашето момиче е хубаво с интелигентно излъчване, а когато се засмее стопля душатата ти.

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 22:43 от bab4i

# 614

Общи условия

Активация на акаунт