Жената зодия Риби 11

• 20 709
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • В голямото море...Живот
Добро утро  Hug
Иве,много ме израдва новогодишното пожелание  Crazy
За рибешките състояния - чак ви завиждам.Аз изключвам,после изпадам в депресия и накрая вземам всичко в мои ръце....така де,ако не съм аз кой  Mr. Green

# 136
Луне,ако аз изохкам за нещо някога си,мрънкалата около мен почват:
"Ама и ти ли имаш проблем,и теб ли те боли" - ама ние не знаехме Rolling Eyes
Аз съм винаги добре,винаги в кондиция...па болежки йок Mr. Green
Толкова ми ми е гот,че не зная колко ми е кофти Crazy

# 137
  • Не от София.
Блазе ви,че можете да се опишете като характери!Аз си мислех,че типично по рибешки е да не знаеш кога какво правиш.Един път така,друг път-иначе.Приятелят много ми се сърди,че на елементарни въпроси се замислям и не давам отговор.Ми то при мене всичко е в зависимост от настроението.. newsm78
Не сте ли и вий тъй? Thinking

# 138
  • в страната на абсурдите
добро утро!как сте рибки-златоперки?

# 139
Добро утро, Силвър!
Солей, разбира се, че сме на приливи и отливи. Всичко зависи от настроението ми в момента, дали ми е спокойно и усмихнато или ядно, разтревожено, нервно......
Не че мога да се опиша в детайли, щото и аз понякога не се разбирам.... крайно рядко обаче се случва това.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 140
  • Не от София.
Еййй....голям кеф е да си в къщи.Взех си едно денче отпусчица,кафенцето е пред мене,Гала ме занимава с нейното "На кафе"...
Релакссссс...... Mr. Green

# 141
Здравейте рибчета.ААААА моля,моля за новогодишните пожелания. bowuu Нещо се ровках и попаднах на тях.Луне,кво да ти кажа.Това са си чисто рибешки настроения,обаче аз пък мразя да ми е напрегнато щото пуста интуиция,много силна бре.... Mr. GreenКато ми е напрегнато ,знам защо и знам и ка ще се развият събитията и се опитвам да се самозалъгвам,че няма да е така.Да ама не. ooooh!И ми се скофтя настроенитето и .....
Нелка ти силвър ли стана? WinkСребърната Нелка ли ще ти викаме вече? Laughing

# 142
да,силвър съм вече.няма само луна да е аполон? Mr. Green

# 143
да,силвър съм вече.няма само луна да е аполон? Mr. Green
Пък аз не разбрах, че ти си се сменила. Уф! Mr. Green Crazy Crazy Crazy Crazy
Викам си: - Ей, голям заплес съм, това момиче съм го пропуснала нещо.... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
 Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 07:53 от luna

# 144
добро ви утро!
е,вече е декември!моят син всяка сутрин като се събуди,пита дали има подаръци.чака с огромно нетърпение коледа.
радвате ли се като деца на коледа или ви е все тая?

# 145
Вече ми е все тая. Радвам се на децата, че те се радват на Коледа и на подаръците.
Добро утро, де.  Mr. Green

# 146
  • Не от София.
Добро утро!
От днес съм на коледен шопинг.Още не са наизкарали хубавите украси,ама искам да украсявааам...
Вие докъде сте с коледната подредба,хора? Laughing

# 147
Аз имам играчки и украса, ама не смея още да украсявам, че дребното ще ги овършее за нула бройки. Crazy

# 148
Нещо съм се отплеснала...
отивам да чета назад Crazy

# 149
аз още не съм украсявала нищо.

Общи условия

Активация на акаунт