Жената зодия Риби 11

• 20 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
За бира незная,но кайВето ще го ударя Hug

# 571
  • Не от София.
Уф,Дели,напомни ми за моите бъбречни кризи  Sick
И хем ме предупредиха,че не пия ли вода,ще ги получавам и на-пак съм като камила.За вода се сещам на деня веднъж.
Ти как си с течностите? Thinking

# 572
Уф,Дели,напомни ми за моите бъбречни кризи  Sick
И хем ме предупредиха,че не пия ли вода,ще ги получавам и на-пак съм като камила.За вода се сещам на деня веднъж.
Ти как си с течностите? Thinking
Аз пия много течности.Като жаба съм Blush
От дете съм с този проблем и винаги зимата ooooh!
На никой не пожелавам подобна болка.

# 573
  • в страната на абсурдите
добро утро!
желая скорошно оздравяване на всички,които са болни!
луне,аз затова не харесвах яслата-там водеха децата с антибиотиците и цялата група после болна.беше ми писнало всяка седмица да е болен!беше някакъв кошмар!
ivafara  ния как е?на една позната детето много често го болеше ухо,оказа се че е от сливиците.като ги махнаха,спряха проблемите с ушите.

# 574
  • В голямото море...Живот
Как сте рибки  Hug Heart Eyes
От последните постове разбирам,че има здравословни проблеми  Confused
Оправяйте се бързо!

# 575
Нелка,добре е Ния.Боля я ухото 1денлслагам си капки и сега,че трябвало 7 дена.Тя като се разсополеви,после/рядко/,я удря и в ушите.как сте вие?аз имам ядове на работа и не ми се пише.

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 14:48 от ivafara

# 576
  • Не от София.
.....имам ядове на работа и не ми се пише.
На този етап за проблемите в работата мога да напиша цял роман. Sick
Искам си перфектната година,дето ни я обещаваха всичките астролози пък!!  Crossing Arms

# 577
Цитат
Искам си перфектната година,дето ни я обещаваха всичките астролози пък!!  Crossing Arms
И аз Crossing Arms

# 578
# 579
И аз момичета,и аз!!!! ooooh! Crossing Arms

# 580
  • София
Здравейте рибки,гледам нещо аквариума болен и тъжен  Cry И аз нещо не съм много на кеф ама какво да се прави,надявам се да се оправим всички по бързичко и горе главите момичета няма да се отказваме  Hug

# 581
Та  Mr. Green Концертите ни сутрин и вечер в болницата приключиха днееееееес. За последно им пяхме.  Mr. Green Махнаха абоката. Вената възпалена.  ooooh! Обича хармонията туй диваненце, проумях го. Mr. Green Едната му ръка обинтована, та другата не мой тъй да си остане гола голеничка.   Naughty Залепи я на печката и снощи един час съм плескала с мас, прополис и крем за изгаряне....... И в същото време духам на ръката. Ха съм спряла, ха е викнал: - Духай мамооооооооо, духай!  Crazy Хем ми беше мъчно, че го боли, хем ми беше смешно, к`ва картинка бяхме.  #Silly Поряза се също така, да не скучая се погрижва....  Blush
Та, днес като рече и отсече докторът : - "Край! Няма повече антибиотик!"   ...на мен ми светна.  Grinning ...... `ма не би!  ooooh! Сега се изприщи цялото..... Май ще излезе някаква шарка.... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Отказвам да се опъпчвам на дърти години!  Naughty Дано да съм я карала.....  newsm78 И ся че налегнаха едни питанкииииииии....  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Прочетох ви. Я, горе главите! Naughty Crazy Mr. Green
Днес поизразходих малко енергия!

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 11:32 от luna

# 582
  • София
Малко лииииииииииии  Cry
Трудно е да бъдеш майка  ooooh!
Но ако устискаш на напъна, берекета е несравним  Peace

# 583
Луне,Луне ooooh!
 Утре ще ми го пуснеш да го видя Party
Красивия ми той Heart Eyes
Пращам виртуална целувка на всички риби и дева в темата Laughing Heart Eyes

# 584
  • София
Луна поне не ти е скучно.Така ме разсмя за закуска,ма после ми стана жал.Разсмях се защото моята малка е на 100 % същата беляджийка.А се обърнах за 2 минути а ги е сътворила едни  ooooh!.Момичета иначе няма да разберем че сме родители а и как ще остареем.  HugАко е шарка,заради антибиотиците е била подтискана,така че дай му парче шоколад и ако е шарка ще избие. Peace Няма да ти е приятно ама какво да се прави.

Общи условия

Активация на акаунт