Жената зодия Риби 11

• 20 690
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
suni4ka,добре си ни дошла Hug
Иве, кажи ти нещо Mr. Green
Луне,днес няма да ти честитя Whistling Mr. Green

# 406
Дели  Hug Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

suni4ka, добре дошла!  Hug Благодаря!  Blush
Някой ми липсва в картинката........
Нур отдавна не пише.....  newsm66
Мария ми липсва тоже..... Дано си добре и дъх да не мож си поемеш от работа, Миме!!!!!!  Heart Eyes
Аз в една друга тема вече писах..... не ща да сговнясвам навсякйде, отдето мина.... затуй не пиша....не съм в кондиция.... Таман се изкатерчих от предната дупка и се сгромолясах в следващата.... ся пак ша са калям да пълзя нагоре.....уф, че далечко ми се види.... Mr. Green Crazy
Ловя ви.

# 407
Ами Дели,ето казвам.. blahblah blahblah blahblah хахахаха,ами аз миналия път дадох тема за разговор,но явно не проявихте интерес.Някой ако се сети нещо да казва.Или имаме си нова рибка в аквариума-добре дошла  Hug-ако иска тя да даде тон за песен. Wink
Луне,и да ни броиш и дане ни броиш,окапваме като круши.Кажи в коя тема какно си писала.Може пък да доразискваме нещо тук.

# 408
Ами Дели,ето казвам.. blahblah blahblah blahblah хахахаха,ами аз миналия път дадох тема за разговор,но явно не проявихте интерес.Някой ако се сети нещо да казва.Или имаме си нова рибка в аквариума-добре дошла  Hug-ако иска тя да даде тон за песен. Wink
Луне,и да ни броиш и дане ни броиш,окапваме като круши.Кажи в коя тема какно си писала.Може пък да доразискваме нещо тук.
Иве, може да доразискваш... Писах, че се чувствам като говно връз торта. Crazy

# 409
Тамън Луне,всички да те виждат. Laughing Mr. Green Mr. GreenБазикам се.Да не се обидиш. HugАз пък съм толкова отвеяна,че даже не знам за какво ми се говори. Rolling EyesМалко ни е рано за дупка.Ровя като шашава из тоя фейсбук и играя разни игри,да минава времето по-бързо.След малко ще мина на белот. WinkКажете нещо,че умирам от скука. Sunglasses

# 410
Иве,имаш ли профил в бука Whistling
Луне,и до шия да е водата,пак горе главата Hug

# 411
Имам Дели.Ще ти го пратя на лични.Който иска да каже.

# 412
  • София
Добре дошла и на новата рибка,таман има още малко място  Hug.Момичета как сте днес,мен вече ми е по добро настроен ието и съм се захванала с едно месене,чак да ме пита човек от къде ми дойде  hahaha

# 413
  • Не от София.
Доколкото помня 2010 г.щеше  да е връх за рибите.Даже самата аз четох и писах тук,че ще е най-най....
А пък ако знаете как започва моята  Sick

# 414
  • София
Доколкото помня 2010 г.щеше  да е връх за рибите.Даже самата аз четох и писах тук,че ще е най-най....
А пък ако знаете как започва моята  Sick

Я горе главата ,аз тогава какво да кажа почнах с болестите и не се спрях ама няма се даваме.Веднага изпъчи гърси икураж това е.Ще те гушна та да ти мине  Hug

# 415
То ще да е толкоз прекрасно, туй дето се е запътило към назе, че ни подготвя отсега животецът, да не му сварим после да се нарадваме... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Няма да ви гушкам, ще ви напляскам! Войнствена съм. Таман да си го изкарам на някого, пък и с окуражителна и възпитателна цел...  Whistling Whistling Whistling

# 416
  • София
Луне давай мила,аз като съм ядосана готвя и то много  hahaha Моя мъж като се прибере и веднага усеща и с двеста изфирясва от нас.После ми звъни по телефона да пита минало ли ми е,за да се прибира  Joy.
Каквото има да става ще става,няма как да го избегнем нали!

# 417
Не, няма. Гадничкото е, че го усещам, пък се чувствам слаба да го предотвратя.... ако е лошотия... Crossing Arms

Признавам си, като съм побесняла и мен ме заобикалят.   Flutter Blush

# 418
Добро утро!

Айде на кафето Crazy

# 419
Добро утро.Какво сте се наежили и отчаяли?я горе главата.В този живот винаги има падения и възвишения.Казвам го от опит,който не се съмнявам,че и вие имате.Но ви подсещам ,че след лошото идва и добро. А сега кажете как сте днес?

Общи условия

Активация на акаунт