Жената зодия Риби 11

• 20 681
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро.Какво сте се наежили и отчаяли?я горе главата.В този живот винаги има падения и възвишения.Казвам го от опит,който не се съмнявам,че и вие имате.Но ви подсещам ,че след лошото идва и добро. А сега кажете как сте днес?

Като всеки ден- мокри Simple Smile (шегувам се)

Екстра съм,като изключим многото работа Sad

# 421
Добро да е!  Hug
Заведох Пламко на ясла за сефте.  Crazy Беше много въодушевен милият.  Mr. Green Мислеше, че ще ходи на чилище с бате. Нарами раницата и хукна.  Joy Joy Joy  Много държеше да говори по туфона на директорката. Mr. Green
Засега няма още рев. След малко ще ходя да го вземам.... Да видим утре, как ще е положението. Rolling Eyes
 Heart Eyes Аз съм си ошашавена още, ама ще ми мине, като се заловя за сламката.... малко ми требе на мене. Mr. Green Очиствам се още от душевната шлака. Crazy

# 422
Хахаха,Даничка,това е хубаво ,че се шегуваш.Значи ситуацията не е съвсем зле.Ама забелязвам0че това рибките честичко изпадаме в такива настроения да и много се самоанализираме,което ни пречи да видиме света в реалната му светлина.Докато излезнеме от този ни унес ,нещата са се променили коренно.Погледнете например в темата на скорпионките.Ами при тях няма такова нещо.Теса толкова уверени в себе си и дори не допускат ,че може да са в грешка за нещо.За тях винаги виновния е друг за нещо си.А не те. Rolling EyesА ние винаги търси ме вината първо в себе си.Пусти рибешки характер.Аз лично много се дразня на себе си за тези си черти.

# 423
Лунка,спакайно.И аз така се шашках за Ния.децата са оправни и бързо се адаптират.Нелка-която нещо ми се губи напоследък-тогава ми даде много хубав и отшителен съвет,когато Ния тръгна на училище.Много й благодаря за което. HugТака че Луне,споко.

# 424
И квоооо Whistling

# 425
Иве, хич не съм съгласна с тебе!  Naughty Много реално преценям ситуациите. И смея да си вярвам, че отчитам винаги моите грешки, но и тези на околните.  Whistling  Минусът е, че много, много търпя за да не наранявам.... но в един момент всичко натрупано се отприщва със страшна сила, и то от някоя лайняна клечка. Mr. Green И тогаз става мазало. ooooh!  Не знам, дали е чисто рибешка черта, но в такива моменти ставам безпощадна. Хич не се самообвинявам за всьо на тоя свят. Съобразявам се прекалено с другите, което в един момент се обръща срещу мен самата. Това ми е пробемът. Не поставиш ли граници на хората, ти се качат на главата. Mr. Green Не прощавам и съм отмъстителна.... Това скоро го установих.  Blush но само в случаите, когато усещам, че отсреща целенасочено се опитват да ме прекарат, излъжат, обидят, мачкат и прочие.... С кеф гледам отстрани, как не им се получава и беснеят, че не могат да ме озаптят и вкарат в техните си рамки.  hahaha hahaha hahaha
Не търпя командорене. Mr. Green Подобни опити отприщвата най-тъмните ми страни. Crazy

Ай, че трябва да излизам сега.  Crazy

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 09:42 от luna

# 426
Делииии   love001
Диването оня ден искаше да си пише пак с тебе..... и да се гледа.  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 427
Делииии   love001
Диването оня ден искаше да си пише пак с тебе..... и да се гледа.  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Другия път ще му крадна лъжицата Mr. Green Heart Eyes
Пиши после как е минал първия му учебен ден Hug

# 428
Върнахме се. Всьо в порядке. Ни ревал, много играл, ял, пил, допълнително даже си поискал... Mr. Green  рече, че утре пак ще ходи на чилище.  Mr. Green   Joy Joy Joy

# 429
Браво на детето Heart Eyes
Ай сега го доведете на едно кино Whistling

# 430
Диана значи като видиме мъжа ти надебелял да знаеме че си имала ядосан период  Joy
Ами тежко е около празниците и психически и физически. На мен например ми е много тежко ама поне с 2-3 кила ми е по тежко от колкото миналата година  hahaha ама ще се оправиме.

Деликейт благодаря за апетитното кафенце.

Да се представя значи аз съм работеща жена, разведена гледам си сама моите две хлапета с помоща на мама. Общо взето все сме на ръба, но в последния момент нещата винаги някак си се подреждат. Въпреки че е много мнооого трудно гледам доколкото е възможно винаги да се усмихвам на хората да им давам кураж, ако мога да им помогна с нещо та дори и със съвет. Събирам си, трупам си вътре в мен всичко защото никой не ми е виновен за нищо.

Момичета нещо с това необичайно време имам чувството че ме хваща пролетна умора  Joy hahaha

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 11:03 от suni4ka

# 431
Цитат
Събирам си, трупам си вътре в мен всичко защото никой не ми е виновен за нищо.

Ето една типична рибка Crazy
До болка ми е познато,ех.
suni4ka,кой е асцендентът ти?

# 432
Цитат
Събирам си, трупам си вътре в мен всичко защото никой не ми е виновен за нищо.

Ето една типична рибка Crazy
До болка ми е познато,ех.
suni4ka,кой е асцендентът ти?

Мдаааа! Типично. Mr. Green
Делиии, чакай да ударя джакпота и пристигаме с първа космическа... Whistling

Леля заминава за Унгария, та се договориха, като се върне да го направим това посещенийце... Mr. Green Те ще гледат филм, пък ние ще пием кайве. Ще пестим демек от кино. Joy Joy Joy Joy Joy

Ивееее, що мълчиш, опонирай ми де! Crazy Да става диалогче. Mr. Green Heart Eyes

# 433
За асцедента ми  newsm78 ами не знам кой е. Иначе това което Ивафара е пуснала за зодиите все едно за мен е писано. Много обичам природата, обичам да пътувам. Интуицията ми е много силна и много често предусещам какво ще се случи. На моментит без причина ме обхваща някаква тревожност. И също като Деликейт не обичам да ми се навлиза в пространството. Винаги се опитвам да се справя сама с всичко и само в краен случай моля за помощ ако няма друг изход НО изход винаги има няма неразрешими ситуации. Принципно не се бъркам на никой в живота и не давам и на мен никой да ми се бърка и да ми казва какво да правя. Всеки трябва да си изживее собствения си живот както си иска. Да изживее мечтите си и всичко барабар с последиците били те хубави и лоши така научава уроците на живота и се развива. Ей голям философ се извъдих  Joy ужасТ

П.П. Включително и децата ми си имат лично пространство оставила съм ги да си взимат решения ако сбъркат после ще си платят за грешките и повече така няма да правят това си е техния живот. Мога да дам някакъв съвет, но те си решават.

# 434
Съгласна,Луне Party
Ивата сигурно има работа и в бука я няма.
А на Мария ще и счупя кратуната Crossing Arms ще ни кара в Бургас ли да я дирим Crossing Arms

suni4ka,абе ти дан'си като мен скорпи Thinking много си приличаме  Heart Eyes
На коя дата си родена?

Общи условия

Активация на акаунт