Жената зодия Риби 11

• 20 674
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
http://myhoroscope.bg/bg/ascendents
Ето тук можеш да си видиш за Асцендентът.

# 436
Лунка,възможно е да не съм права,но тези ми наблюдения са въз основа в/у някои рибки около мен и от мен понякога.Та улавям се напоследък ,че се вкарвам във филми,които нямат общо със действителността.Може би затова така се изказах по-горе.Но като казах грешки,точно това имах в предвид,че добре отчитаме собствените си грешки и тези на околните.докато скорпионите не си признават за грешките и не ги виждат.А и доста често хората не търсят грешките си  първо в себе си,а първо в другите.Както и да е .Много се увлякох в разсъждения. Rolling EyesЗа прошката,и аз не прощавам,но не съм отмъстителна.Просто отписвам от живота си .За търпението,да имам го в големи количества,но както казваш ти идва момент в,който откачам и да не си ми насреща.И това го отчитам като грешка,защото явно в света в,който живее ме трябва да се казва всичко на момента.А не да чакаме човека насреща сам да се сети.

# 437
За асцедента ми  newsm78 ами не знам кой е. Иначе това което Ивафара е пуснала за зодиите все едно за мен е писано. Много обичам природата, обичам да пътувам. Интуицията ми е много силна и много често предусещам какво ще се случи. На моментит без причина ме обхваща някаква тревожност. И също като Деликейт не обичам да ми се навлиза в пространството. Винаги се опитвам да се справя сама с всичко и само в краен случай моля за помощ ако няма друг изход НО изход винаги има няма неразрешими ситуации. Принципно не се бъркам на никой в живота и не давам и на мен никой да ми се бърка и да ми казва какво да правя. Всеки трябва да си изживее собствения си живот както си иска. Да изживее мечтите си и всичко барабар с последиците били те хубави и лоши така научава уроците на живота и се развива. Ей голям философ се извъдих  Joy ужасТ

П.П. Включително и децата ми си имат лично пространство оставила съм ги да си взимат решения ако сбъркат после ще си платят за грешките и повече така няма да правят това си е техния живот. Мога да дам някакъв съвет, но те си решават.
Ей т`ва все едно, че съм го написала и аз.  Mr. Green
А асцендентът може да бъде изчислен....На първата страница има линкове.... ей ти един.
http://www.astrotheme.com/profil_confirmation.php?clef=PvEjtw6JRX

П.П. Иве, може би не се изразих много вярно относно отмъстителността. Избирателна ми е. Упоменала съм случаите в предния пост. Whistling Но отмъстителност в смисъл отписване и никаква прошка, недопускане до себе си, отдалечаване и невъзможност за дадения субект да се къпе повече в сияното ми излъчване отблизо. Mr. Green Flutter Flutter Flutter Май не се изразих особено точно...  Mr. Green
Понеже аз не навлизам в чуждо, лично пространство, недоумявам, как хората не се усещат, че нарушават твоето собствено.... А за неказването и очакването другият да се сети съм съгласна с теб едн към едно..... Само ще допълня, чев случаите, когато говоря, трудно ме разбират и директно ми казват, че съм крайна в изводите си.... Личното ми мнение е, че не шикалкавя, а изричам и мисли, които другите таят и крият.... И въпреки това съм потайна. Малко хора съм съм допуснала в своя свят.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А ся, че противоречия! Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 11:28 от luna

# 438
Деликейт възможно е, но понеже моята майка не си спомня точно кога ме е родила и не си знам асцедента. Знам само че съм родена в събота преди полунощ  Grinning на 16 март

Ехаа не мога да си публикувам отговора колко отговора се публикуваха.
Деликейт сега ще погледна за асцедента мерси  Hug

# 439
Цитат
Събирам си, трупам си вътре в мен всичко защото никой не ми е виновен за нищо.

Ето една типична рибка Crazy
До болка ми е познато,ех.
suni4ka,кой е асцендентът ти?

Тук съм момичета.Просто има техник в стаята ми и само ме мести тука там.Лунче,опонирам бре душа. И аз съм като Саничка,трупам в себе си и после олелеее какво стана. Rolling EyesИ за личното пространство,което е написала е това си е вече чиста рибка. Joy

# 440
Абе всички сме луди,тва е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Риби та дрънкаме Crazy

# 441
Абе всички сме луди,тва е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Риби та дрънкаме Crazy
Да така си е  Peace

Ивафара и аз си мълча и чакам хората да се сещат какво мисля ама те Ц Naughty не могат да ми прочетат мислите и аз трупам трупам и като прелее чашата майко мила. Знам че така не е добре трябва да се говори и да се разрешават проблемите ако има такива и се опитвам да се преборя с това пък ще видиме.

# 442
Ама пък сме добрички не сме отмъстителни няма злоба в нас, ако ни наранят бягаме зачеркваме тези хора страдаме затваряме се в себе си. После се оттърсваме и продължаваме напред.

Отивам да си изчислявам асцедента после ще ви кажа кой е  bowuu

# 443
Абе все ще ви питам за нещо и ето сетих се сега.
Аз като зачеркна някой от живота си слагам абсолютен край  Crossing Arms
Няма значение приятел,любим,роднина...край бе.
Никой не е в състояние да ме накара да общувам с него Rolling Eyes
Вие така ли сте?

# 444
Мдааа,сега прочетох,че без да питам сте ми отговорили две hahaha

# 445
Ама пък сме добрички не сме отмъстителни няма злоба в нас, ако ни наранят бягаме зачеркваме тези хора страдаме затваряме се в себе си. После се оттърсваме и продължаваме напред.
Да, съдейки по себе си, ще допълня, че възможностите ни за регенерация са неизчерпаеми и стават все по-изразени с годините.... някак по-осъзнати. Знаем, че трябва хубаво да ни приседне, да се очистим и по-хвърковато да продължим напред, без излишни товари. Цун! Отивам да приготвям обяда за наследниците. Mr. Green

Дели, точно такава съм. Няма значение кой е. Кажа ли край, друго няма. Не се обръщам никога назад. Мисля, че това е една от силните ни черти. Hug

# 446
Така е Саничка.Затова казвам,че много си се дразня на тази си черта от характера. #Cussing outИскам да променя някои неща в себе си,но пусто вече съм на 34г и все по-трудно става да се промениш.А да не говорим,че когато хората са ми много близки и  спора или проблема е м/у двама,трудно ми е да взема страна.И се опитвам да лавирам м/у тях ,за да е и вълка сит и агнето цяло.А това е много трудно и после мен ме обвиняват,че съм си траела примерно.Или пък,че не съм заела страна или т.н.На времето сдобрих така две свои приятелки.Обаче после аз го изядох,защото при първия проблем мен просто ме отписаха . Rolling EyesТ.е. никоя от двете не подходи по същия начин с мен както аз го направих.Убедих се с времето,че хората просто не мислят като мен.А винаги дърпат черджето към себе си.Ако ме разбирате какво искам да кажа де.

# 447
Да, съдейки по себе си, ще допълня, че възможностите ни за регенерация са неизчерпаеми и стават все по-изразени с годините.... някак по-осъзнати. Знаем, че трябва хубаво да ни приседне, да се очистим и по-хвърковато да продължим напред, без излишни товари. Цун! Отивам да приготвям обяда за наследниците. Mr. Green

Дели, точно такава съм. Няма значение кой е. Кажа ли край, друго няма. Не се обръщам никога назад. Мисля, че това е една от силните ни черти. Hug
Луне ,и аз си се гордея с тази си черта в последното ти изречение. Peace

# 448
На мен никак не ми е труддно да взема страна пък.  Mr. Green  
Обичам да бъда категорично спокойна. Whistling Whistling Whistling Whistling когато съм намесена и аз. Но когато става въпрос за взаимоотношения между други двама, трима или колкото там са на брой, мога да изкажа мнение и толкоз. Нищо друго! Адвокат не съм. Всеки има мозък в кратуната да мисли и да си носи последствияята за глупостта.

# 449
Така е Саничка.Затова казвам,че много си се дразня на тази си черта от характера. #Cussing outИскам да променя някои неща в себе си,но пусто вече съм на 34г и все по-трудно става да се промениш.А да не говорим,че когато хората са ми много близки и  спора или проблема е м/у двама,трудно ми е да взема страна.И се опитвам да лавирам м/у тях ,за да е и вълка сит и агнето цяло.А това е много трудно и после мен ме обвиняват,че съм си траела примерно.Или пък,че не съм заела страна или т.н.На времето сдобрих така две свои приятелки.Обаче после аз го изядох,защото при първия проблем мен просто ме отписаха . Rolling EyesТ.е. никоя от двете не подходи по същия начин с мен както аз го направих.Убедих се с времето,че хората просто не мислят като мен.А винаги дърпат черджето към себе си.Ако ме разбирате какво искам да кажа де.

Ей тука с теб сме много различни.
Не лавирам между никого,дан'съм луда.Казвам на виновния директно ,че е виновен.
Аз винаги мога да призная вината си и да се извиня/ако има защо де/и държа и другите да постъпват с мен така.
Всеки гледа "мене си"и накрая аз да обирам калая.Не мерси Stop
Достатъчно години са ме тъпкали заради мекия характер,айситир бе ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт