Жената зодия Риби 11

• 20 608
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро, русалки!  Kissing Heart  Не съм влизала във форума няколко дни, ама като гледам и вий сте изписали света и мира.  Mr. Green
Диана, дано да се оправи дребното ти бърже! Hug
Аз не споменавм сатурнови дупки... оглявам се за хубави работи само.  Mr. Green Crazy Нещо ново хороскопско да е излязло, че не съм ровичкала скоро!? Ама само ако е хубаво, го поствайте ей! Whistling
Отивам да ловя колекции сега.... после ще ви намина.  Whistling Whistling Whistling

# 601

Добро утро Crazy

# 602
  • София
Добър ден момичета,нещо наистина не пишем защо така,къде сте се изпокрили всички  newsm78.
Деликате мерси за кафенцето ще си взема едно. Hug
Луна дребосъчка се оправя вече мерси. Hug
Я да се раздвижим малко,аз отивам да се вихря в кухнята.

# 603
  • Burgas, Bulgaria
 Blush здравей те

# 604
Малиии, колко си срамежлива, Миме!  Mr. Green
Цун ви!

# 605
  • Burgas, Bulgaria
ами срем ме е че отдавна не съм писала ама все на работа съм
гледам и вие сте били пъпчиви-гадно но бързо минава
на нашия татко за 5дни му мина-сега чакаме да видим Нико дали е прихванал

# 606
ами срем ме е че отдавна не съм писала ама все на работа съм
гледам и вие сте били пъпчиви-гадно но бързо минава
на нашия татко за 5дни му мина-сега чакаме да видим Нико дали е прихванал
Ами то нашето излезе алергична реаакция.... и при сегашния антибиотик, щото нашата одисея продължава.  Crazy пак има някоя и друга пъпка, но според лекарката, а и според моя милост, са от ухапано........ то и аз не пиша особено напоследък..... чакам да си подам кретун нагоре.... Crazy

# 607
  • Burgas, Bulgaria
уф няма да е скоро туй нагоре май  Confused
много гадно

# 608
уф няма да е скоро туй нагоре май  Confused
много гадно
Амиииии! Кат` ми е най-зле, започва да не ми пука....и се усмихвам повече... та, хубавото само се връща към мене.  Heart Eyes

# 609
  • Burgas, Bulgaria
и аз така-пуснала съм се по водата та където ме одведе  Wink

# 610
  • в страната на абсурдите
снегът ли ви засипа,че ви няма никакви?

# 611
Здравейте рибоци.Как сте?Отдавна не съм писала,нямах нет по едно време,после пък ток на работа,после пък работа абе то стана каша. Mr. Green ooooh!Нещо ново?Няма да крия нещо съм на черешата и ми писна.Егати дупката и чудото.Май съв най-големия балък в тая държава. Sad

# 612
Ex какво кафенце пу едно за мен
Silver уж сме рибки а май спиме зимен сън като мечките  Joy
На черешата съм и аз всичко и всички ме дразнят, но си го пазя в тайна в името на световния мир  Mr. Green

# 613
suni4ka ,то и аз си мълчах до сега в името на световния мир,ама взеха много да ме правят на шашава и ми писна да мълча. #Cussing out

# 614
  • София
Здравейте рибки,кви дупки бе горе главата ей сега ще ви нагушкам всички и ще ви мине  Hug  Hug Няма да изпадаме в дкупи нищо че наближават нашите дати,ще си вихрим купони и готово.И аз искам от това чудно кафенце за мен дали ще остане а  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт