Жената зодия Риби 11

• 20 600
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Дзак!  Mr. Green
На работа съм вече.... още не знам, дали ми харесва обаче....  Crazy От вчера и баткото е болен. У нас е весело. Crazy Crazy Crazy 
Ex какво кафенце пу едно за мен
Silver уж сме рибки а май спиме зимен сън като мечките  Joy
На черешата съм и аз всичко и всички ме дразнят, но си го пазя в тайна в името на световния мир  Mr. Green
Ей туй, потъмненото все едно аз съм го писала......  втората част от изреченийцето, за съжаление, не важи за мен....  Mr. Green   WhistlingНе см толкоз бяла все пак. Flutter Наближават черпните, затуй сте увесили гагите. Споко де, Март наближава.... нали тогава щеше да ни присветне.... Heart Eyes

# 616
  • Бургас
 Hug

# 617
  • в страната на абсурдите
аз пък си стоя в къщи/от четири месеца съм безработна/ и се ядосвам с учителката на детето.напълни му бележника със забележки от рода "ученикът спъна съученичка" или  "ученикът обиди съученик" Thinkingи за най-дребното ги праща при психоложката.
луне,честита работа.аз не знам къде ще я намеря.започвам леко да се отчайвам!

# 618
  • София
Ей не се отчайвайте моля ви се.Всичко ще се оправи вярвайте в себе си.И на ма мен не ми е леко нищо че март иде аз ще черя с две ръце   bouquet

# 619
Честита работа на Лунка.Ама верно сме увесили гагите. Rolling EyesИсками се да отида някъде да си почина със скорпиончето и малката.Нещо ми писна от всичко.Нелка верно ли така прави вашата госпожа?Лелеее иди да поговориш с нея.И не се отчайвай за работата ще си намериш.Аз пък искам моята да я напусна защото нещо са много некоректни.Ох незнам вече. ooooh!

# 620
# 621
  • София
Как сте рибки,Деликате танцува нещо а така дай тон за песен.Луне много парички да изкараш с новата работа.Силвърче опитай се да поговориш с тази госпожа без да се караш че все се отразява на децата.Не знам какво да ти кажа че и моята малката с една от лелките в градината е така.Ма при нас е че не купуваме подаръци,а другите родители и дават.Но докато не ми гледат детето като хората стотинка няма да им дам.Каквото искат всичко съм купила даже все нося по повече,омръзнаха ми,но това е положението.

# 622
безсмислено е да говоря с госпожата-има любимци,за които си затваря очите като не се държат добре.от първи клас съм я разбрала,че е лицемерна-едно говори на родителските срещи,друго пред децата.стискам зъби и мълча,че ако си отворя устата ме е страх,че няма да мога да я затворя и това ще рефлектира върху детето.
ivafara в малък град много трудно се намира работа.в софия имате голям избор.

# 623
Сладурчета, новата ми работа си е старата работа на половин ден.  Mr. Green Демек за по-малко пари. Crazy  Flutter Ще се разхождам дотам и обратно за едните социални контакти.  #Silly
Силвър, тая даскалица ме утрепа за забележките....  hahaha hahaha hahaha  Така ли контактува с вас, родителите!?  smile3544
Как сте рибки,Деликате танцува нещо а така дай тон за песен.Луне много парички да изкараш с новата работа.Силвърче опитай се да поговориш с тази госпожа без да се караш че все се отразява на децата.Не знам какво да ти кажа че и моята малката с една от лелките в градината е така.Ма при нас е че не купуваме подаръци,а другите родители и дават.Но докато не ми гледат детето като хората стотинка няма да им дам.Каквото искат всичко съм купила даже все нося по повече,омръзнаха ми,но това е положението.
Ти, сериозно ли говориш!? ooooh! Майко мила! Отивай при директорката и обясни, какъв е проблемът. Ако няма ефект, в отделът на Общината, който им е шапка.
Това купуване на подаръци и изхвърляния от тоя род ме дразнят много. Ама че будали има на тоя свят! Crazy Сам да се поставяш в неизгодна позиция. Ще ме прощавате, ама аз и в болницата не оставям армагани и торби.  Stop Все едно аз докато съм на работа, благодарните посетители да се надпреварват да ми трупат дари....амчи като дойде един с празни ръце нали щеси остане с неоказано внимание...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хем си плащаме, хем се извиняваме с подаръци.... извинете ме!
След малко пак ще влезна....

# 624
  • София
Ей Луне няма оправия да знаеш.Аз съм уж Софиянка(нема да псувам честно не искам),все си е тая къде си.Всеки си иска неговото.Силвърче и аз  съм на твоята дилема,говорила съм човешки ма нейсе,глас в пустия,глас божи знам така е.Ма Викам си по малък град уж по добре  ooooh! Що ли не се учудвам че не е  по различно а  newsm78

# 625
Добро утро! Наминавам ви само...  Mr. Green

# 626
добро утро!кафе пиете ли?

# 627
  • В голямото море...Живот
Дано да е добро утрото  Hug
Поне времето се пооправи малко тук.
Иначе ми е скапано,гадно,в дупка така да се каже.
Днес взех последните стотинки да стигна до работа  Confused
Ще се връщам пеша.

# 628
Пфффффффффффффффф, писна ми и на мен.
То бива каръщина,ама това нашето е вече.................................. някакъв обрат Sad

Всички нещо сме го закъсали ,здраво ..........................

# 629
Я кажете нещо позитивно boo

Общи условия

Активация на акаунт