Жената зодия Риби 11

• 20 596
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Дором-че ама че гадно  Sad

Ей няма оправия в тая държава явно се намира в деветия кръг на ада  Joy ще се мъчиме

Аз пък днес съм в бодра свежест фреш енд куул чакам неделя с нетърпение и днес цял ден ми е петък   Rolling Eyes айде да идва неделя да попразнуваме  newsm24 coolcool

# 631
  • София
Здравейте рибки днес ми е едно леко и весело,снощи си гукахме с мъжа така сладко и обеща да ме води на море. newsm51 Сега ми е едно леко и смятам че мога света да вдигна е имам доста положителни  емоции днес,троших пари по магазинитенищо че утре ще се чудя какво да готвя като няма пари  Mr. Green Важното е че се чуствам перфектно.

# 632
Я кажете нещо позитивно boo
Дзак! Аз съм самия позитивизъм.
 Flutter
Доре  spoko

# 633
Здравейте рибки.Гледам че всички ни е обхванало каръщината. Rolling EyesЕгати гадната работа.Нещо напоследък хич не ми се пише което е необичайно за мен.А и съм си загубила някъде запетайката на клавиатурата.Да знаете да не ме обвините в неграмотност в писането. WinkИскам  да ви кажа нещо защото ме гложди от вчера.Тук на работа видях една позната която е на лечение.Става въпрос за психиатрична болест. Rolling EyesМного тъжно ми стана като я видях.милата притесни се че ме видя и че аз я видях в това състояние.Толкова я е променила болестта а и лекарствата са я направили да прилича наистина на луда.Блъскат ги със силни лекарства и ги държат тия лекарства в без тегловност.А е по-малка от мен с 3 години. ooooh!Просто в един момент нещо се е случило в живота й и сега е на лечение. SadЗатова пазете се момичета.Гледайте по-ведро на живота и не се задълбочавайте много в проблемите си ако е възможно.Извинявам се че рано сутрин ви занимавам с такива неща но исках да го споделя.Нещо хич ми няма настроението и се чудя с какво да си го оправя.

# 634
  • София
Здравейте рибки,как сме днес.Аз съм супер настроена на диета съм и се учудвам че не ме избива на канибализъм  Mr. Green
ivafara съжалявам за приятелката ти,аз също имам една познат и проблемите и се струпаха много.За съжаление идва момент в които човек си мисли че не може повече.Затова аз винаги се опитвам да съм позитивно настроена че иначе зле.
Момичета горе главите,каквото и да става има и по зле от нас,мислете си само хубави неща   bouquet

# 635
Дидолин - че права си вчера като гледах новините показаха едно семейство, майката и бащата слепи, а двете им дъщери на инсулин в такъв момент си мислиш колко по-лоши неща има  Rolling Eyes

Ей най- накрая е петък цяла седмица го чакам УРАА  Grinning

# 636
  • София
Ма вярно днес е петък ден на майстора  Whistling ще има песни и танци на народите,я да викнем запеем...
Аз нали съм на смени и не знам кой ден от седмицата е  hahaha а утре и другиден пак съм на училище мъчилище  Sad ще има да ставам рано и да вървя на лекции,ама кой не е учил кога е трябвало на ми ся нали  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 14:11 от didolinaa

# 637
Петък е да и аз ще си почино малко. ooooh!Прави сте момичета има и по-зле от нас.Какво да правиш живот.това е положението.

# 638
  • в страната на абсурдите
мили мои рибоци!аз пък нямах интернет,беше ми изгорял модема от спирането на електричеството.виваком благоволиха днес да ми го сменят и аз се залепих веднага на компютъра.
РИБИ

Рибите са мили и добрички,
хрисими и божии душички.
На големи жертви са готови,
но на тях живота всеки трови...
Че мъжете са добри - така е,
но жените - кой да ги изтрае?
Някои са пойни птички,
други все опяват за парички,
вечно от живота се оплакват
и безброй съвети ни натрапват.
Искат всичко те да ръководят
и мъжете "за носа" да водят.
Някои са честни и морални -
но се срещат долни, зли, нахални.
Двата пола чашката обичат,
във винцето славно се увличат.
Рибите - мъже се водят лесно,
но не ги оставяйте на тясно...
Рибите - жени са най-добрите,
ако им "по гайдата вървите".
Скромни са, по принцип - справедливи,
те не са надути, горделиви.
Девите - късмет не им донасят,
но имота честичко отнасят

# 639
  • София
*Silver* ,определено ми стопли душата,не знам от къде го намери ма е много хубаво   bouquet Все такива положителни емоциии да внасяш тук.

# 640
  • В голямото море...Живот
И на мен ми се свива сърцето от такива лоши истории и се радвам,че поне сме здрави  Praynig
Иначе пък все гледам в паничката на тия,дето имат повече и искам и аз като тях  Mr. Green

# 641
Не бях ви навестявала.... без интернет бях. Mr. Green Та дребното от днес ще се черпи ката ден с нов антибиотик. Гнойна ангина, неизлекувана от предните четири. Утре ще ви навестя пак. Хареса ми стихчето, още повече че е пцилютно вярно.  Joy Joy Joy Joy Joy това за командоренето...  Flutter
Дели ми липсва.  Heart Eyes

# 642
  • София
Е Луне нема що чудесно е у вас,или викаш да не ти е скучно нали,да му се невиди и болести.
Аз сега по рядко ще ви навестявам,влизам в сесия и става страшно  ooooh!

# 643
  • в страната на абсурдите
didolinaa успешна сесия!пожелавам на всички ви лека седмица!
луне,това с дребното много неприятно.

# 644
  • Не от София.
Я кажете нещо позитивно boo
Да кажат,ама не казват....  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт