32 СОУ, 18 СОУ или 134 СОУ за първокласник?

• 141 524
  • 860
  •   1
Отговори
# 120
  • София-България, Израел - където си поискам
Подадохме заявления за 30-то и за 18-то, за сега.
За 18-то така и не разбрах изпит ли ще има, събеседване ли. Няко знае ли точно как протича?
доколкото разбрах тази година в 18-то няма да има изпит или интервю Peace

# 121
  • София
Подадохме заявления за 30-то и за 18-то, за сега.
За 18-то така и не разбрах изпит ли ще има, събеседване ли. Няко знае ли точно как протича?
доколкото разбрах тази година в 18-то няма да има изпит или интервю Peace
Не знам, викат ни задължително с детето. Предполагам не защото искат да видят колко е хубаво.  Wink

# 122
Официално в сайта на 18-то няма обявено събеседване, но когато подавах заявлението, ми казаха, че ще има Rolling Eyes Ще стане като с подаването на заявленията- който разбрал- разбрал, който не е- да е #2gunfire Ще трябва да им звъня по тел., иначе няма как да разбера- всичко е тихомълком.
Уж една образователна с-ма, пък всяко у-ще самостоятелно си разиграва коня Twisted Evil
По същия начин немога да разбера от кога ще започнат да издават удостоверенията за завършена ПГ. Ту учебната им програма била до края на май, ту до 24.05., обърквация навсякъде ooooh!

# 123
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
за 18 имам въпрос ... кога подадохте заявленията ?

# 124

аз лично не съм поддавала в 18-то, но много родители на други деца от ДГ  са поддали, някои в края на февруари, другите в началото на март. Всичките бяха с номера над 100 Thinking и че е без изпит.

# 125
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

аз лично не съм поддавала в 18-то, но много родители на други деца от ДГ  са поддали, някои в края на февруари, другите в началото на март. Всичките бяха с номера над 100 Thinking и че е без изпит.

аха, благодаря много

# 126
  • София
Вчера - номер 420.  Crazy
Аз пък разбрах, че номерът на записване няма значение.  newsm78

# 127
Вчера - номер 420.  Crazy
Аз пък разбрах, че номерът на записване няма значение.  newsm78
незнам ка ще ги подбират - 7 паралелки  по 30 ученика = 210 ще приемат при 420  приети досега молби Thinking
Успех на всички!Дано дечицата ни ги приемат там където искаме Peace

# 128
При подаването на заявление в 18 СОУ ,казаха че ще има събеседване.
Входящият номер на молбата нямал никакво значение и имало много деца с предимство.
Пак ще питам, но едва ли ще ми кажат нещо по конкретно.

# 129
Паралелките ще са по 25-26 деца. Ние сме с вх. №28/18.01. Има много молби, да, но не всички подали ще запишат децата си точно в 18-то. Специално при нас, то ни е резервния вариант след 134-то. Силно се надявам, че ще освободим мястото Wink

# 130
 Сигурно и в 32 СОУ има 400-500 молби.
 Според мен децата ще се разпределят между  134СОУ, 18 СОУ и 32 СОУ.

# 131
  • София
Сигурно и в 32 СОУ има 400-500 молби.
 Според мен децата ще се разпределят между  134СОУ, 18 СОУ и 32 СОУ.
Да, да. И много извън тях... Confused

# 132
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
ние по ред сме 45-ти в 32-ро и 78-ми в 18-то, и на двете места подавах в края на януари, в първата седмица, когато започнаха записванията, но ние живеем в райна и на двете училища, и съпругът ми работи също в района - той на една пресечка от 32-ро, а живеем - на 3 пресечки;
на мен ми каза заместник - директорката на 18-то, че няма събеседване за да се препитват децата или родителите нещо, искат просто в датата на записване с документа от ДГ, когато се отива в училището, да се отиде с детето, за да може то да види учителката си и това да бъде първата му среща с нея, както и учителката да види децата от бъдещия клас, в този дух тази форма на събеседване е вече след като децата са приети и няма смисъла на отсяване, поне аз така разбрах
за добро или лошо на нас ни е фаворит 18-то

# 133
  • София
 Rolling Eyes
Явно на всички казват различно. На нас ни казаха, че класирането ще е след разговорите. Т.е. като отидем с децата няма да се знае кой е приет и кой не, защото ще решат след срещите. И вечерта ще изнесат списъците.

# 134
Rolling Eyes
На нас ни казаха, че класирането ще е след разговорите. Т.е. като отидем с децата няма да се знае кой е приет и кой не, защото ще решат след срещите. И вечерта ще изнесат списъците.

Точно така беше миналата година, на 1 юни вечерта изнесоха списъците с приетите деца и резервите

Общи условия

Активация на акаунт