32 СОУ, 18 СОУ или 134 СОУ за първокласник?

• 141 529
  • 860
  •   1
Отговори
# 135
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Rolling Eyes
Явно на всички казват различно. На нас ни казаха, че класирането ще е след разговорите. Т.е. като отидем с децата няма да се знае кой е приет и кой не, защото ще решат след срещите. И вечерта ще изнесат списъците.

луда работа, почнах нещо сериозно да се притеснявам

# 136
  • София
Rolling Eyes
Явно на всички казват различно. На нас ни казаха, че класирането ще е след разговорите. Т.е. като отидем с децата няма да се знае кой е приет и кой не, защото ще решат след срещите. И вечерта ще изнесат списъците.

луда работа, почнах нещо сериозно да се притеснявам
Е, спокойно.  Hug Щом живеете в района мисля, че нямаш повод за притеснение. Всичко ще се нареди, сигурна съм.
Аз се чудя как можах да сглупя така, да не си пиша адреса по лична карта, на която все още се водя в района.  ooooh! Каквото такова, надявам се да ми харесат детето.  Crazy

# 137
Синът ми е в 32-ро. Да, училището е добро. Класната, обаче, така и не успя да наложи по-строга дисциплина. Има в класа 5-6 деца, които просто тормозят останалите...По средата на първия срок (във втори клас) класната напусна и сега е нова. Малко е по-строга, но ще трябва да положи доста усилие.
Просто една част от децата в класа са невъзпитани, буйни...(псуват, обиждат, бият се...) и една непрекъсната разправия...
Та, училището може да е хубаво, но има и доста други фактори.

# 138
Синът ми е в 32-ро. Да, училището е добро. Класната, обаче, така и не успя да наложи по-строга дисциплина. Има в класа 5-6 деца, които просто тормозят останалите...По средата на първия срок (във втори клас) класната напусна и сега е нова. Малко е по-строга, но ще трябва да положи доста усилие.
Просто една част от децата в класа са невъзпитани, буйни...(псуват, обиждат, бият се...) и една непрекъсната разправия...

Хмммм, да не би децата ни да са в един клас?  Wink 2 г ?

# 139

Хмммм, да не би децата ни да са в един клас?  Wink 2 г ?

Grinning Позна!

# 140
Такаааааааааааааааа тъй като живея в района почваммммммммммм..........
   нощувахме на смени пред 32 ро 3 дена Sad  приеха ни  бяхме 107 номер  мисля...... нооооооооо синът реши в последния момент  че ще е в 18  то ........ до тук добре  но не искаше японски  а английски за което сега съжаляваааааа много  защото  английския го знае и в 18 то поне на нас госпожата която ни преподава е гола вода. 76 ТО  Е УЖАСНО   стара слава и не се набляга на ученето ..
46 то е за  деца които  обичат хореографията  аз лично съм до него но никога не бих записала там детето си  има много цигански турци от КИРКОВ
45 то е зад лидъл- не видях базата вътре как е иначе ми се стори прилично
43 то е добро -тихо спокоино
48 мо  училището което мисля евентуално за преместване на синът ми  от тази или другата год

дъщеря ми ще е  1 ви клас 2012/13 и  съм се спряла  евентуално на 18 ( ако баткото е там)   при госпожите който не успях него да вредякогато беше 1 клас  защото нямаше места
 те сега водят едната  английска паралелка а другата японската която какъв език поемат  след 4 ти клас идея нямам  а и  нямам претенций  bouquet

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 09:46 от DIVA_ORHIDEQ

# 141
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
ох, извинявай, надявам се да не те обидя, но някои неща, които пишеш, трудно ти ги разбирам, например последното изречение - най вече като словоред
но иначе май ще излезем съседки, ние живеем срещу 46-то, по-точно на ъгъла на ул. Кирил и Методий и Ботев.
А за 48-мо много дечица от групата на дъщеря ми ще са там, чувам добри отзиви за това училище, така че явно е добър избор

# 142
ох, извинявай, надявам се да не те обидя, но някои неща, които пишеш, трудно ти ги разбирам, например последното изречение - най вече като словоред
но иначе май ще излезем съседки, ние живеем срещу 46-то, по-точно на ъгъла на ул. Кирил и Методий и Ботев.
А за 48-мо много дечица от групата на дъщеря ми ще са там, чувам добри отзиви за това училище, така че явно е добър избор
мила не си ме обидила  редактирах  извинявам се  Embarassed Embarassed Embarassed Blush Blush понеже малкото ми беше на главата и набързо бързо се е получило така  bouquet

# 143
Имам един въпрос,ако някой може да ми отговари ще съм много благодарна  Hug
Понеже аз съм подала за 18-то и  32- ро и ако ще има приемни изпити/събеседвания или нещо друго/ и трябва да отида с документ за завършена ПГ а той е само един в оригинал какво правим?Ако дам оргинала на едното училище няма да имам за другото ....
Извинявам се предварително за глупавия въпрос ,но нещо не ми стана ясно  #Crazy
Благодаря!

# 144
  • София
В 18-то ми казаха, че искат оригинала, но ако не си приет (което разбираш още вечерта) ти го връщат.
Но не знам какво се случва ако си първа резерва и решиш да се запишеш на едното място, а да чакаш на другото и ако влезеш да се местиш в последствие.

# 145
И ние чакаме за 32 пък да видим.

# 146
За 32 някой знае ли кога ще са събеседванията?

# 147
 Оригинала се дава в училището което е 1 во желание а ако не сте  приети си го взимате и занасяте в уч което детето е  прието .Моето беше прието и на 2 те места и в 18 и 32 ро    бях дала предварително в 18  оригинала   Peace

# 148
  • София
А има ли вариант да запишеш детето някъде и едновременно с това да чакаш като резерва? Или ако си изтеглиш оригинала отпадаш и като резерва? newsm78

# 149
А има ли вариант да запишеш детето някъде и едновременно с това да чакаш като резерва? Или ако си изтеглиш оригинала отпадаш и като резерва? newsm78
както казах има това не е проблем ако ви приемат там където искате  просто занасяте оригинала  с 1 оригинал можете да кандидатствате на 20 места или колкото иската  м/у временно сиизкарайте копия и давайте копията

Общи условия

Активация на акаунт