32 СОУ, 18 СОУ или 134 СОУ за първокласник?

• 141 510
  • 860
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!Да попитам понеже се местим в София и сега подадох документи за смяна на адреса сигурно няма да има проблеми за записване в 18 и 32 училище newsm78Утре ще изпратя да пуснат и от нас заявление за прием в тези училища и мисля също и за 46К.Фотинов и за 76ОУ Някой да има отзиви за тях?

# 91
Здравейте!Да попитам понеже се местим в София и сега подадох документи за смяна на адреса сигурно няма да има проблеми за записване в 18 и 32 училище newsm78Утре ще изпратя да пуснат и от нас заявление за прием в тези училища и мисля също и за 46К.Фотинов и за 76ОУ Някой да има отзиви за тях?
няма да има проблем ,ти записваш адреса на местоживеене в София в Молбата по образец на училището , а твоята лична карта не е снимат, само в акта за раждане сигурно пише ,че сте от друг град,но това не би трябвало да е проблем.Побързай,че нали прочете какви номера ни дадоха .....
За 76 ОУ и аз се чудех,то било арменско ,върни се по- назад в темата и ще прочетеш има добри отзиви за него.
Успех !

# 92
  • София
76 ОУ не е арменско Naughty Просто се намира на гърба на Арменския дом и от там му идва наименованието Peace

# 93
Благодаря за отговорите.Днес изпратих и нас да запишат дано се класираме.Успех на всички! Peace

# 94
  • София
Като бивш преподавател в 18-то и родител на дете, учило до 7 клас в у-щето, горещо препоръчвам г-жа Виолета Николова, ако е "първокласничка".
ако няма съвпадение на имена Виолета Николова ми е била и на мен преподавател от 1 до 3 клас, беше ми най-любимата учителка, ако още е там и се падне да е на първи клас следващата година литвам

# 95
Днес една позната ме хвърли в размисли и страсти smile3527 като ми каза, че в 134-то учебниците и помагалата по иврит се заплащат, а цените им не били малки. Кажете ми, че не е вярно Naughty

# 96
Не знам за 134-то, но в 32-ро (както май и навсякъде) помагалата си се заплащат.

# 97
Учебнииците за 1кл са безплатни. Помагалата съм съгласна, че се купуват. Става въпрос за учебниците по иврит. А и тя ми говореше за сума от 300лв, затова се втрещих Rolling Eyes

# 98
  • Sofia
Учебнииците за 1кл са безплатни. Помагалата съм съгласна, че се купуват. Става въпрос за учебниците по иврит. А и тя ми говореше за сума от 300лв, затова се втрещих Rolling Eyes

Да, учебниците по иврит се заплащат, но сумата е много далеч от 300 лева и е за учебниците за първи И втори клас.

# 99
  • Sofia
Учебниците по иврит струват 180$ за първите две години. Плащат се преди започване на учебната година. Програмата за изучаване на езика е интересна за децата. Много съм доволна от училището. Дъщеря ми също се чувства щастлива.

# 100
Днес една позната ме хвърли в размисли и страсти smile3527 като ми каза, че в 134-то учебниците и помагалата по иврит се заплащат, а цените им не били малки. Кажете ми, че не е вярно Naughty

Да на всеки 2 години още през юни месец се дават 180$ за учебници и помагала по Иврит / печатат ги в Канада / значи от 1 ви до 7 кл. имаш да платиш около 540 Долара за това
+ както и във всяко училище по 40 лева ориентировъчно всяка година за учебни тетрадки и сборници ! Отделно в 134 то всяка година се плаща около 30-40 лева за /охрана;доктор;застраховка/  те са допълнителни заради личното изискване на това по специално у-ще  Тъй като е по рисково относно ТЕРОРИСТИЧНИ АТАКИ /от араби/ все пак всички ЕВРЕЙЧЕТА учат там наред и с българчетата

В този ред на мисли това го прави малко по опасно в случай на ситуация със заложници ......

# 101
Е, 180$ за 2г са 140лв на год., което е нормално и след вашите отговори вече съм спокойна Wink За 40-те лв в началото на учебната година знам, за тях си пишеше и в сайта им. Преди години, когато сина ми учеше там също имаше такава такса, както и още една за медицинска застраховка, но нямам спомени за цифрите.
Охраната им трябва да служи за пример на всички останали учебни заведения и ДГ.

Добре, че е тази темичка, за да си разменяме и споделяме реална информация, "от извора" Peace Благодаря, ви мамчета, хубав ден от мен!

# 102
Подреждам се и аз в списъка с подалите документи в 32 и 18 СОУ...макар и със закъснение  Cry
Днес номерата бяха вече около 190 и в двете училища...Тъй като според мен 90% от подалите в едното училище, подават и в другото, си мисля, че положението не е чак толкова отчайващо безнадеждно.. И двете училища ще имат по 7 паралелки с първокласници, което е грубо 350 деца...Дано да съм права...

# 103
В нито едно от посочениет 3, няма предучилищна, нали така? Писна ми с тая предучилищна, в хубавите училища, все няма Rolling Eyes

# 104
За тези неща( охрана, доктор и застраховка) се плаща май навсякъде? Ние също плащахме в началото на годината за тях.
А за предучилищната не знам и аз, даже не знам в 32-ро дали има....но аз лично предпочетох дъщеря ми да си я кара в градината, дори и да имаше в у-щето. Иначе за охраната и аз съм доволна, както вече писах влизат само с електронни карти(апаратите са като в метрото и на двата входа.

Общи условия

Активация на акаунт