32 СОУ, 18 СОУ или 134 СОУ за първокласник?

• 140 971
  • 860
  •   1
Отговори
# 690
Записвам се да следя темата.

# 691
Здравейте,
живеем в района и съм в голямо чудене къде да се запишем. По принцип, клоня най-вече към 134-то заради дисциплината и собствения транспорт, а и е най-близко до вкъщи Simple Smile Много ще се радвам, ако някой има лични впечатления от последните години за всички училища в района да пише. Благодаря предварително.

# 692
  • София
Аз мога да дам отзиви за 18-то, защото Калоян учи там първи клас японски. Като цяло съм доволна от училището, дисциплината и двете преподавателки - основната госпожа и тази от занималнята. Класната много изисква, но и много обяснява на първокласниците, което лично на мен ми харесва. Условията за първокласниците - японски паралелки са повече от чудесни - в отделна сграда имат прекрасни стаи, в които са сутрин и следобед занималнята е само за техния клас. Единственият проблем, който сме имали беше поредицата от фалшиви бомбени заплахи, които бяха станали 6 за месец и половина - слава богу хванаха бомбаджията и се надявам това да е приключило.

# 693
Имам въпрос - как са тоалетните в тези училища? Не ми се смейте - това е моя най-голям ужас Sad И какво е кандидатстването за японските паралелки в 18? Благодаря предварително.

# 694
За тоалетните -унисекс са.Изводите всеки сам да си прави.За да не съм крайна-хигиената се контролира все пак,но базата не е като у дома.

# 695
  • София
новини към заинтересованите първокласници-публикували са условия за прием на първокласници за 2013 г в сайта на 32 соу и 18 соу

# 696
новини към заинтересованите първокласници-публикували са условия за прием на първокласници за 2013 г в сайта на 32 соу и 18 соу
започна се! късмет на всички!

# 697
  • София
http://www.18sou.net/admission/first-class.html

Ето тук са документите за кандидат - първокласниците в 18-то. Успех на всички дечица, че като си спомням миналата година на 01.06 как се притеснявах дали ще ни приемат ... имаше над 400 кандидати за 120 места.
Иначе кандидатстването за японските паралелки е като за всички останали - просто в заявлението ги посочвате като първо желание и на 31.05 (тази година, а за нас беше на 01.06 точно на празника на детето) отивате на разговор в японската стая. Две госпожи разговаряха с Калоян съвсем неформално ходил ли е на градина, обича ли спорта и т.н., а мен никой нищо не ме пита. После вечерта се чакат списъците с приетите деца по паралелки.

# 698
  • София
В 18 важи ли фактора време на записване? Питам защото не живеем в района с предимство и утре сутринта отиваме да запишем малката в 18(то ми е фаворита) и много се притеснявам че ще има огромна опашка и изобщо нямаме шанс Cry Днес след-обяд случайно видях на страницата им, че записването им е стартирало, а сутринта нямаха никаква информация на сайта Naughty Стискайте палци Praynig

# 699
  • София (Възраждане)
Палечка, късмет, разкажи после как е минало Hug

Относно критерият 1. "Близост до училището", ами ядосва ме това, че за поредна година не специфицират какво точно означава това, като в 32-ро, например.

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 21:56 от Mooimeiske

# 700
Аз говорих с хората в 18то. Няма значение кога е записано детето, така че няма проблем и да не е тази седмица.

# 701
  • При любовта
Здравейте,
Исках да питам за 18-то ... 1. "Близост до училището", какво означава? Местоживеене или месторабота на двамата родителя? Thinking  Laughing

# 702
  • София
За района на 18 СОУ - до вчера (от днес сме болни), като влезнеш от главния вход, веднага на стената вдясно, до самата врата имаше лепнато едно листче, формат А4, на което е схемата на района, предполагам и на училището. Стои там поне от един месец. Надявам се все още е. А под " в близост до училището" поне за миналата година имаше опция и за местоживеене и за месторабота, но май местоживеенето е по-важно.

# 703
  • София
Подадохме документи в 18-то. Сутринта в 8:00. Нямаше опашки, само трима - четирима. Ще има интервю със записаните деца и родителите им в края на май и после чакаме дали резултати... Оххххххх тъкмо почти забравих за стреса при записването на градина и сега ще треперя дали ще успеем да запишем малката в хубаво училище. Сега ще ходя и до 32-ро. Някой знае ли там кога ще бъде записването? И след това останаха 1-2 училища близо до работата, дано поне в едното стане  Praynig

# 704
Не се връзвайте на предимството "близост до 18-то" Naughty То е за парлама. Живеем на Стамболиски, до МОЛ-а и се оказа, че не сме в района, а бяха приети деца от Люлин и Костинброд Mr. Green Сехория! Това преди 2год, но директорката е същата, така че надали има разлика.
Успех на всички кандидат - първокласници Peace

Общи условия

Активация на акаунт